Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Се запознав во средата на натпреварот Македонија-Холандија со Млад_Ман и Влатко Русин, кул се двајцата, иако на кратко се видовме, ми оставија така добар впечаток, на моменти страмежливи ама се е ОК.
Бевме многу еуфорично расположени зошто тоа беше пред почетокот на натпреварот!

хаха срамежливи. Брат е сеа ме насмеа. Тоа што се видовме можеше да се брои у милисекунди не секунди и минути така да веруј ми нема срамежливост. Ако сакаш прашај го драг колега Апо ќе ти каже. :helou:

Вчера се запознав со Betty Boop и Nadja :helou:

Миланез` , Каталонец , Мушинка , Цоб4е , Шорти , Гарфилд и др од те !!!

Се упознав и со Бада Бинг! :helou:

I uste si ziva da preraskazuvash ????? WTF kade otide svetot :pos2:

Jas sum se zapoznal so dve zenski i dvajca maski ... tie mi se nekako na ista branova duzina ... i ne se pokajav ... ima uste nekolku koi ke gi zapoznaam i ke bidat navremeno izvesteni :smir:

Mrzam guzvi inace top tan ke zapoznaev bar uste 10 forumdzii koi vredat da bidat zapoznaeni ali ima vreme

Winston го додавам на листата.
И тоа во Велес дојде шефот.
Ќе се воздржам овде од импресии,чисто за да не ја уништам форумската мистичност која си ја има изградено господинот,само ќе кажам дека многу брзо вади паричник и лути сме му оти плати за пијачка во наш град и во наш паб. :)

Упознав едно мало девојченце, Бушавка, 23 години има жената ама во фацата личи на ќерка и :):):)

Winston го додавам на листата.
И тоа во Велес дојде шефот.
Ќе се воздржам овде од импресии,чисто за да не ја уништам форумската мистичност која си ја има изградено господинот,само ќе кажам дека многу брзо вади паричник и лути сме му оти плати за пијачка во наш град и во наш паб. :)

Ахам.:nenene:
Не е фер бре да им плаќаш на луѓето кога ќе им дојдеш на гости.
Инаку, фино. :)

Ја се запознав со Винстон(Сведен или како и да е).
Не го видов убаво,али се надам нареден пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom