Едно дополнување и јас да удрам.
Прва рунда
Значи со колегата Димитар тргнавме на печалба во 13:30 но, всушност поради пречки во програмата тргнавме во 15:00, стигнавме во метрополата му се туривме на Бобица и Ники, па заедно нешто баравме на дното од бурињето вино, троа мезенце кој сети сети, кој не сети нека го викни Боби...
Втора рунда
Искачам во градот како волкот стар, ферарито паркирано на сред булевар... се ми мириса на шампањ... секс и кавијар... :S :S :S
Ок, значи со поголемо задоцнување(куварот беше крив) стигнавме во Динамик, луѓе полно, убава атмосфера, сауна, деколтиња без граници и пијани малолетници. Прв налета Мрно, се изгушкавме па потоа следеше плејада на форумџии. Точкест, Crazy_in_love, ред_хот, скулчето, скај, влатколик, бушав, Buterfly, бебуш, big_kiss, шпањолката, the_mummy_returns, фликси, маца_мк и уствари пола саат од човек до човек со јакна на мене не стигнав ни да се соблечам и онака имаше менување на дел од мене во течна агрегатна состојба.
Трета рунда
Откако си дојдов при себе, следеа Земзела, суси, синдикатската дружина, тончи, грл, п.овердрајв, трнот, кики... имаше уште да, babygirl, mary_jane, princ, рајмз, абе и она џубрето урим фалеше, не дојде

. Него, до кај бев... осичка, армин, худи, југо, драма, теди, сатори, некро, даденце, вирус, saladin, дивајн, 1307, баде аде и виктор и со нив си останав. Потоа дојдоа мои другарки и морав и нив да ги подружам така да, запрев со запознавањето на други форумџии. Имаше уште бааги луѓе што сакав да ги видам, им се извинувам ќе се видиме следен пат.
Гарант некој пропуштив, не успеав да ги запомнам сите јузери. Ќе заборавев, од јуниорите се видовме со Била, стеф, шорти, гарфилд, ливерпулфан и мислам дека тоа е се. Со сафирот се видовме само надвор на кратко, баш ми е жал... може ќе испадневме нешто роднини гледам личи на мене, јебига.
п.с.I
Точкест го доби анално од мене на фристајлот. Не вадете шпекулации.
п.с.II
Трн, пер... шо прајме со висината?

п.с.III
Специјален поздрав до 1307, фала друже се снајдовме. Псај ми должиш балон, маци - you... you martini digga', пико стварно ти треба нова туш кабина, црното високо девојче ај шо не ти го запомнив името, ами и не ти оставив број.

Од другите вести, снежна бура во Британија, поскапува маслото во Македонија, пиењето млеко го намалува ризикот од срцеви болести... исто како и џвакањето на орбит. профешанал.
п.с. IV
Ти шо го читаш ова и не дојде, си знаеш... стопати ти имам речено, ама еве ќе ти кажам пак, геј си. Пак де не дојдеш. :лутко:
п.с. n
Се на се', пољубив околу 50-тина образи. Солидна бројка...
Со почит,
Високиот