Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма у пичку матер нека идат веќе , дај нека умрат сите и да не се потресувам вака на рати
Знаеме знаеме , на преводот пишуваше Kathy segal sings Green Leafs или сл.Иначе, песната што иде при крај, ја пее Џема.
А бе пеер, ја у тие mеssage boards умрев сабајлево, некој вика, оп бесплатен ајпад, некој вика, аи, овие знаеле ајпад да баратаат, а уште носат мотороли на поклапање![]()
Eптен жими кур моменти.
Маркс воопшто не сакаше да го гледа Џекс претходно, го праќаше овој екс војников, и сега одеднаш и двајцата се согласуваат на размена само со стварите кои треба да ги сменат, а сите други треба да си идат???
Луѓето на Маркс не го проверија телото што го донесе Џекс, ниту неговиот мотор на кој има 2 куфера во кои можеш Пушкомитралез да спакуваш. Можеше било кој кого да убие тука.
Маркс ги виде тетоважите на раката која не му припаѓа на свештеникот, и ништо чудно не најде во тоа?
Уште и оваа џанкито му вика на Џекс, You are a decent man. Aјде бе.
Ејбл го има тој талент да присуствува и во 2-та наврата кога Џема говори гласно дека ја убила мајка му.
Овој што ја "убил" Тара, цел живот нема досие, и единственото приведување му се случило вечерта кога Тара е убиена.
Од сите Кинези, Џема баш него го одбра таа вечер на журката.
Коинциденција, level over 9000...
Интересни моменти се што овие од Индиан тврдат дека нивниот През не ги искодошил синовите кај Лин и кој и ги уби птиците на Џема.
Алтеа и Чибс... Жени бе...
па и реакцијата на оној што идеше со Чибс...