Sinbad

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Пер, знам дека тоа уствари не беше Саид зашто беше зомби. Уствари демек островот беше чистилиште т.е. лимбо и после тоа беше решавање дека идат накај рајот, така? Не ме дупи, цел интернет го прочитав. Како и да е, 100 пати боље серија од која и да е, што излезе после а беше со слична тематика како Лост.
Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?

Се согласувам, Фринџ до некаде допре до енигматиката и мистиката од Лост, но не е тоа тоа. Да се вратиме на темата, Саид ќе биди главен лик во Синбад, или?

Не верувам, зашто Саид е Индиец уствари а Синбад е белец, како што беше и во старата најјака серија Авантурите на Симбад!

:pos: Ти си единствениот во темава што збори за новава Синбад серија.

Од стариот Симбад преку Лост и триста други серии, само за новава серија никој збор не кажува... :pos:

--- надополнето: 26 јули 2012 во 20:28 ---

Незнам колку е правилно ова да го носи епитетот серија :icon_lol:

Хавуз че ги прајт :pos:

море сокол пие :Dхахаха и мене ме насмеа со тоа да ве еби орело
али ај сеа да коментирам за филмо како шо го погледна трејлеро филмо си е петка и има далеку подобри специјални ефекти за разлика од тај нашио на времето и оваа генерација на клинци ќе имат поквалитетен филм за гледање како и шо од секојпат било а по се однесува за главнио глумец и ја не сум навикнат да гледам црн глумец ама тоа е така оти и по цртани и по филмови на местото на синбад глумецо бил бел а овај излгледа како малку снцето повише да го фанало :)

море сокол пие :Dхахаха и мене ме насмеа со тоа да ве еби орело
али ај сеа да коментирам за филмо како шо го погледна трејлеро филмо си е петка и има далеку подобри специјални ефекти за разлика од тај нашио на времето и оваа генерација на клинци ќе имат поквалитетен филм за гледање како и шо од секојпат било а по се однесува за главнио глумец и ја не сум навикнат да гледам црн глумец ама тоа е така оти и по цртани и по филмови на местото на синбад глумецо бил бел а овај излгледа како малку снцето повише да го фанало :)

:icon_lol:

Единствено шо памтам од старио симбад е дека имаше една епизода кај шо беа заглавени во еден замок и имаше едни двајца ко близнаци и еднио цело време кажваше вистина,а другио лага,и за да излезат од замоко мораше симбад да одбери да изеди едно од двете јаболка,арно ама едното беше отровно. И некако успеа да ги заеби со прашања некакви и ги сети кој е тој шо ја кажва вистината,и така се спасија. И не,не ми беше таја со соколо симпатија,вероватно многу мал бев и не се замарав шо e финтата се тие шо се гледат под мајца ко ќе се наведни,и како исти такви подоцна ќе влијаат на многу аспекти од моето секојдневие.Simple times

Back
На врв Bottom