Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Пуно луѓе запознав...

Ќе го издвојам 1307. ЦАРЕ!

osicka дури и по задник ја плеснав :vozbud:

Маца_Мк....Сефирот(мислам дека е вака никот)....и Правниче....само толку нови запознав вчера.....

хмм вчера упознав многу луѓе...

Уште на влез се запознав со Ла Еспањола, Дотичната, Сатори (машала), кои ме чекаа со моите школски друшки Морисонка и Натурал грл.
Овој пост исто го користам за извинување поради моето доцнење (наместо околу 21h и 14 min ко што ми беше наведено у пораката од Натурал, јас дојдов околу 21h и 17-18min.), и како оправдување го користам дебилниот таксист кој не знаеше кај е Кастро. Нејсе.. прво не не пуштаа на врата да влеземе али тоа се среди... и откоа влеговме, прво си се видов со драгиот ми сосед Колбас и идната ми соседка ПојзонГрл (:pos:) кои ги знам од порано али ај..
После се упознав со: Даденце, Нипи, Димитар, точкест, Биг Кис (лани сме биле заедно на прва помош :pos:), Ливерпул фан, Д Пајрат и мн. други на кои не ми текнува у моментов.. (поправете ме ако сум заборавила некој)

У вецето се упознав со грллл и со типот-што-беше-со-неа-и-ваљда-е-Худи-:toe:..

После се упознав со Ејсид, Скулгрл, ада и се ре-запознав со Бада кој уместо да ми каже дека сум пораснала ко шо е редот нели, ми кажа дека сум се смалила :nesum::nesum: и со него си напраив најубав муабет.. исто како на емесен (гуш, хагз, бац, гуш, гуш, гуш..).. го препаднав Тончи кој ваљда не ме ни памти, али нема везе.. мислам дека се упознав и со Крејзи ин Лав (ако тоа беше девојката до Бада), и со Псајтисфекшн со која НЕ сум иста. После дојде и Гижо со ракијата (него го знам одамна, па он не се важи :) )... и толку ќе да се.. ако сум заборавила некој, поправете ме :)

ахх.. ги запознав и ВиРуС, Серпико и Бушав (што не е више бушав и нејќеше да се слика со мене :( ).. многу фини човечиња.. :)

.. и бебуш, и бебуш ја запознав, фала што ме потсети (еве затоа сеа 2 пати ја пишав :) )

Licno se izvinuvam ako zaboravam nekoj...Ne pamtam nogu od vcera :)

girlll
reactiv89
IVA_SKORPIJA
Tonchie (so izvinenie brat, ne sum tolku ulaf koa ne sum pivnat...)
Shorty
Trn_Vo_Oko
Gizo
Vodka
Burn84
Zemzela
Acid
Mistichen
Divajn
Viktorgg
P.Overdrive
ada
Bada Bing!
Tockest
mrno
Billa bong
Viktorgg
Zevsus
Serpico
Stef
Yugo
Jove_bt
Flix
Virus
Natali

Срцки сите сте ми и морам да кажам мнооогу убава вечер...За мене беше малце малерозна ама на карај се беше топ(си го изгубив сакото ама добри луѓе ми го најдоа)хаахах..Се запознав со мнооогу нови фацки ама извинете слаба сум со никови...и коа се запознававме јас името си го кажував...:pipi: Се видов со оние што ги знаев и мнооогу беше тоооопп..ве поздравувам сите што ве запознав вчера..

Уф многу се ама ќе пробам сите да ги кажам ако некој не кажам следниот пат удрете ми заушка и частете ме пијачка за да ве запамтам:)
  • Леандра (прва беше што дојде
  • Андроник (поооо шо ептен арен човек прснав да се запознаам со него
  • Натали
  • Морисонка
  • Натурал грл
  • Појзон грл
  • грллл
  • доста веќе со ова грл:pos:
  • Правниче
  • Силен
  • Зевсус по втор пат зашто се избирил
  • Гарфилд
  • Ајверсон мислам
  • Шорти јеботе афро кул
  • Риактив
  • Худи
  • Сепирот (веќе не те мислам ко тој од Фајнл (девојки многу фаца човек
  • Маца мк
  • сори толку ми останавте во глава ако пише некој дека ме упознал ќе биде доддаден во мојата листа

Уф многу се ама ќе пробам сите да ги кажам ако некој не кажам следниот пат удрете ми заушка и частете ме пијачка за да ве запамтам:)
  • Леандра (прва беше што дојде
  • Андроник (поооо шо ептен арен човек прснав да се запознаам со него
  • Натали
  • Морисонка
  • Натурал грл
  • Појзон грл
  • грллл
  • доста веќе со ова грл:pos:
  • Правниче
  • Силен
  • Зевсус по втор пат зашто се избирил
  • Гарфилд
  • Ајверсон мислам
  • Шорти јеботе афро кул
  • Риактив
  • Худи
  • Сепирот (веќе не те мислам ко тој од Фајнл (девојки многу фаца човек
  • Маца мк
  • сори толку ми останавте во глава ако пише некој дека ме упознал ќе биде доддаден во мојата листа

Не беше он на собиранката.

И да, срам да ти е што ме забораи мене, комшијата твој. :nesvest:

Licno se izvinuvam ako zaboravam nekoj...Ne pamtam nogu od vcera :)

Viktorgg
P.Overdrive
ada
Bada Bing!
Tockest
mrno
Billa bong
Viktorgg
а таман сакав да речам, бев ли ја на роденденов, кога оно... :toe:

Јавно и се извинувам на Морисонка дека се испонашав као задњи сељак... и ја зезав дека сум некој друг иако таа беше одушевена од нашето запознаање. Се извинувам. :smir:

• Андроник - Се гледаме наскоро на работа.
  • Худи
  • Грлллллл - Баш така и се претстави...лллллл
  • Вотка - Абе се знаевме и од порано, али ај, еве демек се запознавме
  • Силен - Ти дужам книга :)
  • Зевс - Inaniyorsum mi simdi? Ben turce biliyorum, turk dilim. :)
  • Осичка
  • Сатори - The Ironwoman (демек у Велес олово ово оно)
  • Викет - (the d00dle гај)
  • Леандра - иако само здраво си кажавме, ваљда памти.
  • Принц
  • Имаше уше еден кај пензионерите позади, не ми текнуе сеа кој точно беше....Трн, помагај.
Ахмед го виде некој бе??? :)

• Андроник - Се гледаме наскоро на работа.
  • Худи
  • Грлллллл - Баш така и се претстави...лллллл
  • Вотка - Абе се знаевме и од порано, али ај, еве демек се запознавме
  • Силен - Ти дужам книга :)
  • Зевс - Inaniyorsum mi simdi? Ben turce biliyorum, turk dilim. :)
  • Осичка
  • Сатори - The Ironwoman (демек у Велес олово ово оно)
  • Викет - (the d00dle гај)
  • Леандра - иако само здраво си кажавме, ваљда памти.
  • Принц
  • Имаше уше еден кај пензионерите позади, не ми текнуе сеа кој точно беше....Трн, помагај.
Ахмед го виде некој бе??? :)

Not me. Енивеј, заборавив да ги додадам на листата Mr Wicket (tha mastah!), Зевсус и Армин06. Кул типци. :)
Aх, да. На крајот, откако тргнаа дечките накај Маракана, се видов и со burn84, и му се претставив... Па конечно се запознав и со него, у ... :pos:!

Значи

Леандра-сега слободно може да заврне град

1307-постар те мислев

Морисонка-по дресинг кодот се потсетив на моите стари добри хипички времиња 98-00 во Лејди Блу, Кругче на плоштад, Лидо

Натурал грл-и баш природна си

Худи-со бајкерски ракавици

Кики-бејби фејс лепота створена само за штипење. Не беше баш во форма.

Зевсус-мислев брада дека имаш. озбилно.

Силен-ама слаб на килажа

Крејзи Размус-in the shadows

Маца мк-сад да те видим не бих те познао

Сатори-по втор пат ама сега со подобро деколте

Андроник-како гром од ведро небо и инкогнито. Најдраго мое запознавање на оваа збиранка.

Реактив 89-многу деловно се убаци

Ла Еспањола-мислев црна коса дека имаш

Јове Бт-по 2 пат. Првиот ептен на брзина беше

Натали-ведра, пријатна, расположена

Гирллллллл-комотно можам 20 години да ти дадам од прво извиџење.

Трн во око-по 3 пат. Бачко сори, ама ептен рекетарска појава си.

Андроник-како гром од ведро небо и инкогнито. Најдраго мое запознавање на оваа збиранка.
И ја така мислев додека не почна да ми хрчи на увце... на афтер афтер парти у студио 47. :pos:

~*~

Сатори се извинува што сигурно нема да ги пише сите со кои се запозна, ама беше во алкохолизирана состоба, се простува.:smir:

~Леандра, немам коментар, фин разговор, евоцирање спомени ... одлична девојка, излезе и повеќе од тоа што го очекував
~Вампирката а.к.а. Теди, конечно да се запознаам со неа, преубава девојка, дружељубива, отворена ... ммм
~Сузаро, и него конечно да го видам, човекот кој ги прави убедливо најдобрите психоанализи
~Викторгг, ме изненади колку расположено и опуштено делување, ајм глед ај мет хим
~Драма Квин, исто и со неа редно беше да се запознаам, фина девојка, си направивме муабет за се во 5 мин.
~Цуценце
~Фликс
~Бебуш
~Андроник, и со него баш добар муабет падна, супер дечко
~Била Бонг
~Мистичен, ми докажуваше дека не е убаво во замоците, ај фајнали агрид вит хим
~Даденце, многу отворена и расположена девојка и со неа разговарав многу + се фотнавме едно 100 пати
~Дивајн, само едно здраво
~Правниче

и итн.

Михаил ... Реактив 89, и тебе конечно да те запознаам, баш таков си каков што те замислував.

so not ordinary, nippi, spajder, i serpico mislam deka go znam nekolku pati sum go videl na fakultet, ama nikakov kontakt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom