Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Па и со гасење пробав не функционира..

То е, се исплаши Сокер Менаџер Федерацијата од малку вистинска конкуренција!! :D

Па и со гасење пробав не функционира..

То е, се исплаши Сокер Менаџер Федерацијата од малку вистинска конкуренција!! :D
Ја ќе ти местам тим Зоки шо се секираш.:cool:[DOUBLEPOST=1476538421][/DOUBLEPOST]
Ја ќе ти местам тим Зоки шо се секираш.:cool:
Пс Вие шо имате по сто дваес голмани од 90 рејтинг да ви нешто чичи Џими каже: Голман не се повредува и не добива суспензија !!!

Патрицио/Кариус
Флоренци/Колман - Гарај/Смолинг - Кејхил/Де Фрај - Максвел/Кришито
Наинголан/Витсел - Џака/Енцо Перез
Рибери/Шурле - Мутињо/Кагава - Месут Озил
Ибра
/СтариЌ
Останати играчи: Марио Гаспар и Гуереиро.
До почеток на сезоната може да се направи уште некој трансфер!

Тер Штеген/Сомер

Ауриер/Меуниер/Толисо Алдервајдер/Пепе Бонучи/Хеведес/Абденур Алаба/Дурм

Верати/Веигл/Чан Матиќ/Гундоган/Кимих

Милер/Салах Силва/Коке Де Брујн/Мане/Дембеле

Игуаин/Габиандини/Меиер

И најверојатно играчи шо никад нема да бидат искористени или ќе играат само у куп се: Гаудино, КиркоФ и Чави(сисај пичко глуматорска)

Ќе видиме шо ќе биде сезонава, мора да имам подобар пласман.

Баерн во Черити Шилд во Петок, па во прво коло во Недела. Освен Баерн, играм и со Реал и Интер во првите 4 кола. Ќе биде пеколен стартот на новата сезона. :P

Цело време најслаби екипи ми се паѓаат на пријателски и првите три четири утакмици имам проблеми додека наместам формација.. :boksix:

Za barsa dokolku go saka moze trampa grizman plus roben za real james plus benzema.

Sent from my thor using Tapatalk

Во тек е најголемата трампа видена во оваа лига, ќе видиме кој ќе плаче на крај а кој ќе се смее.

Со голема тага и солзи во очите се разделувам од Милер, повеќе информации на следниот прес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom