Али насловот е врв поефтин џип или поскапа кола
,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !
,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !никој не ни побара ти да се залтеш по тип што вози јака кола, а и не те праша никој да солиш памет кој се глупави а кој паметни девојки, и да јас сакам девојките да бидат со мене поради колата, пошто не сите го заслужуваат мојот карактер, пошто јас сум со златен карактер, уствари треба да пишеш што е подобро дали кола од 30 000 евра на пример или џип од 30 000 евра дали и која е разликата

длабоко ти се извинувам ако темата не сум ја отворил на правилмо место, каде ке оди сега мојата грешна душа во пеколот? те молам известиги модераторите да ја преместат, и ако може прошка
Интересно, никогаш не ми текнало да бирам возило според сексуалните потреби и фантазии. Секогаш сум мислел дека возилото служи за нешто друго - за превоз уз комоција, товарен простор, економичност, практичност... Но добро, човек везден учи по нештоа кој рече дека незнам, или тоа го заклучи со хејтање под дифолт??
него сакам да купам нешто ново па да видам мислења околу колата само иначе знам да ги искористам сите атрибути.. уживај си

Али насловот е врв поефтин џип или поскапа кола,ова ти се вика зошто си ме мајко родила !
Не е воопшто работата дали ќе дојде принцот на бел коњ или нема да дојде, работата е што темава ти е претерано глупава.
Но ок, очигледно ти сакаш секс со некоја тешка ороспија, со глупава курва на која нема да и биде гајле воопшто за тебе туку само за твојата мочана кола. Е на жалост има и такви...признавам, но еве како што ти пишале и многумина претходно, ако немаш памет во глава и потребен алат ни кола ни ништо не те спасува.

A може и поише ќе му се исплати да си изнајми соба у хотел ко ќе сака да клеца. Па да си купи кола каква шо му се бендисува на него, а не на таа шо ќе треба да ја работи

A може и поише ќе му се исплати да си изнајми соба у хотел ко ќе сака да клеца. Па да си купи кола каква шо му се бендисува на него, а не на таа шо ќе треба да ја работи![]()
Се трпи земја
Многу е битна и колата.Ево да речиме двајца се од кој двајцата се паметни,убави,убав карактер.Е сеа едниот има бмв а другиот југо.Со мислиш женските кој ке го одберет?Вие прајте муабет демек женските трчет само по паметни и со убав карактер,а друго не е битно.Комбинаци од се прает.А овие со имаат бмв прајте дека сите се глупај и немаат карактер или си се тешите со немате бмв.Да не ме сфатиш погрешно не мислам конкретно за тебе.Не те знам можи и бмв имаш ама то е моето мислење.Јас не знам што прашуваш на форумот, овде на сите девојки им е најважен карактерот, ниту една не би завршила во кревет со некој кој има само добра кола или пак добро изгледа.
Како што сите машки не се исти, така и сите женски не се исти, Има женски кои трчаат по такви што имаат пари, убава кола и слично, но има и такви што не им е важна материјалната состојба на партнерот, туку неговиот изглед и карактер.Многу е битна и колата.Ево да речиме двајца се од кој двајцата се паметни,убави,убав карактер.Е сеа едниот има бмв а другиот југо.Со мислиш женските кој ке го одберет?Вие прајте муабет демек женските трчет само по паметни и со убав карактер,а друго не е битно.Комбинаци од се прает.А овие со имаат бмв прајте дека сите се глупај и немаат карактер или си се тешите со немате бмв.Да не ме сфатиш погрешно не мислам конкретно за тебе.Не те знам можи и бмв имаш ама то е моето мислење.
Иначе по мое мислење да не сум оф би зел бмв
Во ред е тоа се согласувам.Само муабетот ми беше дека сите прает дека овие со јаки коли немаат памет карактер и слично.Али дечко со добра кола памет и карактер е мислам најдоброто за едно женско.И кажими ти искрено што мислиш за примерот што го наведив?Како што сите машки не се исти, така и сите женски не се исти, Има женски кои трчаат по такви што имаат пари, убава кола и слично, но има и такви што не им е важна материјалната состојба на партнерот, туку неговиот изглед и карактер.