Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Значи не е можно да имам уште една нерешена утакмица. Сите до сеа или изгубени или нерешени таман се израдував ке победам во 78ма Рома ми брцна гол :|
Играч на натпреварот Лено :D Како добра инвестиција ке се покаже малиов во план сум да го играм во прв состав на местото на Чех зашто слепецов редовно си примаше по 2 гола .. овој сеа прими гол ама немав наместено што да се прави во ситуација да водам (бидејки реално до сега немав таква ситуација и не ни размислив за тоа :D ) а Рома направи 3 измени .. сеа се мислам на кој начин да играм со Барса утре со сите сили или да одмарам играчи еци пеци пец

Значи не е можно да имам уште една нерешена утакмица. Сите до сеа или изгубени или нерешени таман се израдував ке победам во 78ма Рома ми брцна гол :|
Играч на натпреварот Лено :D Како добра инвестиција ке се покаже малиов во план сум да го играм во прв состав на местото на Чех зашто слепецов редовно си примаше по 2 гола .. овој сеа прими гол ама немав наместено што да се прави во ситуација да водам (бидејки реално до сега немав таква ситуација и не ни размислив за тоа :D ) а Рома направи 3 измени .. сеа се мислам на кој начин да играм со Барса утре со сите сили или да одмарам играчи еци пеци пец
Фала ти за Велбек играчичте е големо хахах[DOUBLEPOST=1453322482][/DOUBLEPOST]До @ManUtdChampions
Не може брате не бива да го тепаш Шалке со Меси во резервите :) :) :)

Фала ти за Велбек играчичте е големо хахах[DOUBLEPOST=1453322482][/DOUBLEPOST]До @ManUtdChampions
Не може брате не бива да го тепаш Шалке со Меси во резервите :) :) :)
Комбиниран ми беше тимот, сакав да видам дали ќе направат нешто младинците што ги испокупив. :P

Еден, во 89та за 1-1. :D
Добар е бе таман хахах сеа ми е криво што го сменив со Џеко, босанчерово има 92ка рејтинг за кој .!. му е гол нема дадено од како дојде во Арсенал а во Рома имаше 2 кога го купив :|

Ел Гази вчера ми донесе победа во купот против Гладбах, денеска даде 2 гола на пријателската против Свонси. Дали го очекува дебито за Јунајтед и во Кајгана Лигата???

Ел Гази вчера ми донесе победа во купот против Гладбах, денеска даде 2 гола на пријателската против Свонси. Дали го очекува дебито за Јунајтед и во Кајгана Лигата???
Мене ме става на мисла Лено 8ка рејтинг денеска Man of the Match против Рома а имале 11-12 шута на гол Чех два натпревара по ред ми вади 6ка рејтинг со по 2 гола примени во просек

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Овај Јуве ви е прв бе, со втора постава му играв и одвај нерешено ми истаде. :pos:

Јас ќе му дадам шанса на Трајковски утре :) ако се покаже добар ќе игра и на клучни утакмици :)

Овај Јуве ви е прв бе, со втора постава му играв и одвај нерешено ми истаде. :pos:
Немаше позаебана утакмица до сеа. Ќе го јаде допрва он. (коа ќе почнам да го кочам и него "од горе") :D

После петте порази по ред, Реал Мадрид денес одигра пријателски натпревар со Лестер, во обид да добие некаква самодоверба во пресрет на утрешната средба со Баерн. Реал го доби натпреварот со 5-2 :cool:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom