Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Bayern (Ficho ACM) have managed to sign Kevin DE BRUYNE from AC Milan(Jake Huddlestone) on a deal believed to be around 20,000,000 plus Christian BENTEKE and Hatem BEN ARFA.

Сигурно ептен тешки биле преговорите. :pos:[DOUBLEPOST=1476014224][/DOUBLEPOST]
Халиловиќ, Санти Мина, Сехри Роберто. Бирај еден. :D (заедно со Цеск) :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.229
Bayern (Ficho ACM) have managed to sign Kevin DE BRUYNE from AC Milan(Jake Huddlestone) on a deal believed to be around 20,000,000 plus Christian BENTEKE and Hatem BEN ARFA.

Сигурно ептен тешки биле преговорите. :pos:[DOUBLEPOST=1476014224][/DOUBLEPOST]
Халиловиќ, Санти Мина, Сехри Роберто. Бирај еден. :D (заедно со Цеск) :P
Алоооооо бе. Бејл го бараш.

За Меси не би ти го продал!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.229
А кога ги продаде Бејл, Иско, Вилиан, Ноер, Левандовски, Обамејанг за да ја изедначи лигата?

Ти Барса кога ќе ја распродадеш?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
А кога ги продаде Бејл, Иско, Вилиан, Ноер, Левандовски, Обамејанг за да ја изедначи лигата?

Па ете бе, го продава Фабрегас за Бејл. Не е он крив што нејќеш ти да прифатиш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944

Седи мирен пола од овие тебе ти ги даде, затоа го браниш. xD Јас не ги продадов Де Геа, Руни, Мата, Хумелс, Депај и пола Манчестер? И како ги продаде, за едниот го зеде Игуаин, за другиот Верати, за третиот Алдервејрелд.. Четвртиот го даде за да му пуштите играч во Милан, петиот за да му пуштите играч во другата лига итн.. :icon_mrgr:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Седи мирен пола од овие тебе ти ги даде, затоа го браниш. xD Јас не ги продадов Де Геа, Руни, Мата, Хумелс, Депај и пола Манчестер? И како ги продаде, за едниот го зеде Игуаин, за другиот Верати, за третиот Алдервејрелд.. Четвртиот го даде за да му пуштите играч во Милан, петиот за да му пуштите играч во другата лига итн.. :icon_mrgr:
:pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.229
Дaј ти нештo вреднo, пa тебе ќе те брaнaм.
Сo Фaбрегaс зa Бејл сaмo ме прoвoцирaш дa искoристaм еднa oпaснa oпцијa нa игрaвa.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Бејл,Ројс,Аубамејанг,Џером Боатенг,Лам,Хави Мартинез,Ноер,Пјаниќ,Бенатиа,Левандовски,Вилијан од топ класа играчите сум ги продал.

Од Милан ги давам Ериксен,Наиголан,Махрез,Суботиќ, Маркињос,Бака, тевез, Инсиње и Лукаку.

Еве сигурно сум промашил и сум дал уше некој играч ама те молам спореди ги со твоите горе шо си ги спомнал и ако не ти паѓа срам остај го постот да ти стои така.

Руни умрениот и Депај ги дал WOWOWOWOWOWOWOWWWWW

Шо сакаш збори ама лигата ја изедначив, можев комотно да си ги чувам играчите.

Пуштајте понуди вие шо немате толку играчи за Махрез,Лукаку,Инсиње и тевез.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Бејл,Ројс,Аубамејанг,Џером Боатенг,Лам,Хави Мартинез,Ноер,Пјаниќ,Бенатиа,Левандовски,Вилијан од топ класа играчите сум ги продал.

Од Милан ги давам Ериксен,Наиголан,Махрез,Суботиќ, Маркињос,Бака, тевез, Инсиње и Лукаку.

Еве сигурно сум промашил и сум дал уше некој играч ама те молам спореди ги со твоите горе шо си ги спомнал и ако не ти паѓа срам остај го постот да ти стои така.

Руни умрениот и Депај ги дал WOWOWOWOWOWOWOWWWWW

Шо сакаш збори ама лигата ја изедначив, можев комотно да си ги чувам играчите.

Пуштајте понуди вие шо немате толку играчи за Махрез,Лукаку,Инсиње и тевез.
Ти го распродаде Баерн пошто мислеше дека Милан ти е доволно јак за да правиш проблеми во лигата и навивачки, не сакаше да се откажеш од нив. Не викам дека не направи глупост, али не беше за да ја изедначиш лигата колку што беше грешна проценка. :P

Сеа сфати колку е саат, мака ти е што ги изгуби тие играчи, затоа си ги префрлаш Де Брујн и Гундоган и сакаш, несакаш, мора го растуриш Милан.

Kajgana Shop

На врв Bottom