South Park

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
we going to the water park, the water park so water park, we going to the water park me and all my best friends, except for Kyle who i dont like :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
PH levels = almost no H

Верувале или не, Картмен бил добар у математика :)

И тоа картмен на почетокот шо пееше, нели он ги мрази и Кајл и Стен и Кени, посебно Бадрс
И негде првите сезони пееше една песна со хармоника, i hate you guys...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
PH levels = almost no H

Верувале или не, Картмен бил добар у математика :)

И тоа картмен на почетокот шо пееше, нели он ги мрази и Кајл и Стен и Кени, посебно Бадрс
И негде првите сезони пееше една песна со хармоника, i hate you guys...

Него, спуштам капа на епизодава. Толку се немам смеано од 7ма сезона. :pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
и тоа мочката има нешто поврзано со филмовиве шо се нуклеарна катасторфа (после нуклеарна катастрофа)
АМа PH levels=Almost no H беше моментот
Исто и коа го мочаа Ренди :D :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не ми се верува... 2 неверојатно глупи епизоди по ред. Изгледа стварно немаат повеќе идеи Треј и Мет :nesum:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од сезонава само минатата епизода не чинеше, премногу американска ми беше. Другите сите беа на ниво.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Зожто?

Елаборирај. Епизодава беше зак0н.
Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest:). Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
Пааа, цела епизода е некако безвезе. Сакаат да напраат пародија за 2012, ама тоа го направиле на многу дебилен начин (мочката поплавува се OMG :nesvest:). Од патетиката на Картмен веќе ми се сере, а и останатите луѓе (а особено полицајците и научниците) кои низ цели 13 сезони беа глупи - УШТЕ се глупи (и тоа неверојатно глупи god damnit). Па добро бе, биваше ли да заклучиш дека ако мочаш врз мајмун у му дадеш банана ќе се смири? :nenene:. Плус тоа, во цела епизода Кајл е сам против сите, а од таа сцената кога пиеше мочка за малце ќе ми се згадеше (иако е ова анимрана серија). Едноставно - ГЛУПО Е. Па како шлаг и на крај со бананата :nesvest:.
Браво. Ми ги акцентираше сите најинтересни моменти од епизодава.
Епизодава беше стандард south-park хумор. Очигледно ти си се презаситил. :smir:

И, од кога бараме логика во south park? Зак0н беше мочањето врз мајмунот. И банана делот.
А Кајл пиејќи мочка - priceless.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Малку заостанав со епизодиве, последните 2 ги немам гледано ама другите ми се ок.
Колуминација доживеаа во 6,7 па и 8 сезона ама и новиве не се лоши.
Особено WTF

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Картмен која и песна да ја испее ќе биде подобра од оргиналот
Иначе песната у Pee беше многу добра и таа ќе ја има у мп3 верзија фул за некое време на southparkstudios

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Незнам зошто толку критики за новите епизоди. Во секоја сезона имало по некоја епизода која не е по ваш вкус. Ептен преголеми очекувања и премногу сериозно ги имате сфатено Саут Парк:).

Од новите епизоди најомилени ми се Butters bottom bitch и W.T.F
Eric Cartman addicted to abortions:tv:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметни :D А за Кајл, се разбира дека не се сите глупи американци има и паметни. Ако очекуваш класичен цртан филм South Park не е за тебе дека овој серијал дури и деца не треба да го гледаат, кај нема да разберат 90% од работите туку и има доста лош јазик. Ама пак ВЛАДЕАТ!

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Па болдираниве работи ја претставуваат Америка како нација, луѓето што живеат во неа. Ќе беше малце нереално ако се направеа сите луѓе паметни дека едноставно американците не се паметни :D А за Кајл, се разбира дека не се сите глупи американци има и паметни. Ако очекуваш класичен цртан филм South Park не е за тебе дека овој серијал дури и деца не треба да го гледаат, кај нема да разберат 90% од работите туку и има доста лош јазик. Ама пак ВЛАДЕАТ!
Ма знам све тоа што го пиша, ама поентата ми е дека во 13 сезони ги ругаат Американциве, а сега прават пародија за 2012 ко само Американците да веруваат во "The Judgement Day". Сите знаеме дека тоа си нема врска, ама пак мораа да ги серат црнците и мексиканците и полицајците и научниците и сите живи и диви. (само евреите се паметни :pos2:). Дека не е за деца тоа е факт. Ама од последните 2 епизоди стварно се разочарав. Во споредба со нив претходните 3 (значи "W.T.F.", "Whale Whores" & "The F Word") беа стварно феноменални бидејќи таму исмејуваа одредени луѓе ама на многу покреативен начин. (а не овдека мочаат мајмун и му даваат банана да се смири :pop:). Исто така и "Dead Celebrities" & "Butters' Bottom Bitch" се ПРЕјаки. Особено првата (ради Мајкл Џексон, of course :baeh:). Мој личен фаворит од 13 сезона е без конкуренција "Fishsticks". Е на пример, во таа епизода си го изреметија Kanye West фино лепо, ама го направија тоа на многу закон начин :smir:.

P

PewDiePie

Гостин
Картмен расист тежок :pos2: Не зезајте скоро сите епизоди од новава сезона се јаки :tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom