ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.849
- Поени од реакции
- 44.256

Многу битни 3 поени. Сега одиме бар на поен против Барса/Реал и на можно изненадување во 1/2 финалето од Шилдот.
Реално Џовинко е меѓу топ15 најдобри напаѓачи во светот денеска, уште ми е криво што овие од лигава само Барса и Реал ги пратат.. требаше од дамна да му скокне рејтингот али то е..Зоки па како е могуче у секоја лига у која играм против тебе да ми вадиш мртви играчи што не постојат како : Валеро, Џосвинко и Мадафакинг Пикачу и редовно да ми даваат голови.
До курца више. Некој сместа да му ги продаде Меси и Роналдо![]()
Реално ми е криво што постов ти е озбилен за разлика од другите кои ги пишеш.Реално Џовинко е меѓу топ15 најдобри напаѓачи во светот денеска, уште ми е криво што овие од лигава само Барса и Реал ги пратат.. требаше од дамна да му скокне рејтингот али то е..
Реално ми е криво што постов ти е озбилен за разлика од другите кои ги пишеш.
А ти си бар толку места испод него на табела.Elif ELMAS has completed his move to Manchester United from FK Rabotnički for 1,199,000. All other offers were turned down.
После шпекулациите дека скаути на Сити го пратат Елмас на тренинзите во Скопје, тој завршува во во градскиот ривал Манчестер Јунајтед. Црвените ѓаволи имаа подобра понуда од тимот на Рома, кој беше исто така заинтересиран, а Елмас ги избрал Јунајтед пред Сити токму поради соработката со Чемпионс, кој според него е бар 5-6 класи над менаџерот на градските ривали - dragonsky.
Провери си, хехе.[DOUBLEPOST=1499802980][/DOUBLEPOST]А ти си бар толку места испод него на табела.
сум ја утнал темата на постовБрееј црвен картон во прва минута и тоа на Ибра, таргет мен што ми беше. Јебига, и 10 на 11 израмнат испадна мечов, немам среќа дефинитивно.![]()
Првата црвен во втора минута, оваа пенал во 5та, а моите наместени на V. Defensive. Топ.