South Park

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас. Најдобра трилогија на сите времиња.
yes indeed,иначе ги иам изглеано сите епизоди од сите сезони 7 пати мислам,и пак ги гледам,best stuff ever made

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Imaginationland беа одлични, едни од најдобрите од Саут Парк.
Пред некој ден го глеав филмот, bigger, longer and uncut... капнав од смеа, феноменален е haha

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
yes indeed,иначе ги иам изглеано сите епизоди од сите сезони 7 пати мислам,и пак ги гледам,best stuff ever made
Исти случај ко мене. Сите епизоди од сите 11сезони многу пати изгледани и пак ги гледам со некој кој ги нема гледано. Би ви предложил да пратиме мејлови до телевизииве со барање за нивно откупување и емитување.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Кој ке чека до март сеа за нова епизода...... Би сакал да се малце поредовни, наместо 11-12 епизоди да имаат по 20тина у сезона.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.862
Поени од реакции
11.528
Саут Парк? Ауууф, корнење толку ќе кажам :pos2:
Сеа баш ја глеам The List по 100 пат хихихихи

Кој ке чека до март сеа за нова епизода...... Би сакал да се малце поредовни, наместо 11-12 епизоди да имаат по 20тина у сезона.
хехехехехехе :wink:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Видете го ова :)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8Pf8dL1fVCw[/media]

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
А-ха-ха-ха.
Кутри Картмен.

Од какви идиотски работи снимија долгометражен цртан, мислам дека и од овие треба.
South park the Movie.

Звучи добро.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А-ха-ха-ха.
Кутри Картмен.

Од какви идиотски работи снимија долгометражен цртан, мислам дека и од овие треба.
South park the Movie.

Звучи добро.
има филм бе па ти,барај по нет South park bigger longer and uncut.

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
ste ja gledale li onaa epizoda so FRENCH KANADA - zakonnnnn
a ovie kanadanite Terance and Philip na crtaniot film ne se tacni

Brainmachine

Прокрастинатор
Член од
30 април 2006
Мислења
137
Поени од реакции
7
Ima li SOUTH PARK fanovi?

Jas odamna se zacleniv na kajgana, no vekje voopsto ne sum sledel sto se slucuva. Mozebi ste imale vakva tema, no eve jas pak otvoram, ne sum mn iskusen forumdjija.

Temava e za komentari/impresii za animiraniot amerikanski serijal South Park.
Voopsto za site fanovi na SP.

Za neupatenite, eve nesto povekje za SP, od wikipedia(angliska) :
http://en.wikipedia.org/wiki/South_park

Omilena epizoda/epizodi, omileni likovi, omileni citati, se sto vi interesno, itn..itn.. you know the drill.

Mene licno mi e najomilen Cartman. Respect my Autoritah!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако си вистински фан на South Park, тогаш нема лоша епизода но мора да ја истакнам онаа кога Исус ќе биде заробен во Ирак а Дедо Мраз ќе го спаси. Ќе однесе новогодишно расположение на тамошните деца а Ерик Картман ќе ја добие посакуваната играчка. Кој ја знае епизодата сигурен сум дека му се допаѓа. Сега е малку касно но се надевам дека утре ќе има повеќе фанови на оваа култна анимирана серија и ќе подискутираме. Јас ги имам сите сезони па ако треба нешто ќе разјасниме. Поз

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако си вистински фан на South Park, тогаш нема лоша епизода но мора да ја истакнам онаа кога Исус ќе биде заробен во Ирак а Дедо Мраз ќе го спаси. Ќе однесе новогодишно расположение на тамошните деца а Ерик Картман ќе ја добие посакуваната играчка. Кој ја знае епизодата сигурен сум дека му се допаѓа. Сега е малку касно но се надевам дека утре ќе има повеќе фанови на оваа култна анимирана серија и ќе подискутираме. Јас ги имам сите сезони па ако треба нешто ќе разјасниме. Поз
Обратно е,Дедо Мраз ќе биде заробен а Исус со децава ќе го спасат :)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
Обратно е,Дедо Мраз ќе биде заробен а Исус со децава ќе го спасат :)

Да бееееееее хехехехехе јас најпојке го сакам еврејчетоо она е јака епизода божиќната ко ке пеј еврејски песни и картман ко ке му се меша а инаку омилена епизода ми е cartmanland, i и онаа кај со ке му прат сунет на аик

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да бееееееее хехехехехе јас најпојке го сакам еврејчетоо она е јака епизода божиќната ко ке пеј еврејски песни и картман ко ке му се меша а инаку омилена епизода ми е cartmanland, i и онаа кај со ке му прат сунет на аик
и татко му на кајл ќе почне да пее courtney cox i love you,you're so hot on that show :D

Kajgana Shop

На врв Bottom