- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.487
- Поени од реакции
- 6.085
Овој Кајгана куп да, во СМФА купот немаш право да го водиш тимотЧекај, ние во овој куп имаме ли право да правиме тактики или асистентот го води тимот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Кајгана куп да, во СМФА купот немаш право да го водиш тимотЧекај, ние во овој куп имаме ли право да правиме тактики или асистентот го води тимот?
Второ коло е за две недели. Нареден Вторник се игра прво коло од Шилдот. Ќе се менуваат секој вторник.Фиорентина
Редно е и еднаш да ме посака играва кога се игра купов нареден Вторник ? Да си испланирам составот и онака играм со Барселона што ке се гњавам кога знам дека ке ме наполниш ке пуштам втор состав барем во Купов да направам нешто и ако можам над 10та позиција во лигава топ![]()

браво, не знаев и еве сега гледам дека играчите ми се пред умирање.....Овој Кајгана куп да, во СМФА купот немаш право да го водиш тимот
Првото коло од Кајгана купот помина без поголеми изненадувања. Еднинствениот неочекуван резултат беше во Дортмунд, каде Ки Сун-Јонг со хет-трик и донесе победа од 1-3 на екипата на Свонси.
Сеа видов поштеден сум и од првото коло во Шилдот .. ајде за арно за убаво нека е вие појаките да си испаднете па и ја да освојам нештоВторо коло е за две недели. Нареден Вторник се игра прво коло од Шилдот. Ќе се менуваат секој вторник.![]()

Па таков ми е мајче му ебам, само се смее и праи глупости :ДМилер: хехехехехе.![]()
се си мислам со резервите да ти играм во купот...Па таков ми е мајче му ебам, само се смее и праи глупости :Д
За 12-13 дена е тој меч а до тогаш иаме по уште минимум 3 :Дсе си мислам со резервите да ти играм во купот...
?Од играта се, ask player for interview.Озбилно немате шо да праите па пишувате интервуја?
Не.Може на пријателска да ти се повреди играч?