Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.270
- Поени од реакции
- 8.254
Рома, колку очајна екипа. Од мртвиот Торино изгубија дома.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Внук од снаа веќеКако братучед.
Марчињак педерчето три пенали во една акција не ги виде и вар гледаше на ти слеп очи нејќам, ама намерно се напрај слеп копилето, ај да видиме каква казна ќе му даат, сигурно колку и сера кога не пушти предност кога месиас даде гол со специја и после ни го бапнаа во другио напад можеше трофеј да чини исто и ова ако изедначеа можи да не кошташе европа и неколку години стагнација, чудно како се само Милан е оштетен од судиските одлуки и при гледање на вар одозгора на тога, како да има заговор федерацијата.
Ја уште не дознав кој е овој Џек Расел затоа што на гугл ми дава само раса од куче.
Пак мислим дека у скоро време нема да видим посмешно нешто од коментарот на Курајбер у фан клуб Милан дека Салемакерс е "аутистичен џек расел"
Гасперсон втор пат си ја еба кариерата после Аталанта...Прво со Интер, сега со Рома...Човекот едноставно, можеби и не е за поголеми тимови....Рома, колку очајна екипа. Од мртвиот Торино изгубија дома.
Проблем за Рома е тоа што и ти кажа, на Гасперини му треба време да скоцка тим со карактер.Чекајте бе малку, не сме ниту Октомври за вакви заклучоци. Три натпревари - две победи и еден пораз, и одма си ја уништил кариерата Гасперини.
Наполи лани беа торпедирани во прво коло од една од најумрените екипи во Серија А.
Глупо е да се споредува тој Гасперини во Интер и овој Гасперини во Рома. Од тогаш до сега помина многу време, Гасперини прерасна во голем менаџер.
И да не е оваа сезона успешен, докажа тој на подолг период дека знае што прави. Какви се сомнителни тренери имаа Рома, глупи ќе се ако не му дадат простор и време на Гасперини.
Мислам дека не дека не е за големи тимови туку ако сакаш да го најмиш Гасперини треба да си свесен дека е долгорочен проект за кој треба време. А време и голем тим не одат заедно.Гасперсон втор пат си ја еба кариерата после Аталанта...Прво со Интер, сега со Рома...Човекот едноставно, можеби и не е за поголеми тимови....
Не знам кој е изворот на статистиката.
Автоматски споено мислење:
Мислам дека не дека не е за големи тимови туку ако сакаш да го најмиш Гасперини треба да си свесен дека е долгорочен проект за кој треба време. А време и голем тим не одат заедно.