Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Оти бе така, против тактика ли ми имаш најдено? :D Или од што ме саботираа? :ROFLMAO:
Им го рушеше моралот ти .. затоа слабо играа сега ти замина и оп одма овие победа против лидерот на табелата..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Им го рушеше моралот ти .. затоа слабо играа сега ти замина и оп одма овие победа против лидерот на табелата..
Тимот на Левергузен ги очекуват премиите кои ги ветивте за позитвниот резултат против Миланчета и пофторна сарадња у последното коло доколку ви треба бодови.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Тимот на Левергузен ги очекуват премиите кои ги ветивте за позитвниот резултат против Миланчета и пофторна сарадња у последното коло доколку ви треба бодови.
Ќе ви го продадеме Брозович ако ви треба по набавна цена :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде некој да ми објасни како успеа новиов тренер на ПСВ да го прелаже преварантов да си ги сменат екипите. Го прелажал како мало дете, му ги дал пропалиците од Евертон кои се под знак прашалник дали ќе фатат бараж за прва лига, за екипа која се бори за највисок пласман во прва лига.

Потег ала NOOB.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Алваро својот првенец, мотивирани беа играчите и ова беше заговор нивен ала Мурињо. Прва утакмица моја како нивен тренер против ацереал кој ми е редовен пациент и во другата лига сл Севиља и замалце да му го чапнев првото место.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ајде некој да ми објасни како успеа новиов тренер на ПСВ да го прелаже преварантов да си ги сменат екипите. Го прелажал како мало дете, му ги дал пропалиците од Евертон кои се под знак прашалник дали ќе фатат бараж за прва лига, за екипа која се бори за највисок пласман во прва лига.

Потег ала NOOB.
Не си ги сменивме бе, јас си го земав Евертон кој беше оставен од Makaron, a дечкото над мене беше тренер на Ајакс. xD

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не си ги сменивме бе, јас си го земав Евертон кој беше оставен од Makaron, a дечкото над мене беше тренер на Ајакс. xD
Го зеде и се заеба.

Иначе планот беше да го продадам Роналдо за 150 милиони и да напрам дрим тим. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Го зеде и се заеба.

Иначе планот беше да го продадам Роналдо за 150 милиони и да напрам дрим тим. :D
На кој бе? :pos:

Ќе видиме дали се заебав.. Иам некои планови да го изменам по мој вкус и да го исчистам од Серие А ѓубрето. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.361
Поени од реакции
5.749

4 шута во рамки на гол 3 гола ... шта речи .. братот Дембеле 3 асистенции, голови постигнаа тие од кои најмалку очекував Мали,Степаненко и Дарио Срна. Се наоѓаме на делба на 5тата позиција со Њукасл а Вест Хем има 1 поен помалку и е на 7мата, Свосни со 2 поени повеќе од нас е на 4тата позиција остануваат 3 кола до крајот се надеваме дека ке дојдеме до четврта позиција, третата е желба но тешко дека ке ја оствариме.
3 кола до крајот .. to be continued.
П.С Ѕвезда испадна во 2ра лига.

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
На компјутерот. :icon_lol:
60 вреди Роналдо, 65 ќе си земал максимум. xD Претера ти со трансферите на Дибала и посебно Берарди, ептен безвеза пара фрли таму.. Ама ќе видиме што ќе правам наредните 2-3 дена. :)

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
60 вреди Роналдо, 65 ќе си земал максимум. xD Претера ти со трансферите на Дибала и посебно Берарди, ептен безвеза пара фрли таму.. Ама ќе видиме што ќе правам наредните 2-3 дена. :)
Za Berardi da. Ama dybala bu trebalo da krenit MN na rejting Za brzo.

Sent from my D2403 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Za Berardi da. Ama dybala bu trebalo da krenit MN na rejting Za brzo.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Абе јасно, ама можеше ваљда и без макс да го земеш. :D Сепак за него паметно у секој случај играчиште е. И Берарди гледам има добра статистика 1 гол и 8 асистенции. Сеа за сеа има гарантирано место во прв тим. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ауу добив понуда од Волфсбург сега. :pos: Ако влезам тука има да направам династија жими се. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom