South Park

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Е насилен и не е за деца, ама го гледаат исто како South Park, ама за разлика од кренкавите дечишта кои што серат на се и сешто Џек е филозоф човек мисли размислува и донесува одлуки.
Истото ти е и тука не кењаат на се туку размислуваат и донесуваат одлуки само без многу филозофирање, тоа на Џек му го оставиле

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Ама не е смешен и нема да стигне ни третина од популарноста на Саут Парк.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Истото ти е и тука не кењаат на се туку размислуваат и донесуваат одлуки само без многу филозофирање, тоа на Џек му го оставиле
Добро не серат на се, погоре прочитав дека ја поддржуваат хомосексуалноста, голема грешка според мене. Мислам за што одлучуваат во тие неколку епизоди логички идиотски размислуваат.

Ама не е смешен и нема да стигне ни третина од популарноста на Саут Парк.
Мене Саут парк не ми е смешен, очаен ми е. А за популарноста нема потреба од толку многу фанфари.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Мене ти си ми очаен.
Вакви работи се гледаат за да се опуштиш, насмееш.. не да бараш филозофски позадини во нив, како храброст, хуманитарност, бла бла.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Ова да го гледа човек е потценување на интелегенција, види само каков идиотски речник употребуваат, тотално долу, очај, ужас, безнадежност, дури и гласовите апатично им звучат. Газ, идиот, ѓубре, клоцни го бебето... Нема повеќе што да се коментира.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Ова да го гледа човек е потценување на интелегенција, види само каков идиотски речник употребуваат, тотално долу, очај, ужас, безнадежност, дури и гласовите апатично им звучат. Газ, идиот, ѓубре, клоцни го бебето... Нема повеќе што да се коментира.
Друже, кон што целиш ? Ти кажуваат дека не е за деца цртанот, тоа е тоа што го прави цртанот добар, популарен. Го исмеваат општеството на забавен начин, не е литературен клуб ова. Незнам што очекуваш...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Добро бе bucio ако нема шо да се коментира шо туку сериш два дена на темата? Не те интересира не коментирај, не ја уништувај темата. Глеј си самурај џек и надевај се дека некогаш ќе се врати дома:smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добро извините незнаев дека критика е уништување на темата, значи љубители на Саут парк ништо повеќе и ништо помалку на темава. Види сега дека цртанот е тотална глупост си е мое лично мислење и аргументирано го образложив зошто тоа е така.
Прочитав погоре дека разбиваат светски стереотипи на поинаков саркастичен начин, па и јас разбивам овде светски стереотип дека сите го сакаат Саут Парк :smir:.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Муабетот е шо си одбрал погрешен начин за да искажеш критика. Коментари од типот: типичен глуп американски цртан , плукачка омаловажувачка глупава цртана серија итн е серење, а не критика. Препрочитај се неколку страни назад и кажи ми во кој пост не си го употребил истиот речник што го употребуваат South Park во сериите.

И како можиш да даваш критика за нешто што го немаш гледано ни 4 посто ? Или од коментарите на јутуб создаваш свое мислење?

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Добро извините незнаев дека критика е уништување на темата, значи љубители на Саут парк ништо повеќе и ништо помалку на темава. Види сега дека цртанот е тотална глупост си е мое лично мислење и аргументирано го образложив зошто тоа е така.
Прочитав погоре дека разбиваат светски стереотипи на поинаков саркастичен начин, па и јас разбивам овде светски стереотип дека сите го сакаат Саут Парк :smir:.
Да да многу аргументирано го образложи, глупост е дека биле против се и дека немало филозофирање, а ова видеото што си го постирал не ке да е епизода од South Park туку обид од некои да направат Naruto SP најверојатно некоја кинеска верзија или што и да е, си има епизоди каде тема е Pokemon, Digimon и други слични глупости и опседнатоста на децата со нив, нема врска со ова видео.
И нема потреба да разбиваш стереотипи никој не рече дека сите го сакаат South Park, само си споделуваме мислења ако не ти се допаѓа серијата ОК, и јас мислам дека Самурајот е ѓубре, ама темата тука е за обожавателите на South Park, има друга тема за лоши серии можеби таму требаше да дискутираме и џимеј тоа го бара :wink:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.877
Поени од реакции
22.945
Мене Саут Парк ми ептен супер..Го гледам едноставно да се релаксирам и насмеам...:toe:.. И секој си има право на сопствено мислење..

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
А јас се чудам како можете да ги споредувате South park (комедија, пародии) со самурај џек..

Ај ќе земеме ќе споредуваме Касандра и Lost...

Подобро споредувајте ја саут парк со симпсонс, фамили гај...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А јас се чудам како можете да ги споредувате South park (комедија, пародии) со самурај џек..

Ај ќе земеме ќе споредуваме Касандра и Lost...

Подобро споредувајте ја саут парк со симпсонс, фамили гај...
Па беше споредена и со Симпсонс во првиот мој пост. Раликата е 5 ѕвезди за Симсонс 1/2 ѕвезда за Саут Парк.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Па беше споредена и со Симпсонс во првиот мој пост. Раликата е 5 ѕвезди за Симсонс 1/2 ѕвезда за Саут Парк.
oК, тоа е твоја оцена, можеби не е како мојата ама џабе е да ти кажувам дека симсонс се грди коа можеме да ја тупиме до утре така..

Иначе на ИМДБ рејтингот им е сличен (симсонс

9.2/10 392 votes
СП

9.3/10 36,686 votes
)
Само разликата е шо симпсонс не е толку популарна како сп

H

HCL

Гостин
Него дај да видам нешто од рамнотежата, во кои епизоди поддржуваат нешто хуманитарни цели креативни нешта.
South Park е телевизиска серија, спаѓа во категорија "забава", а не "save the whales" кампања.

За разлика од Soth Park Samurai Jack е многу добро поучен цртан. Тој учи за храброст, издржливост, кодекс, чест благородни работи.
Леле ако само уште еднаш чујам дека од цртани/филмови за самураи се учат вакви работи жими се ќе се обесам (не, не се зезам, сериозен сум).

Kajgana Shop

На врв Bottom