Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.757
- Поени од реакции
- 52.720
Гаитан е суспендиран.
Кој секако ќе беше на клупаГаитан е суспендиран.
Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пеналИма уште леб за јадење за титула, Челзи е одма позади, не ми прај малерии!
Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пеналИма уште леб за јадење за титула, Челзи е одма позади, не ми прај малерии!
Кај трча Буфон таму на 10 метри?Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Уште нешто до крај на сезона, и најдобрите играчи ги продавам во Челзи, а во Реал само копачи за да исповредат се во двата натпревари со Барса. Па да видиме после
Што има врска што прави. Суарез го проаѓа, и откако се виде дека ќе утне празен гол, судијата суди пеналКај трча Буфон таму на 10 метри?
Daj go samo Kros nisto dugo ne mi treba. Mega drim tim ke imam so Kros.Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Уште нешто до крај на сезона, и најдобрите играчи ги продавам во Челзи, а во Реал само копачи за да исповредат се во двата натпревари со Барса. Па да видиме после
И кај мене ќе ги продадеш,ок?Да да, ко да не ти е наместено да си земеш. Што ме натера сега во тоа 2Д да го гледам, и без тоа се знаеше дека е некаков мизерен непостоечки пенал
Ти и со Роналдо, Агуеро и Крос пак ништо нема да направишИ кај мене ќе ги продадеш,ок?
Не е твое да коментираш,к?Ти и со Роналдо, Агуеро и Крос пак ништо нема да направиш