нема 15та сезона, тоа е можеби 15та епизода од некоја сезона. Ги имам сите гледано и можете да ги симнете овдеDBG напиша:Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе
мислиш на Woodland Critter Christmas 8ма сезона, 14та епизода? -))) наис уан -))Gadfly Baba напиша:Volume i Season ne e isto.
Ima samo 11 i kraj.Uste 2 sezoni idat i tolki.
Inaku na site im ja preporacuvam epizodata Critter Christmas od 10 ili 11 sezona,ne sum siguren,ama e najludo nesto.
луда епизода е нема што, но има многу подобри. еве кои јас ви ги препорачувам од 8ма сезона па навака:kpbKENGUR напиша:мислиш на Woodland Critter Christmas 8ма сезона, 14та епизода? -))) наис уан -))
Одвај чекам скиснав више за нова епизода.За недела дена и два саати испаѓа новата осма епизода од единаесетата сезона.
btw омилен лик..? Cartman & Randy Marsh
Ne be toa e Timmy u kolickata! Jimmy e onoj so stakite retardiraniot drugar!Meni je najbolji jimmy. Taj sto je invalid i tezko govori
Kako je smesan, kad dobiva erekcije u skolii nemoze na tablu.
A i Eric nije loš![]()
Сите епизоди можеш да ги симнеш од овдеimam gledano nekolku sezoni mi gi stavi edno dete ne cd..a moze nekoj link za da downloadiram sezoni moze da mi gi dadete i po pp a ima i edno kako filmce od south park ne e del od sezona ne e ni epizoda trae 1 : 30 min isto kako film napraveno i toa e zakon..smeh do daska![]()
Во браво беше Deswaldos, Jimmy е инвалидот кој тешко збори (дтка) и добиваше ерекција, а Timmy е исто инвалидот ама во количка кој само вика Timmy!..Ne be toa e Timmy u kolickata! Jimmy e onoj so stakite retardiraniot drugar!
South park e nesto najbolje na cel svet treba da ima zasekogas