Sons of Anarchy

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Јако, ама not good(:().

Последниот што отиде, дел од причината е што станал Mentalist regular.
Очекував да е поради тоа, и така е, прочитав после гледање на епизодава.

У наредна сезона мора 100-от% соk и мармаладот да отидат јабана, ама на брутален начин.

Премногу работи се случија и во оваа серија. Многу ликови гинат, многу неочекувани пресврти. Искрено последнава сезона ја изгледав на сила со никакво посебно внимание, ми стана досадна веќе.

После дугачко премислување решив да се опробам и да ја загледам серијава.
На тој што нема гледано документарни за моторџиските банди можеби ќе му се бендиса серијава, а тој што има, ќе стане хејтер како на пример Јас во моменатот.

После дугачко премислување решив да се опробам и да ја загледам серијава.
На тој што нема гледано документарни за моторџиските банди можеби ќе му се бендиса серијава, а тој што има, ќе стане хејтер како на пример Јас во моменатот.

Мене на почетокот првите 2-3 сезони ми беа многу јаки и ја сакав серијата, ама сега некако многу неатрактивни и непредвидливи настани се случија што ми стана ептен досадна. Ако следната сезона не заврши серијата повеќе не ја гледам. Мислам дека и беа доста 7 сезони.

Мене на почетокот првите 2-3 сезони ми беа многу јаки и ја сакав серијата, ама сега некако многу неатрактивни и непредвидливи настани се случија што ми стана ептен досадна. Ако следната сезона не заврши серијата повеќе не ја гледам. Мислам дека и беа доста 7 сезони.

Последна е наредна, затоа и отидоа неколку битни ликови во оваа. Наредната ќесе реши се што остана нерешено. Поинтересно е кога не знаепш кој ќе отиде, а кој ќе остане у серијава. Не е интересно сите „добри“ да живеат до крај, а само „лошите“ да напуштаат.

Баш зошто е непредвидлива незнам како може да е досадна, али ајде секој со свој вкус за серии.
Мене баш тоа ми се свиѓа кај серијата, непредвидливоста, суровста и нештедењето на никој. Можеби последнава сезона не беша најдобрата но сепак имаше доволно интересни моменти. Бев премногу скептичен дали да гледам серија со мотрџии и не очекував многу, отакако почнав да ја гледам многу го сменив мислењето. Интересна серија дури можам да кажам дека е меѓу поинтересните што се прикажуваат во моментов.

Требаше оваа сезона да биде последна,ја догледав пред некој ден ,се врзаа краевите,се расчистија старите сметки и што им требаше тоа на крај - не знам.:facepalm:
Наредна сезона ке се врти неколку епизоди окулу мама&џус,можеби војна со маите и бандата на поуп(не ми текиња новиот нига како беше) , џекс депресија страшна ,курви ке фрчат и за на крај сите во затвор да завршат(ќе се врати таа петардата од минатата сезона со рикото) ,па дури и мислам смрт на џекс(хепи енд не верувам)
Сатер изгледа не сака да пушти кога е најдобро.

Ко што читав Сатер изјавил дека нема тука што хепи енд да се бара во наредната сезона. А и незнам после оваа сезона кој би бил хепи ендот ? Освен ако Џекс заедно со децата не си иде далеку од се.

Кратка содржина на серијава?

Кратка содржина на серијава?

Ова од ИМДБ е мислам најдобра кратка содржина.

A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club.

Btw Kurt Sutter wants Aaron Paul in season 7.
Интересна идеја, почната при даден одговор на твитер.

кога излегва 7мата сезона??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom