нема 15та сезона, тоа е можеби 15та епизода од некоја сезона. Ги имам сите гледано и можете да ги симнете овдеDBG напиша:Ако зна некој каде мозе да ја најдам нека казе
мислиш на Woodland Critter Christmas 8ма сезона, 14та епизода? -))) наис уан -))Gadfly Baba напиша:Volume i Season ne e isto.
Ima samo 11 i kraj.Uste 2 sezoni idat i tolki.
Inaku na site im ja preporacuvam epizodata Critter Christmas od 10 ili 11 sezona,ne sum siguren,ama e najludo nesto.
луда епизода е нема што, но има многу подобри. еве кои јас ви ги препорачувам од 8ма сезона па навака:kpbKENGUR напиша:мислиш на Woodland Critter Christmas 8ма сезона, 14та епизода? -))) наис уан -))
Одвај чекам скиснав више за нова епизода.За недела дена и два саати испаѓа новата осма епизода од единаесетата сезона.
btw омилен лик..? Cartman & Randy Marsh
Ne be toa e Timmy u kolickata! Jimmy e onoj so stakite retardiraniot drugar!Meni je najbolji jimmy. Taj sto je invalid i tezko govori
Kako je smesan, kad dobiva erekcije u skoli i nemoze na tablu.
A i Eric nije loš
Сите епизоди можеш да ги симнеш од овдеimam gledano nekolku sezoni mi gi stavi edno dete ne cd..a moze nekoj link za da downloadiram sezoni moze da mi gi dadete i po pp a ima i edno kako filmce od south park ne e del od sezona ne e ni epizoda trae 1 : 30 min isto kako film napraveno i toa e zakon..smeh do daska
Во браво беше Deswaldos, Jimmy е инвалидот кој тешко збори (дтка) и добиваше ерекција, а Timmy е исто инвалидот ама во количка кој само вика Timmy!..Ne be toa e Timmy u kolickata! Jimmy e onoj so stakite retardiraniot drugar!
South park e nesto najbolje na cel svet treba da ima zasekogas