bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
yes indeed,иначе ги иам изглеано сите епизоди од сите сезони 7 пати мислам,и пак ги гледам,best stuff ever madeЈас. Најдобра трилогија на сите времиња.
yes indeed,иначе ги иам изглеано сите епизоди од сите сезони 7 пати мислам,и пак ги гледам,best stuff ever madeЈас. Најдобра трилогија на сите времиња.
Исти случај ко мене. Сите епизоди од сите 11сезони многу пати изгледани и пак ги гледам со некој кој ги нема гледано. Би ви предложил да пратиме мејлови до телевизииве со барање за нивно откупување и емитување.yes indeed,иначе ги иам изглеано сите епизоди од сите сезони 7 пати мислам,и пак ги гледам,best stuff ever made
хехехехехехе :wink:Кој ке чека до март сеа за нова епизода...... Би сакал да се малце поредовни, наместо 11-12 епизоди да имаат по 20тина у сезона.
има филм бе па ти,барај по нет South park bigger longer and uncut.А-ха-ха-ха.
Кутри Картмен.
Од какви идиотски работи снимија долгометражен цртан, мислам дека и од овие треба.
South park the Movie.
Звучи добро.
Обратно е,Дедо Мраз ќе биде заробен а Исус со децава ќе го спасатАко си вистински фан на South Park, тогаш нема лоша епизода но мора да ја истакнам онаа кога Исус ќе биде заробен во Ирак а Дедо Мраз ќе го спаси. Ќе однесе новогодишно расположение на тамошните деца а Ерик Картман ќе ја добие посакуваната играчка. Кој ја знае епизодата сигурен сум дека му се допаѓа. Сега е малку касно но се надевам дека утре ќе има повеќе фанови на оваа култна анимирана серија и ќе подискутираме. Јас ги имам сите сезони па ако треба нешто ќе разјасниме. Поз
Обратно е,Дедо Мраз ќе биде заробен а Исус со децава ќе го спасат
и татко му на кајл ќе почне да пее courtney cox i love you,you're so hot on that showДа бееееееее хехехехехе јас најпојке го сакам еврејчетоо она е јака епизода божиќната ко ке пеј еврејски песни и картман ко ке му се меша а инаку омилена епизода ми е cartmanland, i и онаа кај со ке му прат сунет на аик