Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Фиорентина :aplauz:
Редно е и еднаш да ме посака играва кога се игра купов нареден Вторник ? Да си испланирам составот и онака играм со Барселона што ке се гњавам кога знам дека ке ме наполниш ке пуштам втор состав барем во Купов да направам нешто и ако можам над 10та позиција во лигава топ :D
Второ коло е за две недели. Нареден Вторник се игра прво коло од Шилдот. Ќе се менуваат секој вторник. :D

Овој Кајгана куп да, во СМФА купот немаш право да го водиш тимот
браво, не знаев и еве сега гледам дека играчите ми се пред умирање.....

Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси.

Pffffffff

Второ коло е за две недели. Нареден Вторник се игра прво коло од Шилдот. Ќе се менуваат секој вторник. :D
Сеа видов поштеден сум и од првото коло во Шилдот .. ајде за арно за убаво нека е вие појаките да си испаднете па и ја да освојам нешто :angel::свиркам:

Играчите шо сум ги купил ќе можам да ги дадам одма на позајмица ?

Пошо купив 18 играчи:cool:[DOUBLEPOST=1453250723][/DOUBLEPOST]Салвио од Бенфика на местото на Перез, се друго е дон дил.:icon_mrgr:
soccer.jpg

Рутинирана победа против Селта во која блескаше Аубамејанг со три асистенции и логично беше прогласен за Man of the match.

Иако со два добиени црвени(пак чепкал нешо читероф) натпреварот беше контролиран од страна на Баерн и резултатска неизвеснот скоро и да немаше.

Роде,Мартинез и Даглас Коста се запишаа на листата на стрелци, а Ноер запиша уште еден клин шит на неговото конто.

Продолжува прекрасната серија од 4 победи во низа и гол разлика 16-0 во пресрет на дербито против Реал Мадрид.

Менаџерот смета дека тоа ќе биде тежок натпревар и многу тешко би било да се задржи мрежата сочувана но неговите момци ќе дадат се од себе.

Модриќ: Во РМ поминав неколку фантастични сезони, освоиме многу битни трофеи но време беше за нов предизвик и клубот ми дозволи да си го исполнам својот сон.
Со сета почит кон мојот поранешен клуб морам да признаам дека работите тука во Баерн функционираат на едно повисоко ниво и ова е еден од најдобрите клубови во светот.

Левандовски: Нема што многу да се говори за овој меч бидејќи тоа е дуел на два одлични клуба но би сакал да ги потсетам фудбалерите а и навивачите на Реал Мадрид каков беше мојот учинок со нив додека настапував за лутите ривали на Баерн, Борусија од Дортмунд.

Фабрегас: Секогаш сум мотивиран кога играм против Реал и со своите игри би сакал да го покажам тоа и сега.
Моето минато со Барселона е врежано во моето срце и не постојат пари кои би ме натерале да потпишам за "кралскиот клуб". (се смее)

Милер: хехехехехехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom