Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Staiv na transfer lista neso ako saka nekoj neka me iskontaktira i isto baram cm i desen bek pod hitno.

Сфе да си ебам за таа идеЈа да растурам красен тим за да биде поизедначена лигата.

Хк, пу!

На оној Дани му дадов јаки играчи, оној од Наполи се ојача, овој Џимии ми праеше муабет дека уше Боатенг коа ќе го земел ќе се борел за титула и на крај ништо!

Вратете ми барем некој од одбрана...

Сфе да си ебам за таа идеЈа да растурам красен тим за да биде поизедначена лигата.

Хк, пу!

На оној Дани му дадов јаки играчи, оној од Наполи се ојача, овој Џимии ми праеше муабет дека уше Боатенг коа ќе го земел ќе се борел за титула и на крај ништо!

:pos:
не го ни игра Боатенг, Level 1: Minor Concern, Concerned about his lack of games

еј играч од 94 има и не го игра, исто и со Арсенал-Годин, Ливерпул-Ди Мариа.....ако ве затепам со некоја палка, дајте ги ваму чим не ги играте.

Хк, пу!

Се борев до 35 коло, следна идеме до 37 :cool: #Остваруваме #ТитулаКадТадБајоМој[DOUBLEPOST=1475197901][/DOUBLEPOST]
:pos:
не го ни игра Боатенг, Level 1: Minor Concern, Concerned about his lack of games

еј играч од 94 има и не го игра, исто и со Арсенал-Годин, Ливерпул-Ди Мариа.....ако ве затепам со некоја палка, дајте ги ваму чим не ги играте.
Ни да сакам неможам 3 текми по ред да го играм, после 2 утакмици 80% е спремен. Тери со 40 години има поголем фитнес и кондиција од него, ти ибам играта.

Леле Севиља на Камп Ноу ќе ми ја земе титулата, не ми се верува. :facepalm:

Дани педерот со втор тим му играл на Клипче. Сите заедно против најдобриот. xD

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

@Клипче ако ми ја направиш оваа услуга, имаш цела вечер во кафана на моја сметка :love:[DOUBLEPOST=1475437546][/DOUBLEPOST]
Дани педерот со втор тим му играл на Клипче. Сите заедно против најдобриот. xD
На мене? Не е намерно, уште му се повредени играчите од кога му местеше повреди за да го исфрлиш од трката за титула.

Последно уредено:
Ауу нек си ибе матер лигава ептен јака а? :D[DOUBLEPOST=1475534818][/DOUBLEPOST]Ауу нек си ибе матер лигава ептен јака а? :D

Dodeka jas zrtvuvav cel tim za ligata da e izednacena nekoj(da ne spomnuvam iminja) se ladeshe i profitirashe!

DA SE ZNAE!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom