Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.757
- Поени од реакции
- 52.720
кНе е твое да коментираш,к?
кНе е твое да коментираш,к?
Слободно пушти ги на одмор ајде.Пакао роџаци
Нема одмор има да увежбаваат формации, племето да им го ебам аматерскоСлободно пушти ги на одмор ајде.
Сфе да си ебам за таа идеЈа да растурам красен тим за да биде поизедначена лигата.
Хк, пу!
На оној Дани му дадов јаки играчи, оној од Наполи се ојача, овој Џимии ми праеше муабет дека уше Боатенг коа ќе го земел ќе се борел за титула и на крај ништо!
Вратете ми барем некој од одбрана...
Се борев до 35 коло, следна идеме до 37 #Остваруваме #ТитулаКадТадБајоМој[DOUBLEPOST=1475197901][/DOUBLEPOST]Сфе да си ебам за таа идеЈа да растурам красен тим за да биде поизедначена лигата.
Хк, пу!
На оној Дани му дадов јаки играчи, оној од Наполи се ојача, овој Џимии ми праеше муабет дека уше Боатенг коа ќе го земел ќе се борел за титула и на крај ништо!
Вратете ми барем некој од одбрана...
Ни да сакам неможам 3 текми по ред да го играм, после 2 утакмици 80% е спремен. Тери со 40 години има поголем фитнес и кондиција од него, ти ибам играта.
не го ни игра Боатенг, Level 1: Minor Concern, Concerned about his lack of games
еј играч од 94 има и не го игра, исто и со Арсенал-Годин, Ливерпул-Ди Мариа.....ако ве затепам со некоја палка, дајте ги ваму чим не ги играте.
На мене? Не е намерно, уште му се повредени играчите од кога му местеше повреди за да го исфрлиш од трката за титула.Дани педерот со втор тим му играл на Клипче. Сите заедно против најдобриот. xD