ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.794
- Поени од реакции
- 44.077
Закажена прес конференција веднаш после ручекот на @ManUtdChampions со новиот газда.
Се заеба бачко нема назад више НЕ ГО ПРИФАЌАЈТЕ И ОВОЈ Е КАКО РОБЕРТЧЕТО ИМА ЗА УЧЕЊЕ ПА НЕ ИГРА !!!Закажена прес конференција веднаш после ручекот на @ManUtdChampions со новиот газда.
Не биди педерче играј до крај со прва постава, не е фер кон нас што другите што не тепаше по 4-0Како што беше претходно, така и најавив, сите првотимци ќе заминат рано изутрина за Дубаи
Второтимците ќе го изиграат остатокот од сезоната![]()
Готово е.Се заеба бачко нема назад више НЕ ГО ПРИФАЌАЈТЕ И ОВОЈ Е КАКО РОБЕРТЧЕТО ИМА ЗА УЧЕЊЕ ПА НЕ ИГРА !!!
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Да, ама ќе има ризик дека ќе му се повреди некој од играчите.. xD Сепак он си знае.Не биди педерче играј до крај со прва постава, не е фер кон нас што другите што не тепаше по 4-0
Имам цел втор тим што е слично јак на вашите , 87-88-89 се ситеНе биди педерче играј до крај со прва постава, не е фер кон нас што другите што не тепаше по 4-0
Да ќе му се повреди некој може на 4-5 денаДа, ама ќе има ризик дека ќе му се повреди некој од играчите.. xD Сепак он си знае.![]()
Мојот прв состав кој изгуби 4-0 од тебе беше 90 просек, така да со овие 87-88 губиш сигурно (им ја пушташ) ама ти си знаеш..Имам цел втор тим што е слично јак на вашите , 87-88-89 се сите
Џабе ги купив ако не ги играм ниеднашЗнам дека не е фер од една страна, али не значи дека сите до крај ќе ги изгубам и со тој состав , башка мое право си е
![]()
Негова лига, негови правилаШОКАНТНО НО ЗА ВЕРУВАЊЕ! ManUtd6тоМесто НЕ ПРИФАЌА ПОРАЗИ!Човекот кој што прв споделуваше информации за неговите победи даде отказ од ПСВ Ајндховен откако сфати дека не го бива во лига каде што има повеќе квалитетни менаџери а тој не започнал 3 месеца унапред за да ги купи најјаките играчи и да си најде уште една слободна менаџерска позиција што ќе си ја користи како фидерски клуб. Веднаш после оваа информација се собра Специјално Кајганско Обвинителство за да реши дали ќе го казни лицето M.U.C. за нелегална оставка и дали лицето Д.BMW. ќе има тестиси за да не го прифати со нова екипа. Веќе спонтано и непартиски се собраа илјадници граѓани пред домот на лицето D.BMW. и скандираат цитирам "НЕМА БАН НЕМА МИР" како и "ПИЧКА МУ МАТЕР ЌЕ ГО ПУКАМЕ СО ПИШТОЛ!". Веќе неколку луѓе почнаа да маваат со останати велгиденски јајца по домот на лицето Д.BMW., а интересно е што сите јајца се со различна боја, доказ дека групата што стои зад овие протести не е расистичка.
![]()
Ти обеќал БМВ ќе добиеш Мерцедес хахаха и тоа 190 ДНегова лига, негови правила
Дани се оградува од случајот. Тој е само техничка поддршка во лигата на ЛестерЧемпионс, за минимална плата која доцни веќе 3 месеци.
Видовме, пропадна Кајгана весникот.Да бев јас новинарот![]()
Маури?Да бев јас новинарот![]()
Што Маури?Маури?![]()