Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
A sto mislite za serijata koga na Kartman idol ke mu stane Mel Gibson i koga ke se krene protiv evreite od South Park. zakon serija.
p.s. ivan1real fala za ispravkata. Toa ti e koga brzas:smir:
Картман кога ќе ги убие родителите на Скот и ќе му зготви чили од нив:pos2:. Стварно закон серија, ја имам гледано 100 пати можеби и уште ми е смешна:pos2:.Naj jaka epizoda ti e Scot Tennorman must die.Pokazva kolkava psihopata e Cartman koj btw go obozavam zaedno so Kenny . Ovie drugite mn mi se smart ass ne mi odat mnogu po kef.Inace za South Park neam zbor , kreatorite se nesalam ,sekoja cest.Mnogu dobra parodija . a isto Extra so spomna pogore mn solidno e za Honika ko ke peat pesni , Cartman si podpevnuva : " Jew play stupid games, Jew that's why they are lame"
hahahhahahaha:pos2:
Картман е луддобри се сите ама пак ке напоменам еврејчето некако ме исполнува не знам оти можеби затоа што секогас на работите гледа поинаку и мислам дека секогас е во право картман е добар само некогас исклучва и прај некој безсмислени работи како на пример отвора луна парк само за негоо хмм баги безсмислено
Картман е луд![]()
Ако имаш добар интернет, можеш дирекно да ги гледаш на stansdad.com или пак можеш да ги симнеш преку торенти од mrtwig.net или од кој било поголем торент сајт.Имам гледано неколку сезони интересна е BTW имате некој линк за да слегнам повеќе сезони за да гледам :>)