Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.659
- Поени од реакции
- 31.891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не ти ставам лајк, пошто Рико ин мај харт. <3Импресии...
Сакам дечко како Нејт!
Одлична ми е до сега, малку е мрачна тематиката за мој вкус. Сите ликови ми се склопени и поврзани добро, иако се доста различни еден од друг. И покрај толку смрт во куќата, позитивни се у целина гледано. Сите глумци ми се совршени за улогите кои ги глумат одлично освен може Рико. Мајката си е по малку и наивна кога станува збор за нејзините деца, ама пак си го тера филмот кој си го наумила и мисле дека е вистинскиот. Нејтан малку забега од кога исчезна Лиза, не го очекував тоа. Но сепак човечка реакција. За него што и да напишам малку ќе биде. Дејвид како геј лик, одлично одглумен. Мислев оти ќе ми биде одвратен поради глумецот од Декстер(иначе страшно деструктивна серија која нема никогаш да ја изгледам). Клер како тинејџерка е доста приземјена и покрај експериментите кои ги прави, што нормално си ги носи младоста. Бренда е лудача која бега од одговорност и врзување, веројатно последица од "воспитувањето" на нејзините родители. Мада и она у нормално издание ми е измислена за Нејт.
Генерално ликовите се претставени на некој луд, откачен, несекојдневен начин, со сите свои недостатоции и маани, но сепак до степен каде што можеш да ги прифати како нормални човечки битија. Со се што справуваат секојдневно, на крајот од денот сепак се нормално семејство.
Импресии...
Сакам дечко како Нејт!
Одлична ми е до сега, малку е мрачна тематиката за мој вкус. Сите ликови ми се склопени и поврзани добро, иако се доста различни еден од друг. И покрај толку смрт во куќата, позитивни се у целина гледано. Сите глумци ми се совршени за улогите кои ги глумат одлично освен може Рико. Мајката си е по малку и наивна кога станува збор за нејзините деца, ама пак си го тера филмот кој си го наумила и мисле дека е вистинскиот. Нејтан малку забега од кога исчезна Лиза, не го очекував тоа. Но сепак човечка реакција. За него што и да напишам малку ќе биде. Дејвид како геј лик, одлично одглумен. Мислев оти ќе ми биде одвратен поради глумецот од Декстер(иначе страшно деструктивна серија која нема никогаш да ја изгледам). Клер како тинејџерка е доста приземјена и покрај експериментите кои ги прави, што нормално си ги носи младоста. Бренда е лудача која бега од одговорност и врзување, веројатно последица од "воспитувањето" на нејзините родители. Мада и она у нормално издание ми е измислена за Нејт.
Генерално ликовите се претставени на некој луд, откачен, несекојдневен начин, со сите свои недостатоции и маани, но сепак до степен каде што можеш да ги прифати како нормални човечки битија. Со се што справуваат секојдневно, на крајот од денот сепак се нормално семејство.

Мене па најмутав лик ми е.[DOUBLEPOST=1414450808][/DOUBLEPOST]Не ти ставам лајк, пошто Рико ин мај харт. <3
За што?Какооо бе така![]()

Да не ја грдиме темата, Мајлк си изгради култ со ликот на Декстер, како Шерлок, Хаус и сличните ликови кои ги поистоветуваме со измиленивеМене па најмутав лик ми е.[DOUBLEPOST=1414450808][/DOUBLEPOST]
За што?

Мене лично латино ликови у серии ми се многу интересни. Особено у вакви сериозно серии. Се газам од самата нивна појава. Плус, многу вешто е претставен Рико. Јесте, у првите 3 сезони Рико реално е као главен лик кој е спореден, ама натаму многу вешто го развиваат.Мене па најмутав лик ми е.
Јасно. Ама не е за мене таква некоја серија.[DOUBLEPOST=1414451445][/DOUBLEPOST]Не ми е догледана уште. Може до крај ќе сменам мислење за него.Да не ја грдиме темата, Мајлк си изгради култ со ликот на Декстер, како Шерлок, Хаус и сличните ликови кои ги поистоветуваме со измилениве
Од Декстер има далеку подеструктивни серии, како на пример Сексот и градот, онаа со Чак Бас со Грлс нешто беше и сличните на ними, од кои младите попримаат од срање работите и мислат дека се семоќни без граници во глупирањето. Декстер беше само сериски убиец на сериски убијци. Башка глумата и нарацијата која беше ненајеблива.
Мене лично латино ликови у серии ми се многу интересни. Особено у вакви сериозно серии. Се газам од самата нивна појава. Плус, многу вешто е претставен Рико. Јесте, у првите 3 сезони Рико реално е као главен лик кој е спореден, ама натаму многу вешто го развиваат.
Сосема коректен одговорЈасно. Ама не е за мене таква некоја серија.

Pred pola godina bev na 5x10. So ist intenzitet gi tuzham ko i togash.5x10.
This life doesn't make a sense.