Варан, Видал, Крос, Бензема, Геце. Овие би можеле да се достапни, доколку имате ептен сериозна понуда. Значи сите освен Варан ми имаат изиграно по 30+ натпревари, не се заебавајте со играчи што ви седат на клупа и не ви требаат.
За ептен јаките играчи, спремен сум и ептен да преплатам (со замена за повеќе играчи).
Варан, Видал, Крос, Бензема, Геце. Овие би можеле да се достапни, доколку имате ептен сериозна понуда. Значи сите освен Варан ми имаат изиграно по 30+ натпревари, не се заебавајте со играчи што ви седат на клупа и не ви требаат.
За ептен јаките играчи, спремен сум и ептен да преплатам (со замена за повеќе играчи).
Би шитнал некој од Варан, Бензема или Геце за пари, максимум колку што дозволува играта? Ако не, види ако си заинтересиран за некој играч од кај мене (Рома) и пиши ми да договараме
Барселона со победата против Баерн ја одбрани титулата во Кајгана Лигата
Eкипата на Барселона е старо-новиот Кајгана Шампион. Каталонците го издржаа притискот и 1-3, со пресврт го добија дербито против Баерн Минхен, со што ја одбранија титулата во Кајгана Лигата. Двајца екс играчи на Баерн, Фабрегас и Робен беа стрелци за тимот на Барса, а Рикардо Родригез потврди дека е најдобар изведувач на слободни удари во Кајгана Светот, постигнувајќи го својот 12ти погодок оваа сезона.
Главниот ривал на шампионите, Реал Мадрид го декласираше тимот на Јуве и забележа рекордна победа од 6-0, која сепак за жал не им значеше ништо. Челзи го освои третото место, а Зенит во последното коло успеа да дојде до 4тата позиција, пред тимот на Свонси. Сепак овие 2 тима остануваат најпријатни изненадувања оваа сезона, и се надеваме дека ќе бидат уште посериозни наредната.
ПСЖ, Јувентус и Волфсбург испаѓаат во Втората Лига, додека Атлетико и Евертон изборија директен пласман во Дивизија 1. Во 1/2 финалето од плеј оф-от за третото место кое носи промоција во Првата Кајгана лига ќе играат Бенфика-Лестер и Монако-Саутемптон.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.