Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257

Многу битни 3 поени. Сега одиме бар на поен против Барса/Реал и на можно изненадување во 1/2 финалето од Шилдот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Зоки па како е могуче у секоја лига у која играм против тебе да ми вадиш мртви играчи што не постојат како : Валеро, Џосвинко и Мадафакинг Пикачу и редовно да ми даваат голови.:mad:
До курца више. Некој сместа да му ги продаде Меси и Роналдо:mad:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.405
Поени од реакции
12.837
Овој со Тотенхем, ги умре играчите, матер им еба.:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Зоки па како е могуче у секоја лига у која играм против тебе да ми вадиш мртви играчи што не постојат како : Валеро, Џосвинко и Мадафакинг Пикачу и редовно да ми даваат голови.:mad:
До курца више. Некој сместа да му ги продаде Меси и Роналдо:mad:
Реално Џовинко е меѓу топ15 најдобри напаѓачи во светот денеска, уште ми е криво што овие од лигава само Барса и Реал ги пратат.. требаше од дамна да му скокне рејтингот али то е..

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Реално Џовинко е меѓу топ15 најдобри напаѓачи во светот денеска, уште ми е криво што овие од лигава само Барса и Реал ги пратат.. требаше од дамна да му скокне рејтингот али то е..
Реално ми е криво што постов ти е озбилен за разлика од другите кои ги пишеш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Реално ми е криво што постов ти е озбилен за разлика од другите кои ги пишеш.
:D
Секако дека сум озбилен.
Пиши 15 бољи напаѓачи :D Еве ајде топ20 нека биде ако не топ15.
Ма да, знам ќе се мачиш да пишеш 19 бољи или рандом не-напаѓачи ќе има, затоа ја ќе ти помогнам :icon_mrgr::icon_mrgr:

Тоа што ретко кој го прати Џовинко е друг муабет.
Плус Џовинко е играч што сам без огромна поддршка си ја води екипата, нешто за што заслужува и бонус поени. Лесно е да даваш голови кога имаш јаки крила и средина. Потешко е да си ја водиш екипата сам и да си one man crew :D
Еве сезонава: 14 настапи/ 9 гола и 4 асистенции.

Пробав дури и да направам листа на други подобри напаѓачи :D

Вака од прва:
Суарез,Левандовски, Лукаку, Коста, Обамејанг, Лаказет, Гризман, Вернер, Агуеро, Бензема, Дибала, Игуаин, Џеко, Кејн, Кавани Белоти, Мертенс... не ми текнуваат други..еве уште 3-4 имаш фора да пишеш сигурно сум заборавил некој :D Врти сучи пак е топ20 :D Бољи е од Варди,Жиру,Мората ако ти текна на нив уште одма пошто е поконстантен и почесто игра. А и игра добро кога остатокот од екипата не игра.
Роналдо, Меси, Нејмар не ги рачунам за напаѓачи пошто во двата тима Бензема и Суарез се водат за напаѓачи, овие се повеќе АМчиња. Ибрахимовиќ е повреден и поради тоа не го рачунам.

И тоа редовно си растура во лига каде што поранешна Златна Топка во името на Кака и поранешен топ3 најдобар напаѓач во светот како Давид Виља играат да не биде "hehe slaba liga" :D Да речеме дека МЛС лигата е на ниво на француска лига (реално и е, пошто французите и немаат ептен јака лига)
За Златна Копачка, еден гол во франција се множи по 1.5 поени.

Последниве 3 сезони на 75 настапи има 48 погодока и 35 асистенции. Тоа во превод би значело дека тој има 48*1.5= 72 поени во последните 3 сезони.

Од овие погоре што ги спомнав во последните 3 сезони реално Лаказет, Вернер, Дибала, Џеко, Белоти Мертенс би биле тука негде. Така да.... си стојам врз ова :D
И да, реално рејтингот треба за 1 до 2 да му скокнел до сега од последниот рејтинг :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.105
Само една нотификација.
Знаев, немаше потреба резултат да гледам :(

Толку, не издржа веќе првиот состав.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.750
Ништо не мењав којзнае од кога и немав победа сто кола по ред. Денес си реков ај ќе пробам друга формација, и одма убедлива победа.

Ех, да не губев мотивација кај ќе ми беше крајот. Ќе немав титулите кај да ги ставам :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Elif ELMAS has completed his move to Manchester United from FK Rabotnički for 1,199,000. All other offers were turned down.

После шпекулациите дека скаути на Сити го пратат Елмас на тренинзите во Скопје, тој завршува во во градскиот ривал Манчестер Јунајтед. Црвените ѓаволи имаа подобра понуда од тимот на Рома, кој беше исто така заинтересиран, а Елмас ги избрал Јунајтед пред Сити токму поради соработката со Чемпионс, кој според него е бар 5-6 класи над менаџерот на градските ривали - dragonsky.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Elif ELMAS has completed his move to Manchester United from FK Rabotnički for 1,199,000. All other offers were turned down.

После шпекулациите дека скаути на Сити го пратат Елмас на тренинзите во Скопје, тој завршува во во градскиот ривал Манчестер Јунајтед. Црвените ѓаволи имаа подобра понуда од тимот на Рома, кој беше исто така заинтересиран, а Елмас ги избрал Јунајтед пред Сити токму поради соработката со Чемпионс, кој според него е бар 5-6 класи над менаџерот на градските ривали - dragonsky.
А ти си бар толку места испод него на табела.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
А ти си бар толку места испод него на табела.
Провери си, хехе.[DOUBLEPOST=1499802980][/DOUBLEPOST]
Брееј црвен картон во прва минута и тоа на Ибра, таргет мен што ми беше. Јебига, и 10 на 11 израмнат испадна мечов, немам среќа дефинитивно. :(
сум ја утнал темата на постов

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom