bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
we going to the water park, the water park so water park, we going to the water park me and all my best friends, except for Kyle who i dont like :pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PH levels = almost no H
Верувале или не, Картмен бил добар у математика
И тоа картмен на почетокот шо пееше, нели он ги мрази и Кајл и Стен и Кени, посебно Бадрс
И негде првите сезони пееше една песна со хармоника, i hate you guys...
Не ми се верува... 2 неверојатно глупи епизоди по ред. Изгледа стварно немаат повеќе идеи Треј и Мет :nesum:
Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvestЗожто?
Елаборирај. Епизодава беше зак0н.
Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest. Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.
Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметниПааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest. Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.
Ма знам све тоа што го пиша, ама поентата ми е дека во 13 сезони ги ругаат Американциве, а сега прават пародија за 2012 ко само Американците да веруваат во "The Judgement Day". Сите знаеме дека тоа си нема врска, ама пак мораа да ги серат црнците и мексиканците и полицајците и научниците и сите живи и диви. (само евреите се паметни :pos2Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметниА за Кајл, се разбира дека не се сите глупи американци има и паметни. Ако очекуваш класичен цртан филм South Park не е за тебе дека овој серијал дури и деца не треба да го гледаат, кај нема да разберат 90% од работите туку и има доста лош јазик. Ама пак ВЛАДЕАТ!