bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
we going to the water park, the water park so water park, we going to the water park me and all my best friends, except for Kyle who i dont like :pos2::pos2::pos2::pos2:
PH levels = almost no H
Верувале или не, Картмен бил добар у математика
И тоа картмен на почетокот шо пееше, нели он ги мрази и Кајл и Стен и Кени, посебно Бадрс
И негде првите сезони пееше една песна со хармоника, i hate you guys...
Зожто?Не ми се верува... 2 неверојатно глупи епизоди по ред. Изгледа стварно немаат повеќе идеи Треј и Мет :nesum:
Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest. Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.Зожто?
Елаборирај. Епизодава беше зак0н.
Браво. Ми ги акцентираше сите најинтересни моменти од епизодава.Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest. Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.
Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметни А за Кајл, се разбира дека не се сите глупи американци има и паметни. Ако очекуваш класичен цртан филм South Park не е за тебе дека овој серијал дури и деца не треба да го гледаат, кај нема да разберат 90% од работите туку и има доста лош јазик. Ама пак ВЛАДЕАТ!Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest. Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.
Ма знам све тоа што го пиша, ама поентата ми е дека во 13 сезони ги ругаат Американциве, а сега прават пародија за 2012 ко само Американците да веруваат во "The Judgement Day". Сите знаеме дека тоа си нема врска, ама пак мораа да ги серат црнците и мексиканците и полицајците и научниците и сите живи и диви. (само евреите се паметни :pos2. Дека не е за деца тоа е факт. Ама од последните 2 епизоди стварно се разочарав. Во споредба со нив претходните 3 (значи "W.T.F.", "Whale Whores" & "The F Word") беа стварно феноменални бидејќи таму исмејуваа одредени луѓе ама на многу покреативен начин. (а не овдека мочаат мајмун и му даваат банана да се смири :pop. Исто така и "Dead Celebrities" & "Butters' Bottom Bitch" се ПРЕјаки. Особено првата (ради Мајкл Џексон, of course :baeh. Мој личен фаворит од 13 сезона е без конкуренција "Fishsticks". Е на пример, во таа епизода си го изреметија Kanye West фино лепо, ама го направија тоа на многу закон начин :smir:.Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметни А за Кајл, се разбира дека не се сите глупи американци има и паметни. Ако очекуваш класичен цртан филм South Park не е за тебе дека овој серијал дури и деца не треба да го гледаат, кај нема да разберат 90% од работите туку и има доста лош јазик. Ама пак ВЛАДЕАТ!