Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.254
Иван Перишиќ го комплетираше трансферот Јунајтед,
Хуан Мата заминува во Интер

Манчестер Јунајтед денеска се простува од Хуан Мата, кој беше одличен слуга на клубот изминатите неколку години. Мата заминува во Интер, а за него ние го добиваме Иван Перишиќ + 14м кеш. Во продолжение ви ја пренесуваме во целост изјавата на нашиот менаџер @ManUtdChampions: "Прво, да му се заблагодарам на Хуан за неговиот придонес за Манчестер Јунајтед. Технички перфектен играч, кој за жал не се вклопуваше во формацијата што ја играме оваа сезона, и затоа заедно решивме дека најдобро за двете страни ќе биде негов трансфер надвор од Олд Трафорд. Од друга страна добиваме фудбалер кој одлично ќе легне на системот кој го играм и сигурен сум дека Иван Перишиќ ќе успее во Манчестер Јунајтед. Добро дошaо Грозни!"

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
гс.jpg

Се чудам како може да загубам дури 1:4 од Ливерпул и тоа 3 гола до 40-та мин. примив, сега влегувам да видам како стојат кондициски и шо да видам :гик:

Како е можно тоа? Му се има десено на некој тоа?
А се чудев зошто Толисо ги изводи слободните удари, а бев наместил Класен тоа да го прави. Хезус на клупа ми е ставен, Переира во прв состав, измешани позиции, хаос.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.254
Перишиќ со 2 гола и асистенција на дебито против Јувентус. Прав Интераш. :D Игуаин колку промаши, 3-5 можеше да изгубам. xD Мата гледам исто асистирал во Интер. (y)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.102
Прегледај го приврзокот 174510

Се чудам како може да загубам дури 1:4 од Ливерпул и тоа 3 гола до 40-та мин. примив, сега влегувам да видам како стојат кондициски и шо да видам :гик:

Како е можно тоа? Му се има десено на некој тоа?
А се чудев зошто Толисо ги изводи слободните удари, а бев наместил Класен тоа да го прави. Хезус на клупа ми е ставен, Переира во прв состав, измешани позиции, хаос.
И мене ми се има десено.
@ManUtdChampions хакерот

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Абе зш има 100 кола лигава, место 10 екипи кратко да траее. ЦЦц

A

Aexil Kong

Гостин
Го давам Чалханоглу, ќе биде прифатена најдобрата понуда.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.254
Бреееј Руни ми го начука ахахахаха.. Моите пак промашија 120 шанси. Не се ни нервирам веќе, очигледно е програмирано да испаднам :(

ауу колку ќе ми значеше победа денеска, ќе скокнев на 4тото место.. Донев од не му е интересна лигата до борба за опстанок на крај :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.749
Па не ми е интересна, затоа и поима немам како изгледа табелата :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Го давам Чалханоглу, ќе биде прифатена најдобрата понуда.
Си го ставил бато на аватар мислев дека ја сум пишал за Чаланоглу, три сата гледав у тим и го барав реков од каде кај мене у тим он.:LOL::pos::pos:

A

Aexil Kong

Гостин
Си го ставил бато на аватар мислев дека ја сум пишал за Чаланоглу, три сата гледав у тим и го барав реков од каде кај мене у тим он.:LOL::pos::pos:
Хахаха :pos:
Секако дека ќе гледаш три саата во тимот да го бараш Чаланоглу кога и самиот знаеш дека имаш над 500 играчи. Големи се шансите да и ти не знаеш што се` си потпишал во тимот. Па сега си викаш, одамна ли го земав овој играч па сега да го продавам. :ROFLMAO:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.749
Ако некој сака да прави интересни трансфери со Челзи, нека ми пише.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.254
аууу каков пресврт со играч помалку :vozbud::vozbud:

Реал лапна титула. :D

Edit: Ама сега гледам какво плескање добил Дани во финалето од Шилдот, со играч повеќе. :D Значи Тони свесно ја фрли лигата во вода. xD

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.749
upload_2017-7-27_21-36-8.png

Победа против Барса без Меси и Нејмар во стартната постава што најверојатно ги отфрли од борбата за титула. Прва победа после 5 кола.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom