Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
п.с.I
Точкест го доби анално од мене на фристајлот. Не вадете шпекулации.
Незнаеше кај си море Битолски Вардарец доста ајде не се вади сега:)
Фристајл со рими - ГО ИЗЕДЕ
Фристајл битбок- ГО ИЗЕДЕ
Фристајл денсинг - ЕПТЕН ГО ИЗЕДЕ

Незнаеше кај си море Битолски Вардарец доста ајде не се вади сега:)
Фристајл со рими - ГО ИЗЕДЕ
Фристајл битбок- ГО ИЗЕДЕ
Фристајл денсинг - ЕПТЕН ГО ИЗЕДЕ

Требаше јас да преземам и горе( грешка на јове остајв), нека кажат дечките долу шо денсинг праев :vozbud:

Леле не викаат за ФС :nerv:

Требаше јас да преземам и горе( грешка на јове остајв), нека кажат дечките долу шо денсинг праев :vozbud:
ми кажаа дека си денсал супер,лудо:)

:pos: :pos: То е уникат :)

После се запознав со :

Crazy in Love - Конечно се запознавме навистина супер позитивна женска , и не беше пијана не и вадете муабети :pos:
:helou:

Ама јас стварно не бев пијана.:nesum:

Глеам сте праеле листи, па ајт еве и ја и мојата, кој се` запознав покрај бандата со која дојдов, бтв поздрав до бандата.

Димитар - човекот што пишува неверојатно, и тука и на блогот
Drama Queen - 1вата анализа ми беше за и од нејзе, конечно се упознавме
Bada Bing! - човекот што требаше да го упознаам уште одамна, али јебига, па ме блокираше на мсн, а сега баш ме дружеше и ме упознаваше со другите
Точкест - човекот со добро памтење (бар за мејлови) и респект за црвената машна :)
Тончи - вибрира позитивно
Скај Дог - баш како што те замислував
Скул - исто и тебе, онака дотерана
Billa Bong - убаво момче, само се упознавме
Bebush - и она е убава и дружељубива
Big kiss - целата блеска со насмевката
Бушав - насмеан небушав :)
The vampire - нежно невампирско суштество
ада - се чека на ред за да се збори со нејзе :)
Acid - баш онака кул
Crazy in love - мн дружељубива и позитивна
Jove_bt - не очекував да видам 2метра човек, + срам да ти е што не си ме спомнал!
Leandra - прилично сериозна
Saladin - и он исто:)
Psytisfaction - ќе речам само - појава.
Flix - денса, нема гајле, + срам да ти е:)
Serpico - тотално откачен и супер, не очекував да ни обрнеш внимание на нас новите
Mary Jane - па и она е појава, не можеш да ја пропуштиш:)
Кактус - мај мсн френд
Мистичен - фала ти што успеавме да влеземе
Ливерпул фан - убаво, отворено момче
girlll - веце запознавање со откачена грлка
maca_mk - ноус хау то парти, срам да ти е шо не си ме спомнала
Pravnice - не те слушав баш, ради музиката, ама битно се упознавме:)
Dadence - позитивна енергија
Virus - аут оф д клише:)
Black Lily - изглеа не и` беше денот
Тhe pirat - само се упознавме, ама нешо познат ми беше.
Urban Mover - слаба меморија имам човеку сори:)

Се надевам не пропуштив некој, ако пропуштив тоа е зошто ми е прва собиранка и не можев сите да ве запамтам.

ЕДИТ: А да, и Гижо, Водкамикс и Sussaro :)

Може некој ќе заборавам ама тоа е имаше доста.

TonInter
Goko_Zverot
Garfield
Liverpool Fan
Necrophilia
Fatty
Flix
Divine
P.Overdrive
Princ
Iva_Skorpija
Andronik
Virus
Jove_BT
Dimitar
Maca_Mk
Mrno
PoisonGirl
Leandra

Имаше доста што ги знаев кои се од сликите ама ете не стигнавме во гужвата да се запознаеме. Следен пат.

Ти..тии.. ти си крив што луѓето добија погрешен впечаток!
Ај ај...:)

Инаку се запознав и со Докторот,заборавив да го пишам.

Неможев да стигнам да запознаам нови, бидејќи познавам премногу форумџии, па прво со нив се поздравував. Криво ми е, ама кој може цела таа багра да ја запознае ... многу бевте, ало!:nesvest:

Од таа збрка се сеќавам на следниве:
ЈовеБт - златна највисока убајно! Можев цела вечер да си седам до тебе и да си се смеам ... во позитивна смисла! Ептен весела и позитивна појава значи!:back:
Трн Во Око - по втор пат, со демек појќе муабет ... најфала што ме запозна со дотичниот, ама најлута сум ви и на двајцата што не дојдовте во Маракана ... таман ќе си седневме и ќе си позборевме, дека ни мене не ми се свиѓаше музиката ... затоа ми должите ручек на мој терен, па мислете му ја. Иначе, навистина си ми преубава појава, златен тој!:kiss:
Зевсус - најпријатно бев изненадена од тебе ... не верував дека навистина ќе дојдеш. Те замислував за сериозен намќор, па баш пријатно се изненадив од твојата сосем спротивна појава. Кавалер на ниво, но тоа нема да те спаси од ручек, капиш? :kotek: :smir:
Влатколик - уште една преубава и кавалерска појава на форумов! Туку мало, баш штета што не крена три пијачки на екс ... не сум јас крива за тоа, немој некогаш да си ми наговорил ... си знаеш ти, нали?:podsmev:
Со едно здраво, на мое задоволство ги запознав: Земзела поубаво (највечи фраер у маало е!!!:vozbud: ), Худи (така се чита?:kesa: ), Грл(поубаво си мало во живо:kesa: ), Ива Скорпија (и ти си ми поубава во живо:vozbud: ), Маца мк, Муми Ритрнс, Драма Квин лепотицата, Еспањола по втор пат:smir: , Кики по втор пат:smir: , Саладин, Сатори, Ешли, Тина 89, Правниче, Скај Дог, 1307(така беше?) ... хмм, се надевам дека се тоа сите и дека никого не заборавив. :pusi:

А да не заборавам. Ја запознав и Немирна. Лепотица она далечно азиска. На форум ми делува што знам феминистички и мрчаторски а во живо баш беше расположена, па дури и делуваше заводничко-флертувачки. Готово-мислење сменето.
Кики исто така мислење сменето + уште еднаш штипење два образа.

hoody, шо чоек ке беше, ми даде кутија marlboro а ја му подметнав фалсификат HB, шо чоек ке бев.

Други што запознав, морисонка, natural girl, хм... sephirot, armin06, Roswell (мерак ми беше пошто ме изненади класика метал имиџ)... и ич не ми текнува други.

Ај, ми дојде и мене ред :)

Гарфилд
Ливерпул фан
Тонинтер
Тончи
Серпико
Натурал грл
Ла еспањола
Вирус
Лејди Сатори
Крејзи ин лав
Скулгрл
Точкест
Ред хот
Мери Џејн
Стеф :]
Шорти
Мерфолк
Јове_бт
Димитар
Ада
Била Бонг
Маца_мк
Натали
Даденце
Мр. Викет
Д Пајрат
Дотичната
Лудиот коњ
Морисонка (мислам)
Мислам дека не заборавив никој :)
Е сеа да не ги набројувам и тие што ги знаев пред тоа, многу голем спипсок ќе испадне :)

Ај да се испразнам :icon_lol:

На сам старт ми улетаа Крејзи ин лав и Ешли,со едната само здраво со другата мрчевме цела вечер :pos:
Едвај стигнав да се поздравам со Батерфлај беше преногу зафатена,нормално дудлаше цело време,спремна цура нема што :pos:
Земзела,ептен позитивно човече-топ
Плавуш...да си ебеш векот те замишљав висок ама до толку не бе :icon_lol: си знаеш...
Кики-поубава си од брат ти да знаеш :bilokojzbor1: тучкест лав ју...ред хот не ти го зиам не бери гајле :icon_lol:
Ада око мое најлепше...премногу зафатена вечерта,само на едно здраво
Скул,преубава девојка,Сатори-добра груда :icon_lol:
Даденце...како да се знаеме 100 години :) фала за Неко те има ночас :)
Серпико брат,браво за песната во маракана :cuc:
Ацид те чекам да го направиш големиот чекор и ти ко Серпико,по намќор те замишљав,мајке ми :pos:
Викет со цела фамилија беше дојден сите му беа сестри и браќа,позитивен лик,Драма квин (хммм да мрчам или не :) ) прекрасна девојка.
Водка си пораснал да си ебеш векот :icon_lol: ем шев си тука ти нема равен никој :)
Мери џејн...wow појава човече...
Немирна,комши...на исто сонце гаќи ни се сушат а да не те знам,немогуЌе :) ...прекрасна девојка,дужам кафе...
Френки сум те гледал у зградана проклета да би била...Бушав и тебе...се потстопли ли,јас сум на терасана у бифе да знаете :icon_lol:
Ах да не пукнам...дабл џи...ќе те забравех али не замеравај сад је касно веч :) Вратите на клубот за дудлачи ти се отворени,почесен гостин си да знајш,шефицата така рече :icon_lol:

Кои ли други ги упознав у п.м...

Тончи,Ива скорпија,ДимчеЈ,Мистичен,Грл,Батистута,Псај,Димитар,Римз,Осичка...ах мамата не ми текиња више...

Со многу луѓе не се запознав а сакав али ај наредна прилика...

И на крај Дивајн (јаготката нели на крај идеше :) ) прекрасна девојка,пробав на почеток да ти љубим штикла али ќе ми пукнеше панталоната за малку :icon_lol: и за пијачките...исто ко да сум ги испил,ја ти викам да мааме текили ти не,не фер играч си,пиво не пијем на екс :icon_lol:

Ах мамата :бришепот: се изморив,одам да спијам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom