South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Најзакон лик е Картман, а најзакон епизода е Worldwide Recorder Concert!
Гледана му е на некого? Две години си ја гледам еднаш месечно и уште се смеам ко да ја гледам првпат.

Една молба.
Ако може Димитар или некој друг да ми направи еден лик ама со дрес од Барселона.Слично како од Димитар ама од барселона.

еј абе додека си го правев моево човече забележав дека ликовиве од цртанов немаат уши хахаха

Па немаат уши:pos2:. Сигурно ги немаш доволно гледано, затоа дури тогаш си заприметил!

хахаха south park најсмешна цртана серија :D омилен ми е картмен и неговата реплика SCREW YOU GUYS I`M GOING HOME! хахахаха и тој професорот се шо вика ~~m`key~~ хахахахахахахахаааааааааааахахаха луди се!

Scot Tennorman must die = mojata omilena :> gi imam izgledano site epizodi od south park duri i po vtor pat gi gledam , i filmot bese dobar , ama ovaa epizoda so nepovtorliviot Eric Theodore Cartman e drama ! ! ! i na drugi forumi sum gledal deka e proglasuvana kako najdobra , epizodata se razlikuva od ostanatite i me ostavi bez zborovi:>!!!

Trey Parker & Matt Stone se skaraa so tipot sto go zboruvase kuvarot chef radi epizodata koga se kritikuvaa tom kruz ,dzon travolta i nivnata vera!tipot bil navreden i go napustil timot....posle se snimi i epizoda vo koja se prikaza umiranjeto na chef. - a razbrav deka comedy central se dogovorile so trej i mat za snimanje za uste nekolku sezoni ,,,, na rred e dvanaesetata:>edvaj cekam

Да Ерик Картман е апсолутно најпопуларен лик и најконтроверзен истовремено! Сепак и мене ми е закон, а епизодите ги гледам по 5-ти пат сега! неможам да одплеам:vozbud:

ova bese so taa notata taka? :> so yoko ono hahahahha krajot e drama :>

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom