Sinbad

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Единствено шо памтам од старио симбад е дека имаше една епизода кај шо беа заглавени во еден замок и имаше едни двајца ко близнаци и еднио цело време кажваше вистина,а другио лага,и за да излезат од замоко мораше симбад да одбери да изеди едно од двете јаболка,арно ама едното беше отровно.

Двајцата браќа се во третата епизода само со поинакво сценарио.

Има торенти по интернетов со Стариов Синбад? Или пак некако во МТВ да побараме да ја пуштат пак...

Има торенти по интернетов со Стариов Синбад? Или пак некако во МТВ да побараме да ја пуштат пак...
Освен на youtube немам најдено, ако најди некој нека сподели на темава, можи да се изгледа наново. Ионака нема ништо асолно за гледање последно време. (n)

Стариот синбад е најдобар и никој друг не може да го замени. Мора да потпишеме петиција мтв да го репризира уште еднаш заедно со tropical heat:icon_lol:

За сите фанови на старата добра Синбад серија, го има целиот серијал на youtube, еве го пилотот, вратете се во детството. :LOL:

41:55 :vozbud:

Ама мислам дека епизодите не беа поврзани, немаа континуитет. До МТВ беше или до серијата?

И Ромина беше згодна многу, зошто машкиве не ја спомнуваат?

sinbad_rumina1.jpg

640.png

Ама мислам дека епизодите не беа поврзани, немаа континуитет. До МТВ беше или до серијата?

И Ромина беше згодна многу, зошто машкиве не ја спомнуваат?

До серијата ми се чини, секоја епизода, или максимум две епизоди се концентрираа на една bad ass приказнa. :ROFLMAO: „Лошите“ се повторуваа одвреме навреме, ми се чини.

До серијата ми се чини, секоја епизода, или максимум две епизоди се концентрираа на една bad ass приказнa. :ROFLMAO: „Лошите“ се повторуваа одвреме навреме, ми се чини.

Тоа rock giant, со истата анимација секад, се повторуваше на секоја 3та епизода...

Добро бе каде видовте сокол на сликите ?

Дајте меил од МТВ да им пишам, кај зезнаа работа со Слотер летово, барем есенва нека го дадат Синбад

Освен на youtube немам најдено, ако најди некој нека сподели на темава, можи да се изгледа наново. Ионака нема ништо асолно за гледање последно време. (n)

Најде торент за серијава?

Добро бе каде видовте сокол на сликите ?

Дајте меил од МТВ да им пишам, кај зезнаа работа со Слотер летово, барем есенва нека го дадат Синбад
Како може да не го гледаш соколот бе, ај види поубаво, онакви кафени нијанси нигде нема кај друга птица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom