- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Им го рушеше моралот ти .. затоа слабо играа сега ти замина и оп одма овие победа против лидерот на табелата..Оти бе така, против тактика ли ми имаш најдено?Или од што ме саботираа?
![]()
Им го рушеше моралот ти .. затоа слабо играа сега ти замина и оп одма овие победа против лидерот на табелата..Оти бе така, против тактика ли ми имаш најдено?Или од што ме саботираа?
![]()
Тимот на Левергузен ги очекуват премиите кои ги ветивте за позитвниот резултат против Миланчета и пофторна сарадња у последното коло доколку ви треба бодови.Им го рушеше моралот ти .. затоа слабо играа сега ти замина и оп одма овие победа против лидерот на табелата..
Ќе ви го продадеме Брозович ако ви треба по набавна ценаТимот на Левергузен ги очекуват премиите кои ги ветивте за позитвниот резултат против Миланчета и пофторна сарадња у последното коло доколку ви треба бодови.
Не си ги сменивме бе, јас си го земав Евертон кој беше оставен од Makaron, a дечкото над мене беше тренер на Ајакс. xDАјде некој да ми објасни како успеа новиов тренер на ПСВ да го прелаже преварантов да си ги сменат екипите. Го прелажал како мало дете, му ги дал пропалиците од Евертон кои се под знак прашалник дали ќе фатат бараж за прва лига, за екипа која се бори за највисок пласман во прва лига.
Потег ала NOOB.
Го зеде и се заеба.Не си ги сменивме бе, јас си го земав Евертон кој беше оставен од Makaron, a дечкото над мене беше тренер на Ајакс. xD
На кој бе?Го зеде и се заеба.
Иначе планот беше да го продадам Роналдо за 150 милиони и да напрам дрим тим.![]()
На компјутерот.На кој бе?
Ќе видиме дали се заебав.. Иам некои планови да го изменам по мој вкус и да го исчистам од Серие А ѓубрето.![]()
60 вреди Роналдо, 65 ќе си земал максимум. xD Претера ти со трансферите на Дибала и посебно Берарди, ептен безвеза пара фрли таму.. Ама ќе видиме што ќе правам наредните 2-3 дена.На компјутерот.![]()
Za Berardi da. Ama dybala bu trebalo da krenit MN na rejting Za brzo.60 вреди Роналдо, 65 ќе си земал максимум. xD Претера ти со трансферите на Дибала и посебно Берарди, ептен безвеза пара фрли таму.. Ама ќе видиме што ќе правам наредните 2-3 дена.![]()
Абе јасно, ама можеше ваљда и без макс да го земеш.Za Berardi da. Ama dybala bu trebalo da krenit MN na rejting Za brzo.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Ќе влезеш, ќе влезеш.Ауу добив понуда од Волфсбург сега.Ако влезам тука има да направам династија жими се. xD