Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Јака женска има високи стандарди.Немора дазначи да е само oneway ticket и ја фрлаш после.Факт е дека за да имаш јака женска(значит не прајме муабет за спонзоруша) треба и јака кола.Само предноста на тие со јака кола е дека может и мн јаки спонзоруши да фатет.А за да фатиш јака женска(и да се ожениш со неа) треба јака кола.Јака кола-јака женска.Све друго останато е под стандардот.И не казвите сонини вака така, ак ме сакат и вака ке ме сакат.Тие муабети не.Ако е паметна прибрана што се вика бум во градот ке сакат и таков маж да има.А не значи дека е спонзоруша.Има мн вакви примери.
Вие ги мешате поимите јака женска со јака женска која е спонзоруша.

така е, проклети стереотипи

ima li nekoa so saka seks ajde kazuvajte:)
--- надополнето: Oct 6, 2011 9:33 PM ---
ima li nekoa so saka seks ajde kazuvajte:)
Значи оди на www,redtube.com заврши работа и после смисли коментар.Не ми е за друго иам погорено коментари оставано и ми излегвет вашите глупи коментари.Не очеквам од вас да имате појќе од 15 години.Друг контекст има муабетов.

Не сфаќам каква врска има колата со сексот или со љубовта.

Како што спомнаа и претходно, ако си добар е*ач, сосема е небитно дали возиш лада, вартбург или мерцедес.
Ако не си, ќе мораш да си купиш јака кола и да најдеш некоја спонзоруша што ќе ти глуми оргазми и ќе ти јача его, само за да те молзи што повеќе.
Во тој случај ти препорачувам БМВ, пошо е the best penis extension money can buy.

Истото важи и за љубовта, немој да живееш во илузија дека со скапа кола се купува љубов, ќе ти се вртат женски да, ама не од љубов, повеќето ќе сакаат едноставно да си остварат финансиска корист или па да бидат видени во џип.
све убаво напишано само уште да беше вистинито...ти на пример генерализираш(по што по твое мислење дечките со скапа кола не заслужуваат љубов)што е апсурд и без смисла.

све убаво напишано само уште да беше вистинито...ти на пример генерализираш(по што по твое мислење дечките со скапа кола не заслужуваат љубов)што е малку асурдно и без смисла.

Те молам просветли ме, каде пишав дека дечките со скапа кола не заслужуваат љубов?
Пишав дека љубов не се купува со пари, што е сосема друг муабет.

Знам две по ваши стандарди јаки женски (значи топ изглед и плус пуни пари) и двете се фатија со просечни типци со нормална работа иако би требало ако генерализираме да не можеш да им се приближиш :).

Секогаш има исклучоци и кај јаките женски има што се апла по пари (да си им еднаков, ама не спонзоруши) и такви кои многу не обрнуваат внимание на пари и кола.

Што не значи жените не сакаат пари и моќ, ако ги имаш е твоја предност ама не значи ако ги немаш е пропаст и не можаш да фатиш згодна, убава и интелигентна.

Секакви се наоѓаат само не треба да си сељак, тогаш не ги фаќаш или па ќе те остават по извесен период :).

Те молам просветли ме, каде пишав дека дечките со скапа кола не заслужуваат љубов?
Пишав дека љубов не се купува со пари.
не знам дали со постот некој цитираше некого или онака си напиша за да си знае машката популација:)

ама да се разбереме таквото мислење владее кај повеќќето девојки и мажи,за жал....

Денеска видов еден грд типац,а качил во мечката дури 3(од тие ти што ги сакаш многу Noorotic) ,шо значи земај мечка (само не поларна туку Мерцедес).

Јака женска има високи стандарди.Немора дазначи да е само oneway ticket и ја фрлаш после.Факт е дека за да имаш јака женска(значит не прајме муабет за спонзоруша) треба и јака кола.Само предноста на тие со јака кола е дека может и мн јаки спонзоруши да фатет.А за да фатиш јака женска(и да се ожениш со неа) треба јака кола.Јака кола-јака женска.Све друго останато е под стандардот.И не казвите сонини вака така, ак ме сакат и вака ке ме сакат.Тие муабети не.Ако е паметна прибрана што се вика бум во градот ке сакат и таков маж да има.А не значи дека е спонзоруша.Има мн вакви примери.
Вие ги мешате поимите јака женска со јака женска која е спонзоруша.

А зошто таа твоја јака женска, кога е веќе толку паметна и прибрана, не си заработи сама јака кола?

А и не ми е баш најјасен тој термин јака женска, што подразбираш под тоа, најверојатно некоја од нашиве квазиманекенки со IQ обратнопропорционален од должината на нејзините нозе.Ако е така, I get the picture.

Ако некоја е со тебе затоа што имаш скапа кола, а да имаш југо, да речеме, не би те погледнала, таа е спонзоруша, без разлика како ти ја нарекуваш.

Фактот што ти мислиш дека за да фатиш добра женска мора да имаш јака кола, за мене значи дека ти немаш никакви други квалитети и бесната кола ти е единствен адут.
Теши си се ти колку сакаш ама таа твоја јака женска ќе те шутне при првата финансиска криза и ќе си најде некој друг со јака кола.
Јас сум имала дечковци и со скапи и со евтини коли, и без кола, ама во ниеден случај колата не била таа што одлучувала дали ќе бидам со некој или не.

Поминува BMW X6 низ улица, кога фичо го удира одзади, тогаш на екранот на bmw-to се прикажува,"found new hardware, PLEASE ADD".:D
Искрена да бидам, колку и да е добар и згоден мажот, ако се вози со автобус ниту го приметувам. Так да, супер ти е темата (y), и после долго размислување јас се одлучив за ова:
sci1.jpg

А зошто таа твоја јака женска, кога е веќе толку паметна и прибрана, не си заработи сама јака кола?

А и не ми е баш најјасен тој термин јака женска, што подразбираш под тоа, најверојатно некоја од нашиве квазиманекенки со IQ обратнопропорционален од должината на нејзините нозе.Ако е така, I get the picture.

Ако некоја е со тебе затоа што имаш скапа кола, а да имаш југо, да речеме, не би те погледнала, таа е спонзоруша, без разлика како ти ја нарекуваш.

Фактот што ти мислиш дека за да фатиш добра женска мора да имаш јака кола, за мене значи дека ти немаш никакви други квалитети и бесната кола ти е единствен адут.
Теши си се ти колку сакаш ама таа твоја јака женска ќе те шутне при првата финансиска криза и ќе си најде некој друг со јака кола.
Јас сум имала дечковци и со скапи и со евтини коли, и без кола, ама во ниеден случај колата не била таа што одлучувала дали ќе бидам со некој или не.

Многу убаво објаснето ама џабе девојче. Не верувам дека ќе те сфати тој што треба да те сфати во случајов.

Женско си и очигледно имаш некој комплекси.Не само ти појќето просечни женски се љубоморни кога ќе здогледаат убава средена женска,и одма по дифолт таја е спонзоруша.На јака женска не мислам само на изглед.Одма ти се фати за интелегенција.Ако е убава мора да е и глупа по твоето.Како прво одбивни ми се глупи женски.Паметна јака женска која не е спонзоруша гледа да си го среди животот.А не само да биде видена.Само муабетот ми беше дека тој со јака кола има повеќе шанси да фати јака женска одколку некој просечен.И не знам овде што терате правда кога насекаде имате такви примери на јаки женски со бизнисмени ама по вашето тие се спонзоруши дека имаат некој со јака кола,а не сте вие на негово место.И ко ке мислам на некој со јака кола не мислам само на колата туку да има и други квалитети.Кога мојте да изберите некој и со кеш и изглед и интелегенција зошто тој да не го изберите(а 100 посто сум сигурен дека тој ке го изберите) а овде се прајте девици.И да имам квалитети зато и сум пребирлив можеби.

Женско си и очигледно имаш некој комплекси.Не само ти појќето просечни женски се љубоморни кога ќе здогледаат убава средена женска,и одма по дифолт таја е спонзоруша.На јака женска не мислам само на изглед.Одма ти се фати за интелегенција.Ако е убава мора да е и глупа по твоето.Како прво одбивни ми се глупи женски.Паметна јака женска која не е спонзоруша гледа да си го среди животот.А не само да биде видена.Само муабетот ми беше дека тој со јака кола има повеќе шанси да фати јака женска одколку некој просечен.И не знам овде што терате правда кога насекаде имате такви примери на јаки женски со бизнисмени ама по вашето тие се спонзоруши дека имаат некој со јака кола,а не сте вие на негово место.И ко ке мислам на некој со јака кола не мислам само на колата туку да има и други квалитети.Кога мојте да изберите некој и со кеш и изглед и интелегенција зошто тој да не го изберите(а 100 посто сум сигурен дека тој ке го изберите) а овде се прајте девици.И да имам квалитети зато и сум пребирлив можеби.

Така е сине магарињата летаат.
Немам ни време, ни желба да ти објаснувам некои работи, терај си со "јаките" женски, кои бираат партнер според цената на колата.
И така не верувам да имаш повеќе од 20 години, имаш време да пораснеш и да созрееш.
П.С. Моли бога никад да не ти снема од парите на тато, зашто "јаките" женски ќе ги снема дури си рекол Мерцедес, а ти ќе си останеш со прстот во уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom