Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Варан, Видал, Крос, Бензема, Геце. Овие би можеле да се достапни, доколку имате ептен сериозна понуда. Значи сите освен Варан ми имаат изиграно по 30+ натпревари, не се заебавајте со играчи што ви седат на клупа и не ви требаат.
За ептен јаките играчи, спремен сум и ептен да преплатам (со замена за повеќе играчи).

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Варан, Видал, Крос, Бензема, Геце. Овие би можеле да се достапни, доколку имате ептен сериозна понуда. Значи сите освен Варан ми имаат изиграно по 30+ натпревари, не се заебавајте со играчи што ви седат на клупа и не ви требаат.
За ептен јаките играчи, спремен сум и ептен да преплатам (со замена за повеќе играчи).
Kros e zafaten vise skrtaj go

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Би шитнал некој од Варан, Бензема или Геце за пари, максимум колку што дозволува играта? Ако не, види ако си заинтересиран за некој играч од кај мене (Рома) и пиши ми да договараме

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
54 милиони ми даде за сезонава. Што ќе ни се волку пари бе? :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Треба и Змејскиот да влезе, појак тим има од тие другите, тој со Монако мислам дека е дупли профил.

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Барселона со победата против Баерн ја одбрани титулата во Кајгана Лигата

Eкипата на Барселона е старо-новиот Кајгана Шампион. Каталонците го издржаа притискот и 1-3, со пресврт го добија дербито против Баерн Минхен, со што ја одбранија титулата во Кајгана Лигата. Двајца екс играчи на Баерн, Фабрегас и Робен беа стрелци за тимот на Барса, а Рикардо Родригез потврди дека е најдобар изведувач на слободни удари во Кајгана Светот, постигнувајќи го својот 12ти погодок оваа сезона.

Главниот ривал на шампионите, Реал Мадрид го декласираше тимот на Јуве и забележа рекордна победа од 6-0, која сепак за жал не им значеше ништо. Челзи го освои третото место, а Зенит во последното коло успеа да дојде до 4тата позиција, пред тимот на Свонси. Сепак овие 2 тима остануваат најпријатни изненадувања оваа сезона, и се надеваме дека ќе бидат уште посериозни наредната.

ПСЖ, Јувентус и Волфсбург испаѓаат во Втората Лига, додека Атлетико и Евертон изборија директен пласман во Дивизија 1. Во 1/2 финалето од плеј оф-от за третото место кое носи промоција во Првата Кајгана лига ќе играат Бенфика-Лестер и Монако-Саутемптон.

Кајгана Лига (Сезона 2) - освојвуачи:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.231
Види гo oвoј Искo, oтишoл сo Реaл дa слaви :facepalm:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.231
Нaјдoбaр игрaч: Сигурдсoн

Вaшите сo 102 рејтинг небитни.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Треба и Змејскиот да влезе, појак тим има од тие другите, тој со Монако мислам дека е дупли профил.
Шала на страна ја мислам со Лестер ќе заебам работа али..видиќемо

Kajgana Shop

На врв Bottom