South Park

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не го гледам поради религиозни причини :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Се заебавам, инаку според мене типичен глуп американски цртан, и Симпсонови е глуп ама срцето го давам за тој цртан има класа, стил а не е ѓубре како овај.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
според мене типичен глуп американски цртан, и Симпсонови е глуп ама срцето го давам за тој цртан има класа, стил а не е ѓубре како овај.
Секој што вика за South Park дека е ѓубре, не ја разбрал поентата на серијата и гледа само американски цртан филм и тешко дека ке види нешто друго

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Не го гледам поради религиозни причини :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Се заебавам, инаку според мене типичен глуп американски цртан, и Симпсонови е глуп ама срцето го давам за тој цртан има класа, стил а не е ѓубре како овај.
:pos:

Ѓубре.. без класа и стил.
Купи си клима ако ти е жешко, ебаго.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Секој што вика за South Park дека е ѓубре, не ја разбрал поентата на серијата и гледа само американски цртан филм и тешко дека ке види нешто друго
:pos:

Ѓубре.. без класа и стил.
Купи си клима ако ти е жешко, ебаго.
Види сега имам гледано неколку епизоди, и во тие епизоди авторот пристрасно си зазема страна за некој концепт, кој што мене не ми е по мерка и затоа мислам дека е ѓубре затоа што е пристрасен. Него што знам јас со неколку епизоди не ми се допаѓа и не го гледам, објаснете се зошто мислите дека е супер, цртеж, идеја, концепт, начинот на прикажување на некои работи итн?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Види сега имам гледано неколку епизоди, и во тие епизоди авторот пристрасно си зазема страна за некој концепт, кој што мене не ми е по мерка и затоа мислам дека е ѓубре затоа што е пристрасен. Него што знам јас со неколку епизоди не ми се допаѓа и не го гледам, објаснете се зошто мислите дека е супер, цртеж, идеја, концепт, начинот на прикажување на некои работи итн?
Се'.

Завземаат контра страна на скоро се' етикирано срање.
Буш, Бритни, Религија, еtc..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
А имаат некогаш заземено став про?
Maњебитно. Можеби, можеби не. Не е тоа идеата. Неможеш да ја класифицираш серијава како ѓубре од 2, максимум 3 епизоди. Изгледај барем три сезони од сите 13 па контрај. Вака не си доволно компетентен.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Maњебитно. Можеби, можеби не. Не е тоа идеата. Неможеш да ја класифицираш серијава како ѓубре од 2, максимум 3 епизоди. Изгледај барем три сезони од сите 13 па контрај. Вака не си доволно компетентен.
Па затоа не ја ни гледам затоа што мислам дека не ја бива, значи се контра ништо про не бива работа :nenene:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Па затоа не ја ни гледам затоа што мислам дека не ја бива, значи се контра ништо про не бива работа :nenene:.
Постов ти е тропање канти. Ништо не напиша.
Како прво, како може да не ја бива серијата кога не си погледнал ни 4% oд истата?
Второ, кога немаш видено ни 4% од кај знаеш дека нема про ставови освен контра?

Не исмејуваат само познати, религија.. еве, имаат спореден лик - хомосексуалец (после преминува во жена, мањебитно) и воопшто не ја контраат хомосексуалноста. Имаат и епизода за лезбејки.

Давам примери само, нивното манифестирање на иронија и сарказам како највисоко ниво на хумор е уникатно. Али ок, не гледај. Ѓубре е. :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Постов ти е тропање канти. Ништо не напиша.
Како прво, како може да не ја бива серијата кога не си погледнал ни 4% oд истата?
Второ, кога немаш видено ни 4% од кај знаеш дека нема про ставови освен контра?
Па те прашав тебе за про ставови, не ми даде одговор и од тоа следи претпоставка дека ги нема.
Е сега не сум погледнал ни 4 посто ок вистина е, ама јас и кога гледам филм ако првите минути не ме заинтригира не го гледам до крај, така и со оваа неинтересна серија :toe:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Се'.

Завземаат контра страна на скоро се' етикирано срање.
Буш, Бритни, Религија, еtc..
А имаат некогаш заземено став про?
Зошто би завземале про став кон срање?
Воопшто не ме читаш, имаш некоја лева замисла и стриктно се водиш по истата.
Be more open-minded.

PS. Реков можеби има можеби нема про ставови. Останува на тебе да провериш. :wink:

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Не битно дали е контра или про, имало и такви и такви епизоди ама најчесто се разбиваат светските стереотипи на еден поинаков оригинален саркастичен начин и се покажува американската и светската глупост и слепо следење на како што рече wot етикираното срање.
А кои епизоди си ги гледал па мислиш дека се против се? И ти ја препорачувам 13 сезона ако можиш да го истрпиш тоа "ѓубре" можеби ке го смениш мислењето, ама не верувам ти по Stargate си, така?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зошто би завземале про став кон срање?
Воопшто не ме читаш, имаш некоја лева замисла и стриктно се водиш по истата.
Be more open-minded.
Значи се е срање според нив типично апатично самоубиствена мисла, мора да има баланс или рамнотежа штом имаш контра мора да имаш про, ако немаш про немаш рамнотежа.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Значи се е срање според нив типично апатично самоубиствена мисла, мора да има баланс или рамнотежа штом имаш контра мора да имаш про, ако немаш про немаш рамнотежа.
Не си ја сватил серијата, нема врска ова што го зборуваш, а за рамнотежа ја има не бери гајле.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И ти ја препорачувам 13 сезона ако можиш да го истрпиш тоа "ѓубре" можеби ке го смениш мислењето, ама не верувам ти по Stargate си, така?
Моментално ја гледам Stargate, а инаку на прво место ми се две серии од HBO продукција Сопранови и Рим еве нешто од втората затоа што не е многу позната:

Kajgana Shop

На врв Bottom