South Park

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A sto mislite za serijata koga na Kartman idol ke mu stane Mel Gibson i koga ke se krene protiv evreite od South Park. zakon serija.

p.s. ivan1real fala za ispravkata. Toa ti e koga brzas:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Es ist Zeit fьr Rache Wir mьssen die Juden ausrotten!
Мене една од поомилените ми е Proper condom use,со тоа red rocket :pos2:

Член од
11 јануари 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Naj jaka epizoda ti e Scot Tennorman must die.Pokazva kolkava psihopata e Cartman koj btw go obozavam zaedno so Kenny . Ovie drugite mn mi se smart ass ne mi odat mnogu po kef.Inace za South Park neam zbor , kreatorite se nesalam ,sekoja cest.Mnogu dobra parodija . a isto Extra so spomna pogore mn solidno e za Honika ko ke peat pesni , Cartman si podpevnuva : " Jew play stupid games, Jew that's why they are lame"
hahahhahahaha:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Naj jaka epizoda ti e Scot Tennorman must die.Pokazva kolkava psihopata e Cartman koj btw go obozavam zaedno so Kenny . Ovie drugite mn mi se smart ass ne mi odat mnogu po kef.Inace za South Park neam zbor , kreatorite se nesalam ,sekoja cest.Mnogu dobra parodija . a isto Extra so spomna pogore mn solidno e za Honika ko ke peat pesni , Cartman si podpevnuva : " Jew play stupid games, Jew that's why they are lame"
hahahhahahaha:pos2:
Картман кога ќе ги убие родителите на Скот и ќе му зготви чили од нив:pos2:. Стварно закон серија, ја имам гледано 100 пати можеби и уште ми е смешна:pos2:.

G

Gray Foxx

Гостин
Cartman Sucks: Карман ке се слика како му го цица на Батерс и ке мисли дека го заебал Батерс и дека он е педер:pos2::pos2::pos2::pos2:!!!
Le petit tourette: Картман дознава дека постои таканаречен торетс синдром и болните од тој синдром не можат да се контролираат шо зборуваат и пцујат!!! Се разбира он тоа ке го искористи за неговата единствена цел во секоја епизода: Да си го лади со сите посебно со Кајл:pos2::pos2:!!!
Mnogu se so Carmanco i me mrzi da pisuam ke mi treba 3 dena!!! Pozdrav:helou:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
добри се сите ама пак ке напоменам еврејчето некако ме исполнува не знам оти можеби затоа што секогас на работите гледа поинаку и мислам дека секогас е во право картман е добар само некогас исклучва и прај некој безсмислени работи како на пример отвора луна парк само за негоо хмм баги безсмислено

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
добри се сите ама пак ке напоменам еврејчето некако ме исполнува не знам оти можеби затоа што секогас на работите гледа поинаку и мислам дека секогас е во право картман е добар само некогас исклучва и прај некој безсмислени работи како на пример отвора луна парк само за негоо хмм баги безсмислено
Картман е луд :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Имам гледано неколку сезони интересна е BTW имате некој линк за да слегнам повеќе сезони за да гледам :>)

Член од
23 декември 2007
Мислења
486
Поени од реакции
6
Имам гледано неколку сезони интересна е BTW имате некој линк за да слегнам повеќе сезони за да гледам :>)
Ако имаш добар интернет, можеш дирекно да ги гледаш на stansdad.com или пак можеш да ги симнеш преку торенти од mrtwig.net или од кој било поголем торент сајт.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
фала фала. BTW еве од оваа Web страна си го направив аватарот http://www.sp-studio.de/ можете и вие да си направите едно човече:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom