Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Наполи

• Интер

• Аталанта

• Јувентус

• Рома

• Фиорентина

• Лацио

• Милан

• Болоња

• останати тимови

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Биваше сега да сум на работа...:mad::mad::mad:
И јас, не е нормално тоа:mad:

Во секој случај одиме со старото добро познато.

Интер:

huehue GIF

Јас и понатаму тврдам дека овој тим на Јувентус со тренер како Конте без проблем би се борел за титула.
Со Тудор ќе видиме

@Stefan-kobe овој тим на Интер го достигна максимумот очигледно, и тешко да бидат подобри од изминатите 2-3 сезони. Особено со Киву.......

Јас и понатаму тврдам дека овој тим на Јувентус со тренер како Конте без проблем би се борел за титула.
Со Тудор ќе видиме

@Stefan-kobe овој тим на Интер го достигна максимумот очигледно, и тешко да бидат подобри од изминатите 2-3 сезони. Особено со Киву.......
Џабе брат, знаев дека ќе ме цитираш, не се разбираме очигледно.

Сите сме свесни за Киву и ризикот, муабетот беше моментално кој тим е појак на хартија. Ако тебе ти е Јувентус појак тим тогаш ок, немам намера да те убедувам во спротивното, твое мислење и цепај.

IMG_1490.jpeg
Ептен чудно ми беше што скоро и да не го прослави голот Маркус. Правиш пресврт на гости против најлутиот ривал и никаква реакција. И додека проверуваа вар какво лежерно смешкање со батета. Воопшто нема да ме чуди Интер да поведе некаква дисциплинска постапка против Турам за куроболие.
Од друга страна добиваш одговор на повикот и прославата од помалиот Турам да доаѓаш со време во Јувентус да не јадеш заушки од тате? Да ги трампаме на зима Душанка за Маркус додека не е доцна? :icon_mrgr:

Џабе брат, знаев дека ќе ме цитираш, не се разбираме очигледно.

Сите сме свесни за Киву и ризикот, муабетот беше моментално кој тим е појак на хартија. Ако тебе ти е Јувентус појак тим тогаш ок, немам намера да те убедувам во спротивното, твое мислење и цепај.
Не мислам дека Јувентус е појак на хартија, ама не е до толку полош колку што го правиш. Разликата е многу помала.

Види ги овие Наполи, 0-3 ќор гол не може да примат 3 меча.

Мамето мамино.

Не мислам дека Јувентус е појак на хартија, ама не е до толку полош колку што го правиш. Разликата е многу помала.
Интер е по комплетен. Јувентус има подобра клупа (во делот на нападот) и мислам напад во смисла по комплетен, а Интер пак среден ред.

Средниот ред е голем прашалник кај Јуве, а додека во одбраната господ да го поживее Бремер и се надевам Кабал сега кога е веќе тука ќе крњни на форма иако КЕЛИ го плукаат сите овие 3 меча е далеку подобар од Гати и Калучу.

Многу зависи од тренерите на двата тимови. Мене ми е мистерија Киву искрено ај Тудор е мотиватор, го гледаат како татко и го сакаат сите а Киву не знам искрено каков профил е…иако е некогаш прашање на среќа

Интер е по комплетен. Јувентус има подобра клупа (во делот на нападот) и мислам напад во смисла по комплетен, а Интер пак среден ред.

Средниот ред е голем прашалник кај Јуве, а додека во одбраната господ да го поживее Бремер и се надевам Кабал сега кога е веќе тука ќе крњни на форма иако КЕЛИ го плукаат сите овие 3 меча е далеку подобар од Гати и Калучу.

Многу зависи од тренерите на двата тимови. Мене ми е мистерија Киву искрено ај Тудор е мотиватор, го гледаат како татко и го сакаат сите а Киву не знам искрено каков профил е…иако е некогаш прашање на среќа
Па Киву не го гледаа ко татко баш заш со пола играчи генерација е

Како братучед.
Зет за втора братучеда од на мајка му страната.

Седете мирни бе, 3то коло е, чифтиња се фрлаат скудета се креваат. Чекајте малце другари.
Киву е фрлен у огинот, ако успее да се спаси арно ќе биде, ако не, клоците ќе ги јаде.
Он е донесен оти чинеше ич пари, и друг будала на ваа работа не се нафаќа. Нека јаде гомна Мората дека му бил прв избор Киву, ама факат е дека кај Фабрегас кога се јавиле и му рекле дека пола екипа се скарани внатре и од засилување поскапо од 25М и постаро од 25 не смее да донесе само им спуштил слушалка и ги пријавил кај Тошковски.

Интер лани доживеа бродолом у финале на ЛШ, 5-0 не беше тепање беше посирање и посрамотување и на клуб и на играчи, и тоа е црна дамка што Интер ќе ја носи додека постои како клуб. Дури и да има уште 2 други финалиња што ќе завршат по 6-0, секогаш во секој натпис и секој коментатор ќе си пројаде гомна дека поразот на Интер од ПСЖ е меѓу тие 3 најголеми порази.
Секој еден од овие играчи кога ќе се спомнува ќе викаат еве го Турам/Барела он беше дел од екипата на Интер што претрпе катастрофален пораз. Капак на овоа е што скудетото што го рачунаа во џеп и што Наполи го испушти од рака на 3 кола од крајот они го кикснаа и тоа го изгубија.
Дали имало судиски грешки или не, може ќе памтиме 20% од навивачите на Интер ама за цел остаток на свет кур ги боли дека не ни свирнале чист пенал со Рома, они ќе викаат Конте магот титула донесе со подпросечна екипа. Тежок психолошки удар е тоа да се рачунаш за најдобар во нешто дека ти нема рамен дека стоиш на врв а те спуштаат на земја. Дури и вчера Киву на интерјвуто му рекле го надминавте ли финалето типот вика прекинете да зборувате за финалето 5 месеци поминаа.

Друго најбитно, дел од играчите вклучително и тренерот си планирале заминување од клубот. За Инзаги нема испаднато уште црно на бело ама се шпекулира дека уште во април почнал да договара се со арапите, за Павард уште вчера се потврди дека бил уште од април во контакти исто и Хакан. Не за џабе зборуваше Лаутаро во Америка дека некои луѓе треба да си ги знаат приоритетите во животот. Можеби има и уште некој преговарано или изразил желба веќе да не игра тука, само ние не го знаеме тоа, ама го знаат тие внатре во соблекувалната и им смета шо некој не дава 100% од себе на терен туку го чека денот да игра за друга екипа.

Засилувањата уште не знаеме дали се засилувања. Се купија играчи кои може ќе бидат играчишта а може и ќе ги заборави светот ко Рубен Бота, Габигол, Алварез. Се тоа беа дечки што многу ветуваа ама на крај испаднаа јуфки од играчи. Сучич многу ветува ме бендиса многу со Торино, ама пак едно ластовичка пролет не прави.

Капак на се ова е новиов тренер што вчера прв пат менаџираше дерби утакмица. На Интер сезонава треба да му се деси препород на форма на клучните играчи што го носеа изминатите сезони, пред се на Лаутаро, Турам, Барела, Хакан, Бастони. Сите овие треба да најдат мотивација да трчаат, пак ќе речам лани цела сезона беа главни и во Италија и во Европа, се до 25 мај кога станаа предмет на ахаха ихиихи.
Е сеа колку може Киву да го реши овој проблем ќе видиме. Ако го реши Интер на хартија има подобар состав од сите во италија(барем ја така мислам) и треба да земе скудето, ако не го реши и ако се игра играчката како вчера да се молиме за 4 место и влез во ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom