South Park

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Не е тоа филмот од саат ипол?
Ко шо се сеќавам, не ја вади таму. :nesum:
Тој е, таму ја вади, на крајот кога ќе се врати Satan во пеколот, ја трга капата и вика "Goodbye you guys", и оди во рајот.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
и во други повеќе епизоди се покажуваат само некои делови пример во The loosing edge се гледа скоро цел, во margaritaville се гледа скоро цел, во toot fary tats 2000 се гледа цел одпозади итн

У филмот bigger longer uncut ја симнуе капата само и вика гудбај ју гајс
и интерено е тоа шо ова гудбај ју гајс не го вика Мет, туку Mike Judge

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
зашто вака прават со епизодиве?
- од кога ќе излезат можат да се гледаат 4-5 дена после ќе чекаш еден месец... боље на сите нека им биде премиера во ноември-декември, а не вака.:nenene:

Dead Celebrities ја иам само гледано од новиве, другиве ќе чекам да се средат сите и во декември негде да ги изглеам на раат.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
зашто вака прават со епизодиве?
- од кога ќе излезат можат да се гледаат 4-5 дена после ќе чекаш еден месец... боље на сите нека им биде премиера во ноември-декември, а не вака.:nenene:

Dead Celebrities ја иам само гледано од новиве, другиве ќе чекам да се средат сите и во декември негде да ги изглеам на раат.
немора да чекаш за на southparkstudios.com
можеш и на allsp.com да ги гледаш

а оначе се чека 1 недела за премиерата и после премиерата неколку дена епизодата нема да може да се гледа поради некои копирајтс глупости :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
немора да чекаш за на southparkstudios.com
можеш и на allsp.com да ги гледаш

а оначе се чека 1 недела за премиерата и после премиерата неколку дена епизодата нема да може да се гледа поради некои копирајтс глупости :)
знам за тој сајтот али премногу е лоша снимката и неможам таму да ги глеам, а ме мрзи да ги симињам од торент ако уопште ги има... затоа ќе чекам

да, мора веднаш откога ќе излезе да ја гледаш иначе ќе чекаш месец дена... боље ќе чекам него ли без мерак да ја гледам :)

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
знам за тој сајтот али премногу е лоша снимката и неможам таму да ги глеам, а ме мрзи да ги симињам од торент ако уопште ги има... затоа ќе чекам

да, мора веднаш откога ќе излезе да ја гледаш иначе ќе чекаш месец дена... боље ќе чекам него ли без мерак да ја гледам :)
На сајтот лоша снимка? Ај пробај пак, на официјалниот, а за торенти има и тоа многу.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
На сајтот лоша снимка? Ај пробај пак, на официјалниот, а за торенти има и тоа многу.
allsp.com - на овој мислев, читај малце
види ја сликата и споредија со онаа на southparkstudios.com

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Друже, нејќеш да симнуваш, нејќеш лоша снимка, јебеш га ќе чекаш :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Новава епизода е без конкуренција НАЈГЛУПАТА епизода од South Park EVER!!! Картмен е тотална патетика, и освен првите 5 минути се останато е срање.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Нешто оваа сезона ја сјебаа, повеќе епизоди се глупи

Незнам шо им стана на мет и треј, дали остареа многу или...

H

HCL

Гостин
Искрено малку почнаа да ме нервираат рипериве. Со цел да ја аплоудираат епизодата најбрзо што можат не ни проверуваат како им излегла. Пример "The F Word" им е со многу лош квалитет, а зборувам за DivX верзија (кој во случај на оваа епизода, има ист квалитет како real media).

Нешто оваа сезона ја сјебаа, повеќе епизоди се глупи

Незнам шо им стана на мет и треј, дали остареа многу или...
Тоа што им стана е 13 години South Park. Незнам што очекувате вие? Епизоди како старите? Неможе да има бидејќи се што им текнало е веќе направено. Чудно е како воопшто издржаа волку долго, а сеуште да се смешни.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
Тоа што им стана е 13 години South Park. Незнам што очекувате вие? Епизоди како старите? Неможе да има бидејќи се што им текнало е веќе направено. Чудно е како воопшто издржаа волку долго, а сеуште да се смешни.
Me потсети на: Simpsons did it. Simpsons did it. :pos:

И какво онлајн, торен со квалитетна снимка има уште по 5 часа излагање на епизодите.

eztv.it

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ма овие претераа креаториве на Саут Парк... колку што се сеќавам ова е трет пут како Картман го јаде од Венди бурерот.... мислам нема смисла вака :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom