South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе нема ништо поучно во South Park , па на крај на секоја епизода Стен или Кајл викаат , цитирам: I think i learned something today , и после тоа следи најдосадниот , ПОУЧЕН момент у серијата.:pos2:

Не е поентата на цртаниот да учи на храбрости , кодекси и чест :icon_eek::icon_eek: За такви работи има други програми АМАН. South park е за да се изнасмееме на црниот , патем кажано реален хумор од кој сите се оградуваат , а сите помислуваат на тоа...СЕКАД.
Ај поздрав ми се приглеа сеа :helou:

Абе саут парк е еден Све друго може вода да му носи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
ја ги имам гледано сите 13 сезони тра ла ла ла ла закон се мене ми викаат дека сум била ко картмен :nenene::nenene: ама тоа на зафрканции не дека сварно
south park rullzZZ
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Do you like Fishsticks?

you like fishsticks ?!?! are you GAY? :tv:

ајде уште 2 недели и нова епизода :vozbud: едвај чекам, незнам за шо би била епизодата, само знам дека нема да биде за мајкл џексон оти веќе имаат епизода за него :)

БТВ, имам интервју со Trey.. прочитајте го интервјуто и нешто повеќе инфо тука: http://sp-mk.com/index.php?topic=500.0

Исто имам и интервју со Matt, повеќе инфо и линк за download на интервјуто ќе најдете тука: http://sp-mk.blog.com.mk/node/248134

Сега интервјуто со Мат можете да го гледајте и онлајн на

Интервјуто го прочитав многу е добро секоја чест , едвај чекам да почне новата епизода

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
ja od south park od 13 sezona gi imam samo do 7 epizoda tolku ima na zamunda.net
da mi kaze nekoj kaj mozam da gi najdam drugite epizodi ako ima uopste???

orginalna strana na southpark www.southparkstudios.com <3 southPark:smir:
Убаво ќе биде некој модератор да го едитира првиот пост и да ги пише најосновните информации за СП како ова..

Ако треба јас ќе спремам добар вовед и мод само copy paste :)

леле ја гледав скоро цела 13 епизода и прејаки се ама она со Кајне Бест пак дека е гејфиш :pos2::pos2: инаку евеја песната

Оф кој ремет ќе го удрат на оние емисиине на дискавери шо "ловат" духови и шо се тресат..

2 дена.. АЈДЕ!

Dead Celebrities четврток..... според имево звучи дека че биди интересна.... но се можи да се пресврти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom