Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Уште не си дојдена до НАЈсцената во серијава
Од една страна се мразам себеси што чекав досега да ја гледам серијава а од друга страна па мило ми е зошто ја гледам откако изгубив во животов неколку личности кои ми значеа многу и од тогаш ги сменив некои погледи кон истиот па репликите во серијава ми се баш на место. Ја завршувам втора сезона и посакувам денот да ми трае по 50 часа само за да можам на раат да си изгледам.

Токму имав случај во фамилија со АВМ и знам како заврши така да претпоставувам...Ти завидувам и те жалам истовремено.....да имаше уште соодветно смајли....да знаеш уште што те чека....[emoji14]lace:[emoji14]lace:
 многу потценета серија како и да е.Не би рекол дека е потценето нешто кое освоило 3 Глобуси, 9 Еми, 3 SAG и уште 38 други награди + 139 номинации. Првата сезона имале дури 23 номинации за Еми! Плус, серијава е таа што и го дигна рејтингот на HBO, прогласена многупати од многумина за една од надобрите серии на сите времиња, а нема некој кој ја изгледал до крај а не кажал дека финалето е едно од најдобрите финалиња во историјата. Ни малку потценето!многу потценета серија како и да е.

Абе... За фан базата зборев а и на форумов види колку страни има серијава.Не би рекол дека е потценето нешто кое освоило 3 Глобуси, 9 Еми, 3 SAG и уште 38 други награди + 139 номинации. Првата сезона имале дури 23 номинации за Еми! Плус, серијава е таа што и го дигна рејтингот на HBO, прогласена многупати од многумина за една од надобрите серии на сите времиња, а нема некој кој ја изгледал до крај а не кажал дека финалето е едно од најдобрите финалиња во историјата. Ни малку потценето!![]()
Знаев дека за бројот на мислења на темата ќе се фатиш. Но, ако гледаме од овој агол: форумов постои од 2005 (ако не се лажам), а SFU ја имаше својата последна сезона во 2005. Според податоците кои ги прибирав за да направиме некој вид на каталог на сериите во подфорумов, од сериите кои завршиле до 2005, односно што не растеле заедно со Кајгана форум, единствено само темата на Friends има повеќе прегледи и мислења од оваа на SFU.Абе... За фан базата зборев а и на форумов види колку страни има серијава.