Да точно се има, не е само до пародиите туку целиот концепт на South Park е закон од зафрканциите па до оригиналниот начин на кој се пренесени пораките и за крај Respekt My AuthoretahА зошто ги спомнувате само пародиите на познатите.. Зошто не го спомнете пример
Гомното што зборува и е како дедо мраз (нешто за божиќ е главно) ГОМНО, ШТО ЗБОРУВА и е главно за божиќ...
ПЕШКИРОТ што зборува и ДУВА цело време
ГОСПОД кој е претставен како некоја влечуга, така нешто...
САТАНОТ кој е во геј врска со Садам Хусеин
Освен пародијата, има и други смешни работи, исто и познатите изреки, акцентот на Картмен, зафрканциите на децата итн...
Добро можеби и ја немам сватено серијата имам гледано само неколку епизоди. Него дај да видам нешто од рамнотежата, во кои епизоди поддржуваат нешто хуманитарни цели креативни нешта. Пиши ми линк во пп од такви епизоди можеби и ќе го сменам мислењето дека не е плукачка омаловажувачка глупава цртана серија.Не си ја сватил серијата, нема врска ова што го зборуваш, а за рамнотежа ја има не бери гајле.
Го поддржуваат ретардираното дете. Ретардирано е, хедникепирано (Тими) и го третираат како уште едно дете, не го заебаваат, не го избегнуаат како што прават сите у реалниот живот.Добро можеби и ја немам сватено серијата имам гледано само неколку епизоди. Него дај да видам нешто од рамнотежата, во кои епизоди поддржуваат нешто хуманитарни цели креативни нешта. Пиши ми линк во пп од такви епизоди можеби и ќе го сменам мислењето дека не е плукачка омаловажувачка глупава цртана серија.
И на крај краева сите цртани ги гледаат деца, ако го даваат доцна навечер. Прашањето е што ќе научат тие деца од South Park дека се е срање?
За разлика од Soth Park Samurai Jack е многу добро поучен цртан. Тој учи за храброст, издржливост, кодекс, чест благородни работи.
Ако сакаш такви ствари гледај документарци од мајка Тереза.Добро можеби и ја немам сватено серијата имам гледано само неколку епизоди. Него дај да видам нешто од рамнотежата, во кои епизоди поддржуваат нешто хуманитарни цели креативни нешта. Пиши ми линк во пп од такви епизоди можеби и ќе го сменам мислењето дека не е плукачка омаловажувачка глупава цртана серија.
И на крај краева сите цртани ги гледаат деца, ако го даваат доцна навечер. Прашањето е што ќе научат тие деца од South Park дека се е срање?
За разлика од Soth Park Samurai Jack е многу добро поучен цртан. Тој учи за храброст, издржливост, кодекс, чест благородни работи.
Баш од South Park и од Sten, Kyle, Cartman i Kenny ке научат да бидат open minded, само ако го разберат сепак треба да се следи шоубизнисот и политиката за епизоди како онаа со Том Круз или со Обама да бидат логични и смешни, а Samurai Jack колку што се сеќавам поправиме ако грешам немам гледано одамна освен за храброст, издржливост, кодекс, чест и благородни работи е многу насилен што пак не е наменето за деца како што и South Park е 16+Прашањето е што ќе научат тие деца од South Park дека се е срање?
Види Samurai Jack не е документарец за Мајка Тереза .Ако сакаш такви ствари гледај документарци од мајка Тереза.
Јас гледам за да се смеам.
Е насилен и не е за деца, ама го гледаат исто како South Park, ама за разлика од кренкавите дечишта кои што серат на се и сешто Џек е филозоф човек мисли размислува и донесува одлуки.Samurai Jack колку што се сеќавам поправиме ако грешам немам гледано одамна освен за храброст, издржливост, кодекс, чест и благородни работи е многу насилен што пак не е наменето за деца како што и South Park е 16+