Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Пробај со трактор ИМТ со голема приколица и еден дормео душек ќе си порачаш за у приколицата и секс ипол на отворено небо.

:pos: шо кола за секс и љубов хаахахахахха. За секс и љубов ќе ја однесиш дома бе на топло комотно ово оно,ама ова сигурно ти е за курви да да. Трактор ништо друго не ги слушај овие БМВ или ауди тоа е стара мода.

Сигурно каков и да е џипот/колата нема да и влезе меѓу нозе, али јебига некои од недостаток на меѓуножје мислат дека се е до колата. Не е битна колата бе дечки, битна е горната и долна глава. Некои шо немаат кола се поголеми ебачи и од тие шо имаат по две-три коли/џипови, ама тие имаат МАДИЊА и МОЗОК.
п.с.Не знаев дека поефтин се пишува споено, а По Скап одвоено....
Додека ги спремаш мадињата и мозокот, ќе помине некој со Q7 ќе ти ја обере...

Ја мислам дека дечково знае што прави, кола е потребна алатка за секс, покрај сопствен стан и други работи. Ја мислам дека не е толку важно дали возиш џип или кола, шансата ти се зголемува со цената на колата/џипот. Мислам дека добро BMW ке ти заврши работа, зашто знам девоки кои на самото име дека имаш БМВ те гледаат со други очи.

Тоа се девојки без мозок, кои што не ја ценат личноста туку само гледаат кој каква кола вози.

А во врска со членов што ја отворил темата...
Па добро човеку, ти сакаш девојките да бидат со тебе поради КОЛАТА што ќе ја купиш или девојките да бидат со тебе поради тоа што си ТИ ?

П.с. јас никад не би се залетала по тип кој што вози јака кола само колку да ја легне женската ;)

Тоа се девојки без мозок, кои што не ја ценат личноста туку само гледаат кој каква кола вози.

Па добро човеку, ти сакаш девојките да бидат со тебе поради КОЛАТА што ќе ја купиш или девојките да бидат со тебе поради тоа што си ТИ ?

П.с. јас никад не би се залетала по тип кој што вози јака кола само колку да ја легне женската ;)
Мене ми јасно Лу, а и на дечкото му е јасно, едноставно сака секс со “глупи“ според тебе, што ја воопшто не би ги кажал глупи.
Значи финта со кола пали скоро секаде.
Значи еве јас како што функционирам, плус да имам добра кола, ке си правам тоа... има термин се вика “на кур салтанати“.
Не се правите демек не разбирате, демек кола не треба, демек ова демек она. Реално гледано треба.

Јас би земал бмв кола, но не да ме сакаат повеќе туку за мој мерак :)
tuka nekade e i moeto mislenje dzabe i kakva kola da zemes ako ne te saka devojkata onakov kako si dzabe ti e se
--- надополнето: Oct 5, 2011 6:01 PM ---
Па според вас што е подобро, како ке ве сакаат поише женските ако имате поевтин џип или поскапа кола (значи збориме во ист прајс-рејџ)
prijatele ako si i im interesen ce te sakaat i ako imas 4cfd2a909f4cbb92b4b5d90a2.jpg poni tocak ako te biva te biva, ako ne i lamburdzini da imas dzabe ti e
--- надополнето: Oct 5, 2011 6:05 PM ---
Можеш и со воз или авион :pos:
ne be makedonke so Dajc smrt nema ova kamjonce dajc.jpg
so vakov kamion nema devojka koja nema da dade :)
--- надополнето: Oct 5, 2011 6:07 PM ---
Додека ги спремаш мадињата и мозокот, ќе помине некој со Q7 ќе ти ја обере...
ili ako imas ti madinja ti ce mu ja oberese nego.
alatot go cenat zenite ne kolata
--- надополнето: Oct 5, 2011 6:12 PM ---
па тоа и јас викам, јас имам мадиња и мозок и плус некое количе јако тоа тие опасно комбо
e so napraj so gusterot go otepa :pos:

Прво еден коментар да удрам за темава и за тој што ја отворил...........
Без да вреѓам али типов што ја отворил темава си е малце dumbass.Овака глупа тема неам видено од дамна.Ова иде у канта,али ваљда прво ќе попие добар ремет дечково.

Второ(цитатот),понекад стварно не го боли човек уво зашто легнала типката со него.Дали ради него или колата,битно е само да легне.Зашто,некаде е мање и уопште не е битно.........:D
Целта ги оправдува средствата.

Иначе дечко иди кај циганине у шутка земи им ги количките што сечат трупци.Верувај највише пажња ќе привлечеш у град.........:tapp:

да не идеме офтопик со автомобилизам ова е за секс тема
Мали имаш 15 години оди среди тоа вордпресот ти клизаат дроп даун менијата.
Остај го сексот на нас промискуитетните.

logo_asanovic_de.jpg

Купи си ваков Мерцедес и Господ да те види :), каков Опел, какво BMW.

ahahahahhahahahahaha

Ти во бајките живееш?

остај ја прити грл, ке и дојде принцот со бел коњ
--- надополнето: Oct 5, 2011 9:30 PM ---
Прво еден коментар да удрам за темава и за тој што ја отворил...........
Без да вреѓам али типов што ја отворил темава си е малце dumbass.Овака глупа тема неам видено од дамна.Ова иде у канта,али ваљда прво ќе попие добар ремет дечково.

Второ(цитатот),понекад стварно не го боли човек уво зашто легнала типката со него.Дали ради него или колата,битно е само да легне.Зашто,некаде е мање и уопште не е битно.........:D
Целта ги оправдува средствата.

Иначе дечко иди кај циганине у шутка земи им ги количките што сечат трупци.Верувај највише пажња ќе привлечеш у град.........:tapp:

ја ако сум dumbass, ти си lameass, (без да вреѓам исто како ти што пиша), не е ремет тоа е хејтање, само вие си мислите дека мавате ремет уствари хејтате и се дисате сами себе
--- надополнето: Oct 5, 2011 9:34 PM ---

никој не ни побара ти да се залтеш по тип што вози јака кола, а и не те праша никој да солиш памет кој се глупави а кој паметни девојки, и да јас сакам девојките да бидат со мене поради колата, пошто не сите го заслужуваат мојот карактер, пошто јас сум со златен карактер, уствари треба да пишеш што е подобро дали кола од 30 000 евра на пример или џип од 30 000 евра дали и која е разликата

Трактор купи си брат. Ај што се палат женски на него, па ако имаш и приколица имаш место за секс колку ти душа сака. ;)

гласав за џип бидејќи ги обожавам, а тоа не би било пресудно со некој тип да завршам, ма јок.

Карактерот е важен и секако на изглед малку од малку да е симпатичен па нека е и згоден. :icon_lol:

остај ја прити грл, ке и дојде принцот со бел коњ
Не е воопшто работата дали ќе дојде принцот на бел коњ или нема да дојде, работата е што темава ти е претерано глупава.
Но ок, очигледно ти сакаш секс со некоја тешка ороспија, со глупава курва на која нема да и биде гајле воопшто за тебе туку само за твојата мочана кола. Е на жалост има и такви...признавам, но еве како што ти пишале и многумина претходно, ако немаш памет во глава и потребен алат ни кола ни ништо не те спасува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom