Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Мене ако ме прашаш, јас би одел со камион... шо си е сигурно, сигурно си е.

69021.jpg

Сигурно каков и да е џипот/колата нема да и влезе меѓу нозе, али јебига некои од недостаток на меѓуножје мислат дека се е до колата. Не е битна колата бе дечки, битна е горната и долна глава. Некои шо немаат кола се поголеми ебачи и од тие шо имаат по две-три коли/џипови, ама тие имаат МАДИЊА и МОЗОК.
п.с.Не знаев дека поефтин се пишува споено, а По Скап одвоено....

па тоа и јас викам, јас имам мадиња и мозок и плус некое количе јако тоа тие опасно комбо

па тоа и јас викам, јас имам мадиња и мозок и плус некое количе јако тоа тие опасно комбо
Ама немаш пи4е...
Џабе е се, ако не знаеш како да го искористиш:Мозокот, мадињата и количето.

Ама немаш пи4е...
Џабе е се, ако не знаеш како да го искористиш:Мозокот, мадињата и количето.

а кој рече дека незнам, или тоа го заклучи со хејтање под дифолт??
него сакам да купам нешто ново па да видам мислења околу колата само иначе знам да ги искористам сите атрибути.. уживај си

а кој рече дека незнам, или тоа го заклучи со хејтање под дифолт??
него сакам да купам нешто ново па да видам мислења околу колата само иначе знам да ги искористам сите атрибути.. уживај си
Па купи авион, најкомотно ќе ви биде:tapp:
Отвараш тема за да прашаш која кола е најкомотна за секс бе чоек? Стварно имаш мозок, ама пилешки.Наместо да замараш за шо кола да купиш за да ја клецаш девојката, однеси ја дома и уживајте ко луѓе.

Па купи авион, најкомотно ќе ви биде:tapp:
Отвараш тема за да прашаш која кола е најкомотна за секс бе чоек? Стварно имаш мозок, ама пилешки.Наместо да замараш за шо кола да купиш за да ја клецаш девојката, однеси ја дома и уживајте ко луѓе.

па и за до дома да ја однесам ми треба кола, нели? па да ја вратам, него чекам уште малце ке може да возам после 11 сат
и ја ако иам пилешки мозок, ти имаш виршла во главата

за до дома да ја однесам ми треба кола, нели? па да ја вратам
Ако ти е за ова колата, и ако додајш на то пример како да те кошта поефтино возењето или шо коли има до 12.000 евра тогаш темава треба да стои во автомобилизам.

Очигледно, не е така, па си ја отворил во Љ и С.

:cuc: Woman ако после ова не се свести дџабе му е ;)

те жалам
--- надополнето: Oct 5, 2011 2:06 PM ---
Ако ти е за ова колата, и ако додајш на то пример како да те кошта поефтино возењето или шо коли има до 12.000 евра тогаш темава треба да стои во автомобилизам.

Очигледно, не е така, па си ја отворил во Љ и С.

длабоко ти се извинувам ако темата не сум ја отворил на правилмо место, каде ке оди сега мојата грешна душа во пеколот? те молам известиги модераторите да ја преместат, и ако може прошка

Па според вас што е подобро, како ке ве сакаат поише женските ако имате поевтин џип или поскапа кола (значи збориме во ист прајс-рејџ)

На пример опел џип, или бмв кола? Што ви одбрале вие, исто и женсктие нека кажат што ги привлекува поише,

кое возило е покомонтно за секс и љубов?
Не ми се верува што читам.Без навреда ама ти сериозно имаш некој проблем со психата.

Ја мислам дека дечково знае што прави, кола е потребна алатка за секс, покрај сопствен стан и други работи. Ја мислам дека не е толку важно дали возиш џип или кола, шансата ти се зголемува со цената на колата/џипот. Мислам дека добро BMW ке ти заврши работа, зашто знам девоки кои на самото име дека имаш БМВ те гледаат со други очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom