Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ја малце попосле ќе го едитирам постов со листа.. Коа ќе ми текне на сите.. Сега ако пишам ќе испозаборавам многу :kesa:

Едит - Ајде вака сеа пополека :D
hoody и reactive89 ги запознав пред собиранката
Идеме даље..
Tonchie
точкест
ada
Викторгг
leandra
crazy in love
maca mk
Divajn
trn vo oko
кики
Virus
Liverpul Fan тоест Ливерпул Фан.. Да се поправам на кирилица било :->
Shorty
The Pirat
Stef
1307
G@rfild
Sussaro
armin06
P. Overdrajv
Trn Vo Oko
Psajtisfeksn
Red Hot
rymz
Гижо
Acid
Misticen
Bila Bong
Bada Bing
Jove_bt конечно
Natali
Natural-girl
Morisonka
Дотичната
Dadence
Goko Zverot
Vampirkata
Vlatkolik
..и ваљда не заборавив некој нели? Поправете ме ако заборајф :kesa:

ливерпул фан-многу топ дете,супер игра:nesvest:
худи-звер е со косицата:salut:
фликс е супер,супер слика:vozbud:мило ми е што се запознам со него
драма куин-супер е многу е забавна:D:D
лудиот конј-боби-супер дете
гарфилд-многу опасен дечко:nesvest:
шорти-многу јака коса има АФРО ке го препознаеш од далеку
и со други се запознав ама не ми текнува сеа:kesa:

еве и ја ке набројам со кој се запознав:
  • Ливерпул фан-најлудото дете(незнае што е срам):pos2:
  • Бебуш
  • Гарфилд
  • Шорти
  • Ѕверот
  • Вампирката
  • Фликс
  • Натали
  • Лејди Сатори
  • Јове_бт
  • Скул грл
  • Грллллл
  • Drama queen
  • ВИрус
Нема љутиш за тие што не ги набројав:helou::smir:

Ајде и јас да видам колку памтам со кој се запознав-

Бушав -со него иам учено у основно
Лејди сатоеи- *интересен* стајлинг
Серпико-ептен ми е кеиф шо ко запознав зашо ми изглеа како ептен ептен кул типце( ианче ми приога типов и ми вика i'm gonna make you an offer that you can't refuse!) :wink:
Мистичен- ми вети дека ако некад ме наљути девојка ми одма ќе ја банира(те држам за збор)
Точкест- мнооогу позитивна личност
у пакет ги запознав Скулгрл, Ред хот, маца_мк и крејзи ин лав- многу шармантни девојки
Асид- лажеше за својот ник хехехе
Морисонка- ептен добар впечаток ми остави ама онака ептен
Натурал грл- дури двапати се упознавме
Ива_скорпија- каква тетоважа еј
Урбан_мувер- во рок од 3 мин. го видов на три различни места(ептен е мувер)
Ѕоне- исто фин дечко
немирна- и со нејзе ко поише пати да се запознав
Батерфлај- после јака расправија на форум мислев дека ќе ми ја бапне една( мислам дека сакаше ама се срамеше)
Бада Бинг- мило мми беше со се упознавме

се извинувам ако некој заборавив
п.ц. Криво ми е шо не се запознав со Император. Беше ли тој воопшто на собиранка.

И едниот и другиот бе:)...
Иначе нови на листата

Малечко
Дафи
Ѓоко Зверот
П Овердрајв
Хорор
Лост Ејнџл
Може запознав и уште некој ама не ми текнуваhehe

Сале се знаеме 2 години со си ме бапнал на листава И КОЛКУ ПАТИ ДА ТИ КАЗАМ Гоко е не Ѓоко :):) Рајо една неписмена.:)

п.ц. Криво ми е шо не се запознав со Император. Беше ли тој воопшто на собиранка.

Бев.... Ама дојдов тек у 11 саат....

Освен virus во пакт со reactive89 кои се обидуваа да запознаат нови фаци...никој друг не го правеше тоа.( барем јас не видов )

Наминаа неколку фаци што успеав да ги препознаам.... а беа доста кисели ( незнам зошто..) , а тоа не е некој добар момент да запознаеш некој.

Само на крајот ги запознав Flix i bebush ...

Е па вака сега...:)

На мое нај нај нај големо задоволство ги запознав
Немирна (фајнали ептен ми беше мерак )
Батерфлај - ууу кафенце ќе пиеме нели.:wink:
Ешли
Андроник - ептен е закон човекот
Натурал - грл - девојчето е срце
Ливерпул фан
Френки
Влатколик
Леандра - аааа најмило ми беше на свет
Шорти
Гарфилд
Фликс
Јове_бт по втор пат,ама уште помило ми беше сега.:)
Биг Кис - насмеано беше ептен
Грллл - и нејзе ми е мило
Реактиве89
Тина 89
Худи
osicka - енергија до максимум
Мистер викет
Морисонка
Правниче
Драма Квин иако се знаеме сепак пак ќе си ја пишам..СРЦКА
Појзнгрл иако се знаевме сепак вака официјално форумџиски

Хм....не ми текнува други...извинете ако заборавив некој

Значи ќе ги пишам членовите што ги запознав по хронолошки редослед:

Гоко (закон човече)
Пират
Стеф (некако не ми беше зборлив ама после се опушти)
Аце (сум го видел порано во тетово)
Некро(не верувам дека ме памти зашто беше на тешки дроги :pos:)
Virus
Скулгирл
Big Kiss(супер опуштено девојче, комуникативна)
Bebush(исто како Биг Кисс)
Liverpool Fan(хаха многу добар момак! дојде во пакет со негово другарче)
Фликс(супер е. Си поминавме многу убаво)
[P]overdrive (хехе ми беше чест што го запознав)
Димитар
Crazy Love(Хехе, се поздравивме 2 пати за да не ме заборави :P )
Fatty
Милан-Шнајдер (сум го знаел од порано.. )
Точкест(не мислев дека е толку висок. Во секој случај добар гангста. Мој човек :D)
Hoody (леле закооон човек беше овој. Ми беше мило што го запознав)
Girlll (го држи стилот (= )
Ацид (ме нарече Шорти бот :( Некако пивнат ми седеше :D )
Jove_bt (хаха ептен беше висок. тешко да не го пропуштиш)
Многу ми беше мило што го видов повторно Playboy. Многу го поштувам тој човек
Мноооогу кантеристи запознав. Најголем впечаток ми остави Spywar3.

Ако сум заборавил некого нека ми пише ПП за да го едитирам постот :P
ПС. Кога го видов Мистичен се уплашив и се плашев да се запознаем :pos: :pos:

Лееееј... ај ја да пробам само однапред ќе се извинам ако запуштам некој по пат... хехе :smir:

Епа вака:
- girll i hoody на почеток, на бамбус парти хахахаха...
- Bebush - ех бебушот мој најмил, ми дојде и не ме ни препозна... хехехе... ме израдува највеќе од сите што се појави да знаеш!!!
- Сатори - конечно и тебе да те запознам, по толку чет на мсн, мислам оти редно ни беше... хехе прекрасна си!!! и да, дали ме замислуваше позитивно?! хахаха
- Nippi - супер типка си! екстра пројдовме :)
- Точкест - не се пропушта, прекрасен дечко... весел, расположен... кул
- Necrophilia - братче ако ти го згрешив никот прости, хаха... по втор пат, се знаевме од 8.9 минатата година. екстра тип, весел, разигран
- Virus - заврши кај мене, со него цело време трчавме да бараме луѓе хаха
- Imperator - баш ми беше мило што се запознавме, кул дечко, многу позитивен
- Sussaro - топ дечко! друже, ја реков оти ќе сум претпознатлив, сакав да ги запознам сите, хехехе
- маца мк - конечно се видовме од 8.9 топ девојче, расположено секад, со посебна харизма :)
- Ла еспањола - прекрасна типка, разиграна...
- Скул - фала што ме мавна чврга, ми беше најмилата чврга во целиот мој живот :)
- кики - прекрасно девојче, шармантна... сри што не зборевме многу, али следејчи пат ветувам :)
- Zemzela - неповторлив и еден единствен... ме караше после зашто не сум останал на крај повеќе коа се договаравме за у маракана... а фактички како што разбрав заглавивте во некои си школо основно хехехе (требаше да останам брат, се каам)хехе
- П.овердјав - мило ми беше што се запознавме, екстра типче :)
- Мистичен - мило ми беше братче, конечно те запознав... на почеток да си знаеш те спомешав малку со ацид, али тоа од далеку пошто гледав хахаха
- Ацид - нормално најрасположливиот дечко досега што сум го запознал, кип ин дат веј!!!
- Flix - прекрасен дечко, кул тип, и весел си е секад... секад со насмевка на лице
- Трн во око - на маса со него на почетокот на собиранката :) паднавме на муабет малку, екстра типче... многу деловно делуваше... ко во влада нешто да работи, хахаха
- Е сеа тука ќе ми прости типчето што седеше со трн во око... али мило ми беше што те упознав...
- Серпико - екстра типче - провокаторче хехехе :smir:
- Уште една личност ќе ми прости непаметам ник, девојката на Вирус - екстра типка, расположена, насмеана од уше до уше :)
- Викторгг - екстра типче, весел...
- Вампирката - ја помешав бееее :( али ми прости знам :) баш ми е мило што пак се видовме после долго време дури од 8.9
- Биг кис - феноменалната типка исто од 8.9 пак на повидок на 2.2 хехе топ си, уште во таква фомра, весела, разиграна :)
- Едно типче ме тргна и ме праша дали сакам да се запознам со една девојка и ја најнормално ајде ок нема проблем :) и мислам оти никот и беше кате или кат<) или незнам нешто така (прости не чув убаво никот и не сум запаметил) - супер си, мило ми е што се запознавме
- Дечкото во вецето со двете девојки кои сакаа да се сликаат само набрзина ги поздравив, зашто каналчето ми попушташе... казанчето не си го наштелив баш добро, и глеав што побрзо да стигнам пред шолја хаха... иначе простете што не ви зборев многу, иначе мило ми е што се запознавме на ептен брзински :)
- Tonchie - кој не се запознал со типот, мора дефинитвно да го стори тоа, еден од највеселите и еден од најкул типците во целиот форум, ми беше мило што се видовме!!!
- Yugo - со него се познавам од одамна, супер тип, иако западнавме во бељи пред тоа али успеавме да одржиме баланс и двајцата и да не расипеме ништо меѓу нас :)
- Крејзи ин лав - прекрасна, шармантна типка, секогаш весела и расположена... конечно да се упознаеме ми беше премногу мило :)
- Девојката на Точкест (прости заборавив никот) - откако конечно седнав на фотелја и само ми вика, ајде стани размрдај се...хехе, ме повлече и си напраивме кругче си пеевме по тебе со цело остало друштво што беше тука :) екстра типка, мило ми е што се запознавме :)

Ја тука ќе привршам, ако сум заборавил некој нека ме искара по пп... и нека ми удри ЧВРГА, хехехе

сакав да се упознам со млад мен, бада бинг и била бонг али неуспеав некако :( следен пат се надевам :smir:

Едит: Ја забораив драма квин, нека ми извини премногу! Екстра типка, иако само си заменивме неколку насмевки и си рековме здраво јас сум тој и тој... :) Супер си!

(ја идам да легнам да одмарам, ко утепан сум - не чини ова (мислев на мене, хаха)):smir:

Ај и ја да си се искажам да не останам покусо. Као за почеток, спешл тенкс за Била, Гоко, Тони, Пират, Стеф и весело друштво што не пречекаа на автобуска. Листата:

- Гоко - закон чуек, нема што друго да се каже :pos:
- Ливерпул фан - Дечко без срам, така треба, се изнаденса :)
- Скулгрл - Абе иста као шо ја замислуав, закон беше, на влезот си се гушнавме :pipi:
- Стеф:] - добар дечко, иако малку се срамеше :) фала шо не однесе до стан лол.
- Биг кис- На мое огромно задоволство се запознав со неа, членка што ми остави најголем впечаток (без навреда другите :)) Опуштена, слободна, комуникативна.. џст прфект.
- Бебуш - Откачена тотално еј :pos: Се рушивме од денсање :denca:
- Вампирката - И она ми остави впечаток. Членка со одлични физички способности, која и по толку играње, можеше да трча далеку пред нас коа талкавме низ Ск :pos:
- Фликс - Закон дечко, и он се утепа од денсање. Си се видовме и денеска ние на автобуска, кузнае кај се влече со автобусот сеа :pos: п.с чекам фотки!
- Д Пират - добро дете, и он се изнаденса. :)
- Оувердрајв - Глеам некој така позната фаца, тоа Овер бара членови за упознавање :pos: Кома, закон човек.
- Драма куин - Доста слободна и комуникативна личност. Иако малце се видовме, одличен впечаток ми остави.
- Ејсид - Манга еј :pos: Добар дечко, не го замислуав баш таков. :)
- Вирус - леле каков бил овој.. :pos: само едно ,,здраво, јас сум..." разменивме, али закон беше дечкото.
- мр. Викед - Дојде со Драма да се упознаеме, некако збунет ми делуваше нешто :) Задоволство ми беше.
- Лејди Сатори - Иста, буквално иста ја замислував. Супер женска
- Гирллл - леле не ја познав, али и она као и другите, комуникативна и расположена за муабет у секое време
- Јове - Овој па, на влез се прае не глеа, надвор на излагање мораше да се запознаеме. Двометраш еден :pos:
- Крејзи ин лав - Глеам си не запамтила, попусто ни се извинуваше ако не не запамтиш :pos:
- Точкест - Ми се стаи со тоа маицата :pos: :pos: кул беше

Имаше уште, ќе ги пишам попосле, бегам да ручам сеа, не сум јаден као човек од вчера сабајле :)

Ej, jas sum nov! Ke me upati li nekoj na ubavinata na ovoj forum? Ili ne? SO ZELBA ZA PONATAMOSNA SORABOTKA:) pozz

Епа нишо де :)Моравме да ве пречекаме за да доживеете една луда ноќ во скопјево:) ( се надевам добро беше :) ). Исо и Гарфилд и вие бефте добри,Исо на почетокот се срамеше малце,али после тоа му помина срамот,а Марко се утепа од денсање ( ама и он на почетокот блееше малце:) ) Тоа е тоа,супер беше да се биде во ваше друштво,се глеаме,поз.

Сори забораив да кажам дека конечно се упознав со Лудиот Коњ-Казo и Скорпија ( не Цики).

Со сите скоро се запознав... само што и не ми текнуваат сите никови...

Битно се запознав со Бебуш...:)

Со мојата нова жена се запознав:) Знае таа која е но сепак ме изневерува:)

И да.. за крај... најмило и најдраго ми е што се запознав со Немирна прекрасна личност, ни малце не ми е криво што после 6 месеци ја запознав... бидејќи....:)

Ај да почнам од почеток...
Беше преубаво..мило ми е што запознав толку нови членови, ќе се обидам да ги спомнам сите :)

ada - најпозитивната појава вчера, срцка баш како што си мислев :)
Bada Bing! - конечно се запознавме и изгушкавме до бесвест :)
Sephirot - не те замислував така, најпријатно сум изненадена од тебе
П.Овердрајв - срцка бе
girlll - фина девојка, иако имав доста лошо мислење за нејзе на почетокот на форумов:smir:
Sussaro - не можам да најдам зборови, воодушевена сум
Трн Во ОкО - па ти си бил лепотан бе :kesa:
DimceY - нареден пат повеќе муабети ок? :)
Дивајн - на кратко ама над моите очекувања:back:
Ortace - само се поздравив на излегување
Јове_бт - човеку ти си висок, и ми должиш илјада муабети нели? :pipi:
Димитар - конечно:vozbud:
Princ и leandra - на самиот почеток, сосем кратко:back:
Vnuce - најпосле:vozbud::vozbud::vozbud:
vlatkolik и Френки - човече какви ликови:vozbud:...едно време и циганчиња си играа:pos:
Nemirna - speechless сум девојко од тебе:back:
Crazy Razmus и Nippy - колешкite :)

ако случајно заборавив некого не ми се лутете, мозоков сеуште не ми функционира како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom