Еееее де ти па сеа цели скандали ќе правиш... Ќе прекинеле да го прават Саут Парк пошто цензурирале дел од последната епизода. Ако имаат они проблеми со Комеди Сентрал ќе најдат друга телевизија со која ќе се усогласат, ко боже проблем ќе им биде да најдат некој друг да им ги емитува епизодите... Треј и Мет не се мали деца па сеа штом им цензурирале епизода одма да плачат и да прекинат со правење на филмот, не се откажуваат така лесно. Уствари и самите си кажаа дека нема вакви ствари да ги натераат да се откажат од нивните идеи и планови за епизоди туку ќе си покажуваат она што мислат да покажат...ИНаку, не знам ни дали ќе продолжат да прават нови епизоди и да продолжат нема да биде се исто
Еве извадок од Cartoon Wars
Cartman: Look, kid, if you hate a TV show, all you have to do is get an episode pulled. Pretty soon the show is compromised and it goes off the air.
Не се ТиМ мали деца, али откако видоа ЦЦ дека можат да им цензурираат епизоди (што то сега многу работи поминале и не биле цензурирани), ќе им тргне со цензурирањето. Порано поминуваа и со реметењето на scientology, а сега да ја направиле истата епизода, сум 100% сигурен дека нема да им дозволеа. ТиМ нема да се откажат, ЦЦ ќе ги откаже со цензурата.. И јас не сакам да престанат да прават нови епизоди, но кога некоја убер-супер-мега-дупер јака идеа за епизода ќе им текне на МиТ, ЦЦ нема да им ја дозволат и ќе пуштат некоја глупа идеа.Еееее де ти па сеа цели скандали ќе правиш... Ќе прекинеле да го прават Саут Парк пошто цензурирале дел од последната епизода. Ако имаат они проблеми со Комеди Сентрал ќе најдат друга телевизија со која ќе се усогласат, ко боже проблем ќе им биде да најдат некој друг да им ги емитува епизодите... Треј и Мет не се мали деца па сеа штом им цензурирале епизода одма да плачат и да прекинат со правење на филмот, не се откажуваат така лесно. Уствари и самите си кажаа дека нема вакви ствари да ги натераат да се откажат од нивните идеи и планови за епизоди туку ќе си покажуваат она што мислат да покажат...
Баш вчера ги даваа 2те епизоди на MTV. Интересен е моментот кога во втората епизода South Central се одлучуваат да го цензурираат Мухамед, иако FOX нели тогаш се решија да го дадат Мухамед нецензуриран.Форумот не е таму за дискутирање, па можете да се уклучите на чатот http://southparkstudios.com/fans/chat
Треба само да се изгледа Cartoon Wars и убаво да ја запазите епизодата
Па затоа и реков дека ТиМ нема да се откажат, односно ако ЦЦ продолжи да праи проблеми, они нема да кренат раце туку ќе си најдат друга телевизија која нема да ги цензурира... Така да искрено мислам дека нема потреба за кревање врева за ништо...ТиМ нема да се откажат, ЦЦ ќе ги откаже со цензурата..
Да, од некоја нова епизода, незнам точно која е@Ike: ова е од некоја Симпсонс епизода?
12-та Сезона 5-та епизода - Eek, a penisме интересира името на една епизода каде што картмен ќе ги учи учениците да препишуваат
браво брао, позз до Бартчо и цела екипа :tv::smir: