Ај да се испразнам
На сам старт ми улетаа Крејзи ин лав и Ешли,со едната само здраво со другата мрчевме цела вечер

Едвај стигнав да се поздравам со Батерфлај беше преногу зафатена,нормално дудлаше цело време,спремна цура нема што

Земзела,ептен позитивно човече-топ
Плавуш...да си ебеш векот те замишљав висок ама до толку не бе

си знаеш...
Кики-поубава си од брат ти да знаеш :bilokojzbor1: тучкест лав ју...ред хот не ти го зиам не бери гајле

Ада око мое најлепше...премногу зафатена вечерта,само на едно здраво
Скул,преубава девојка,Сатори-добра груда

Даденце...како да се знаеме 100 години

фала за Неко те има ночас

Серпико брат,браво за песната во маракана

Ацид те чекам да го направиш големиот чекор и ти ко Серпико,по намќор те замишљав,мајке ми

Викет со цела фамилија беше дојден сите му беа сестри и браќа,позитивен лик,Драма квин (хммм да мрчам или не

) прекрасна девојка.
Водка си пораснал да си ебеш векот

ем шев си тука ти нема равен никој

Мери џејн...wow појава човече...
Немирна,комши...на исто сонце гаќи ни се сушат а да не те знам,немогуЌе

...прекрасна девојка,дужам кафе...
Френки сум те гледал у зградана проклета да би била...Бушав и тебе...се потстопли ли,јас сум на терасана у бифе да знаете

Ах да не пукнам...дабл џи...ќе те забравех али не замеравај сад је касно веч

Вратите на клубот за дудлачи ти се отворени,почесен гостин си да знајш,шефицата така рече
Кои ли други ги упознав у п.м...
Тончи,Ива скорпија,ДимчеЈ,Мистичен,Грл,Батистута,Псај,Димитар,Римз,Осичка...ах мамата не ми текиња више...
Со многу луѓе не се запознав а сакав али ај наредна прилика...
И на крај Дивајн (јаготката нели на крај идеше

) прекрасна девојка,пробав на почеток да ти љубим штикла али ќе ми пукнеше панталоната за малку

и за пијачките...исто ко да сум ги испил,ја ти викам да мааме текили ти не,не фер играч си,пиво не пијем на екс
Ах мамата :бришепот: се изморив,одам да спијам