Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sto mislite za serijata koga na Kartman idol ke mu stane Mel Gibson i koga ke se krene protiv evreite od South Park. zakon serija.
p.s. ivan1real fala za ispravkata. Toa ti e koga brzas:smir:
Картман кога ќе ги убие родителите на Скот и ќе му зготви чили од нив:pos2:. Стварно закон серија, ја имам гледано 100 пати можеби и уште ми е смешна:pos2:.Naj jaka epizoda ti e Scot Tennorman must die.Pokazva kolkava psihopata e Cartman koj btw go obozavam zaedno so Kenny . Ovie drugite mn mi se smart ass ne mi odat mnogu po kef.Inace za South Park neam zbor , kreatorite se nesalam ,sekoja cest.Mnogu dobra parodija . a isto Extra so spomna pogore mn solidno e za Honika ko ke peat pesni , Cartman si podpevnuva : " Jew play stupid games, Jew that's why they are lame"
hahahhahahaha:pos2:
Картман е луддобри се сите ама пак ке напоменам еврејчето некако ме исполнува не знам оти можеби затоа што секогас на работите гледа поинаку и мислам дека секогас е во право картман е добар само некогас исклучва и прај некој безсмислени работи како на пример отвора луна парк само за негоо хмм баги безсмислено
Картман е луд![]()
Имам гледано неколку сезони интересна е BTW имате некој линк за да слегнам повеќе сезони за да гледам :>)