Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
- Ацид - нормално најрасположливиот дечко досега што сум го запознал, кип ин дат веј!!!
- Ејсид - Манга еј :pos: Добар дечко, не го замислуав баш таков. :)
Не сум. Обично сум исфрустриран и искомплексиран админ.
df.gif

Мило ми беше што ве запознав и вас момци. Извинете ако некого несакајќи „избегнав“ или не се поздравив. Преголема гужва беше, а јас имав малку повеќе алкохол во крвта. :)

Да да....одвај му ја препознав веѓата на Flix ...па ти се најде тука 'случајно' :)
:pos: :pos: То е уникат :)

Е сега вака јас да се изјаснам вака нови шо ги запознав.
Прво батињата први шо ми паднаја вочи

Bila Bong ( шмеќер е нема шо знај да ги врти женските , многу позитивно бате)
G@rfield ( супер така искулиран си е :) )
Liverpool Fan ( баш како шо го замислував малку се срамеше на почетокот ама после се опушти)
The Pirat
Shorty ( јако фризурче, онака вркај ми мава на американска фаца :) ( и цитатот на бебуш мора да се спомни " Ти колкав си ? - Седмо . - Седмоо не личиш по косата :tapp: " ме изнасмеа со ова
Стеф :] ( мислам дека ме праша дали вака сум денсал во Битола :pos2: )

јаки батиња има потенцијал во нив.

После се запознав со :

Crazy in Love - Конечно се запознавме навистина супер позитивна женска , и не беше пијана не и вадете муабети :pos:
Poisn Girl - Многу мила личност ( извини што не те познав одма) , така многу интересен поглед има :smir:

Членовите од Синдикатот (Водка микс , Земзела, Гижо итн итн :) ) Најкул батиња се му нема маж :) ( само така ролајте :smir:)

Скул грл - Малку подобро се запознавме свртивме некој муабет , јака женска шо да се кажи друго

После

hoody
Satori
Pravnice
Imperator
Red Hot
Goko Ѕверот
Reactive89
(многу кул бате така позитивна енергија шири)
Mrno
Wicket

Saladin ( конечно брат :) се начекавме со фотоапаратите )
Yugo
Necrophilia
Nippi
( не сум сигурен ама )

И има некој кој така им ги видов фаците ама не се запознав лично

Busav
Vnuce

Fatty ( мислам дека околу мене негеде играше ама не бев сигурен дали е та та :) )
Со Natural Girll мислам дека се запознав ама не сум сигурен некако набрзина ми беше

и ај ке дополнам кога ќе ми текни на сите детали :) :pipi:
Поздрав и до сите што веќе се знајме :helou:

df.gif

Мило ми беше што ве запознав и вас момци. Извинете ако некого несакајќи „избегнав“ или не се поздравив. Преголема гужва беше, а јас имав малку повеќе алкохол во крвта. :)

шуш бе, топ си :)

df.gif

Грешка:) Имаше крв во алкохолот ти

Бев.... Ама дојдов тек у 11 саат....

Освен virus во пакт со reactive89 кои се обидуваа да запознаат нови фаци...никој друг не го правеше тоа.( барем јас не видов )

Наминаа неколку фаци што успеав да ги препознаам.... а беа доста кисели ( незнам зошто..) , а тоа не е некој добар момент да запознаеш некој.

Само на крајот ги запознав Flix i bebush ...

Ако успееш да читаш нешто повеќе од она што го пишуваш ќе сфатиш дека некој ги исклучил сијалиците. Или главата ти била во друга темна влажна димензија.

Не дека сакам да ти појаснувам некои работи, али стварно смешно изгледа на тема на која 100 луѓе кажуваат како се испозапознале меѓу себе, да бидеш единствениот кој забележал нешто точно спротивно.

До наредна собиранка. Искулирај мен.

Sephirot - не те замислував така, најпријатно сум изненадена од тебе

Oh yea, that friendly tech support guy, that nobody knows and everybody thinks he is a total geek.....

Ебаго си разбив анонимност, бтв фала на убавите зборови Кики и Точкест.:smir:
Бидејки скоро никого не познавав, мојата листа на запознаени ке биде дугачка, уште е во припрема, ке ја пуштам после.....

Сефирос? Првпат слушам, не ми е познато! (А ја у себе си викам: Чек, чек, ке ти се расипе компјутерот и на тебе, па ке вииш после!!!:pos2::pos2::pos2:)

Shorty ( јако фризурче, онака вркај ми мава на американска фаца :) ( и цитатот на бебуш мора да се спомни " Ти колкав си ? - Седмо . - Седмоо не личиш по косата :tapp: " ме изнасмеа со ова
:pos: :pos: :pos:

Конечно си ги запознав сестрите....

Маца:back:и Бебуш:back:...ве сакам највеќе:pipi:...

Бертан кој прво ме уплаши коа ми се стаи ....и ми вика кај си бе?

Ја онака го гледам:nesvest:...и после ми текна дека станува збор за Ливерпул фан...топ си дечко срам да се немало од ништо...хаха кое денсање го мававмеstrogo....

Ада....те мислев за малце повисочка али топ си:wink:

После Скај Дог и тој топ дечко:)..женкариште...

Вирус-Провокаторот...онака чоекот си кулира:)..

Марче,Оги и компанија кантерџии...ладете си гоhohoho...

Грллл...плавката девојка:)..која само со Худи се шеташе...и двајцата сте топ:)

Месаја....немам што да кажам тука:)...

Ааааа да Тедито го забораив....девојката која има мотор во нозете и само вика ајдеее бе не се влечето...опасна личностhohoho:back:

Лејди Сатори....и таа не смени ништо само го потврди добриот впечаток кај мене....

Биг Киссс аууу девојкава е полна со енергија..не престана да игра цела вечер....:pipi:

Крејзи ин ЛаФ:) малце ја видов и толку се изгуби после:):)...

Бада Бинг дечкото со кој често ме мешаат:)....и тој ми се виде онака добар дечко...

и за крај....

уште еднаш Мацо и Бебе :back:

Фликс јбг пер ти најбоље беше затоа последен....те забораив...hohoho

И тебе и Фати:) и кики ц ц ц(не те слушнав добро кога ми се претстави:kesa:пу бе моабет ќе напраевме:),ај следна собиранка:))

Малце закаснив на журката, у 10 дојдов. 2 саати буквално пружав рака, се запознав со сите!!! Епа да си почнам:

Тончи – го сретнав прв, на скали коа влегував, дечкото све фино ме поздрави, после ме праша “Абе кој си ти?” :vozbud:
Бидејки никој друг незнаев таму освен Овердрајв и Ацид, тргнав прво нив да ги побарам, Ацид беше нешо зафатен, па со Овер се шетавме и ме запознаваше со луѓето. Налетав и на Вирусот, па и со него направивме една обиколка...

Вирус – :zver:Буквално на секои 5 секунди знаеше да ме насмее.
Реактив89 – рускиот мафијаш што раководи со дрогата у Скопје:pehar:
Некро – Се запознавме у дуќан кај него, ми рече “Брат у ептен лоша состојба бев, не сакав така да ме запамтиш”. На журката дојде мортус од Кастро:pos::pos::pos:
Со Бушав се знам од waaay back, али сеа дознав дека на Кајгана е Бушав!
Ива Скорпија не ме позна, се немавме видено 100 години, супер пејсаж на грбот, едвај чекам да го завршиш.
Точкест – многу кул чоек, ептен впечаток ми остаи со Кајгана дресот :)
Скулгрл – Избегнав чврга од неа, али затоа Реактив си попи 2!:pop:
Јове_БТ – Само пофални зборови за него
Димитар – Како само се имаше пицнато!
Викторгг – Ме излажа дека е SWEDEN, после се згазивме од смеење.:pos2:
Мистичен – Да влезеше некој непознат у Динамик, коа ке го видеше одма ке речеше: Е ова е директорот!
Серпико – Највеселиот од сите:cug:
Дивајн – И одговара никот
Лејди Сатори – Чоече какви зелени очи, имаш понуда за брак од мене!!!:wub:
Кики – Слатко, плаво девојче, и го разбив стереотипот за ИТ забегани луѓе
Батерфлај – Коа и кажав кој сум, ке извадеше нож да ме заколе. Среќа преживеав:kesa::pos:
Мери_Џејн – Поштовање:smir:
Не се сеќавам, Немирна ли беше, коа појма немаше кој сум, јбг не ги посетувам “горните подфоруми” многу.:baeh:
Дечките од In memoriam ремет продакшн – среќа не добив ремет
Саладин – сликаше ко луд, дај закачи ги сликите негде.
ТонИнтер – Го начекавме со Овердрајв на излагање, барем видов како изглеа
Бада Бинг/Била Бонг – леле ги мешам, знам се запознав со едниот од нив.
Боби – Конечно се видовме

Додека седев на сепаре со Овердрајв ми покажа уште еден куп други луѓе кои немав прилика да ги запознаам, ама бар знам како изгледаат.

Ке ги убијам затоа што не дојдоа:
Скарфејс
Јане
TheMan
Акаша

Ако некого пропуштив, одма кажувајте, еден памет имам.

Едно дополнување и јас да удрам.

Прва рунда
Значи со колегата Димитар тргнавме на печалба во 13:30 но, всушност поради пречки во програмата тргнавме во 15:00, стигнавме во метрополата му се туривме на Бобица и Ники, па заедно нешто баравме на дното од бурињето вино, троа мезенце кој сети сети, кој не сети нека го викни Боби...

Втора рунда
Искачам во градот како волкот стар, ферарито паркирано на сред булевар... се ми мириса на шампањ... секс и кавијар... :S :S :S
Ок, значи со поголемо задоцнување(куварот беше крив) стигнавме во Динамик, луѓе полно, убава атмосфера, сауна, деколтиња без граници и пијани малолетници. Прв налета Мрно, се изгушкавме па потоа следеше плејада на форумџии. Точкест, Crazy_in_love, ред_хот, скулчето, скај, влатколик, бушав, Buterfly, бебуш, big_kiss, шпањолката, the_mummy_returns, фликси, маца_мк и уствари пола саат од човек до човек со јакна на мене не стигнав ни да се соблечам и онака имаше менување на дел од мене во течна агрегатна состојба.

Трета рунда
Откако си дојдов при себе, следеа Земзела, суси, синдикатската дружина, тончи, грл, п.овердрајв, трнот, кики... имаше уште да, babygirl, mary_jane, princ, рајмз, абе и она џубрето урим фалеше, не дојде :@. Него, до кај бев... осичка, армин, худи, југо, драма, теди, сатори, некро, даденце, вирус, saladin, дивајн, 1307, баде аде и виктор и со нив си останав. Потоа дојдоа мои другарки и морав и нив да ги подружам така да, запрев со запознавањето на други форумџии. Имаше уште бааги луѓе што сакав да ги видам, им се извинувам ќе се видиме следен пат.

Гарант некој пропуштив, не успеав да ги запомнам сите јузери. Ќе заборавев, од јуниорите се видовме со Била, стеф, шорти, гарфилд, ливерпулфан и мислам дека тоа е се. Со сафирот се видовме само надвор на кратко, баш ми е жал... може ќе испадневме нешто роднини гледам личи на мене, јебига. :pos:

п.с.I
Точкест го доби анално од мене на фристајлот. Не вадете шпекулации.
п.с.II
Трн, пер... шо прајме со висината? :pos:
п.с.III
Специјален поздрав до 1307, фала друже се снајдовме. Псај ми должиш балон, маци - you... you martini digga', пико стварно ти треба нова туш кабина, црното високо девојче ај шо не ти го запомнив името, ами и не ти оставив број. :( Од другите вести, снежна бура во Британија, поскапува маслото во Македонија, пиењето млеко го намалува ризикот од срцеви болести... исто како и џвакањето на орбит. профешанал.
п.с. IV
Ти шо го читаш ова и не дојде, си знаеш... стопати ти имам речено, ама еве ќе ти кажам пак, геј си. Пак де не дојдеш. :лутко:
п.с. n
Се на се', пољубив околу 50-тина образи. Солидна бројка...

Со почит,
Високиот

значи запознав мноооогу членови,ќе ги спомнам оние на кои ќе се сетам,а оние кои нема да ги спомнам длабоко им се извинувам-лоша меморија имам,која уште е послаба потпомогната од алкохол:)
Ред Хот!-срцка е
Тончи,Ла еспањола,бебуш,дотичната и уште некои(не ми текнува на никовите)-уште пред да влезам се запознав со нив:)
Викторгг-супер е и обавезно ќе идеме на кафе,нема да изумам:)
Саладин-се уби од сликање:)
Точкест-и он нон-стоп сликаше,а најсмешен ми беше коа дишеше хелиум:)
Јове_бт-пак се запознав,и баш е добар а и прилично висок:)смешен ми беше кога скокаше по балоните:)
Сусаро-не ми текнува баш како изгледа,ама знам дека се запознав
Ада-срцка е
Земзела-конечно се запознавме:)
The_mummy_returns-само на кратко се видовме
Реактив89 дојде да се запознае со мене,не ме позна од претходната собиранка:)
мери џејн и другарка и(знам дека е од форум,ама не ми текнува на никот)-супер изгледавте
даденце-еептен е срцкааа,и го исфлекаа фустанот:(
вирус-си напраивме муабет за хај5 реметот:)
скај дог-одлепен,ама позитивно:)
грлл-не и беше денот
кики-само се поздравивме
правниче-исто само се запознавме
мислам дека се запознав и со натуралгрл,серпико или сефирот(не ми текнува,можда и двајцата:)),лејди сатори,вампирката
урбан_мувер-цела вечер се реметеа со крејзи_ин_лав:)
послеее југо..не ми текнува други

длабоко им се извинувам на сите на кои не им ги памтам никовите,ако некој не сум го спомнала нека ми пише,одма ќе го поправам постов
:pipi:
едит:
сум се запознала и со биг_кисс:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom