bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Арап е каков сакаш да биде, и приказната е во Басра а тој бел ко англичанец на старата серија.Многу ми е циганест главниов глумец
Арап е каков сакаш да биде, и приказната е во Басра а тој бел ко англичанец на старата серија.Многу ми е циганест главниов глумец
Значи и 100000 серии Синбад да снимат мене пак омилена ќе ми биде првата, секој си има право на свое мислење, а моето за новава серија е дека не ми се свиѓа и можда е црн ко Арап but he sure got the British accent . Deal with itАрап е каков сакаш да биде, и приказната е во Басра а тој бел ко англичанец на старата серија.
А да гледаше барем една епизода и да споредеше, важи и за остатокот овде со фетиш за орел или главниот актер.Значи и 100000 серии Синбад да снимат мене пак омилена ќе ми биде првата, секој си има право на свое мислење, а моето за новава серија е дека не ми се свиѓа и можда е црн ко Арап but he sure got the British accent . Deal with it
Некако не ми беше толку симпатична на времето... не знам што сум гледалИнаку кој може да го заборави орелот?
?
Шо му се запнавте на орелот/соколот бе, најјаки беа ефектите. Џинови, змејови, пожари, ко мал бев импресиониран.Го направиле црн, демек патувал многу со бродот и по сонце бил.
Ама пак старата серија е боље. Ви текнува на тоа камениот џин, истото движење секад го правеше? Или пак на тој црнецот што немаше јазик и затоа не збореше? Или на тој дебелиот што му беше кормилар? Или пак на тој крадецот со виткана коса? А секако не може да се заборави...соколот. Сокол е.
Некако не ми беше толку симпатична на времето... не знам што сум гледал
п.с. Добри крилјава на орелот.
Ау, мене ми беше симпатија, аналогно на Синбад ефектот врз 10 годишните девојчиња.Некако не ми беше толку симпатична на времето... не знам што сум гледал
п.с. Добри крилјава на орелот.
Who cares... очи соколови
Сокол е бе.
Па цело време за очите соколови збориме бе. На сокол клунот ли се гледа?Who cares... очи соколови
САИД ФАКИНГ ЏАРА!
wtf? Друже, не си ја сфатил серијата ти изглеа...САИД ФАКИНГ ЏАРА!
Добар лик беше во Лост али после ептен им здосади изгледа па го одбација, демек се самоубиви иако пред тоа беше како робот. Ептен нелогично беше тоа.