Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Го запознав Манс...мој нов другар.
Многу заразно се смее, и какви фаци знае да прае :pos::pos::pos:
Лудило чоек, вчера видов зошто водкамикс толку го фалеше.
Сеа ми кажаа дека тој шо не прибра у стан у 4 сабајле некус бил...и тој такоџер луд чоек-а бе сите закон луѓе.
Многу ми е полно срце кога андерграундот се собира вака и сите кога се сакаме меѓу себе.

Со тхе пират.Го запознав на први сптембри се паднавме во ист клас:pipi:А инаку од порано со россонерка и маца_кака нив цел живоѕ си ги знам:vozbud:

Добро бе деца зашто не кажувате вакви работи? Ориѓански:nenene:

Сношти те напраифме муабет, и сакав да ти се јавам ама немав запишано број :( Жими очиве не лажам :)

На сосема кратко успеав да се видам со мала група кајганџии кои си ги земаа дозите од пиво и кока кола и да се запознаам со Франкенштајн, Урбан Мувер и Немирна... и стварно е немирна во тие 20 мин цело време вриеше... а се изнасмеав со Франкенштајн, им тргна муабетот со Бушавиот :pos:

Тончи пеер,стварно ми беше криво шо не дое.
Ќе си поминеше топ.
И покрај тоа шо Ива сеа ќе ми вика дека сум геј.
Иначе ја,го запознав инсајтот на:
-Изгорениот8402 пати
Дечкото стварно импресионира со сталоженост,ама на крај падна у тешката борба.Не го обвинуам и ипак би му дал медал.Psychonauitica од 3 степен.Најс.
-Гижо
Он па ни падна.Почнуам да мислам дека тоа му е како елемент,неразделен од него и шо дури(замисли) прави некако да изгледа кул.Можда конечно успеал да го долови ефектот на даркман,со црвена коса(?),шо седи настрана и се бори со страшниот дијалог кој се одвива во неговата метал-глава.Али добро,војпат симпатично.Можда се навикнавме и слично.
-Ива
Нејзе не ја мразам(дури и тоа).Али добро,доволно се изнакажавме,и тоа у задимена(blow) атмосфера,па можда и се разбравме по нешто.И покрај сите изречени навреди(поради кои ја се лутам,ќе станам емо,ќе си купам мече и ќе сечам вени),сепак имаше flow.И валјда thats a good thing.
-Водка и Манс
Нив морам заедно да ги напишам.
И тоа би биле како некои хиперактивни сијамски близнаци.Манс брат,неам коментари.Смеата ти е лудило,четвртина од времето се газев поради тоа.Уште коа видов на форум некој човек со тајтл Fuck me Jesus,логично е да има нешто глобално.
За Водка нема да пишуам ништо,доволно е познато за него.Он е веќе од Велес,и шо се однесуе до мене,може да се пресели и да живее тука.
Се на се,да не ја тупам многу empathogen experience.We should definetly do it again somethimes.
Peace&Love
ако си ти месаја од илузионист, а мислам дека си епа само со него се познавам бе луѓе - нов сум аман

So Insanity, Fabullous_178, UnholY, Raziel i tolku valjda, neznam.
Пеер,оти сакаш со мене да се запознаеш бе?
Многу си улаф,ама ај нема веза,ur stupidness is forgiven...

Имам чест, втора да пишам, после Форчн, дека се запознав со
Н И К О Л А.
Мажиште невидено, едвај до збор дојдов. Јасно уствари ... женско сум, кое по некое непишано правило треба да ќути пред него. А што корисно би кажала. Добро е, да добро е и што некој шамар не добивме!
Фала, пријатно.

п.с. Не споделувам други детали, стоп!:vozbud::vozbud::vozbud:

Имам чест, втора да пишам, после Форчн, дека се запознав со
Н И К О Л А.
Мажиште невидено, едвај до збор дојдов. Јасно уствари ... женско сум, кое по некое непишано правило треба да ќути пред него. А што корисно би кажала. Добро е, да добро е и што некој шамар не добивме!
Фала, пријатно.

п.с. Не споделувам други детали, стоп!:vozbud::vozbud::vozbud:
Сум цитирал погрешен човек.:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom