Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.334
- Поени од реакции
- 18.788
И јас, не е нормално тоаБиваше сега да сум на работа...![]()

Во секој случај одиме со старото добро познато.
Интер:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас, не е нормално тоаБиваше сега да сум на работа...![]()
Џабе брат, знаев дека ќе ме цитираш, не се разбираме очигледно.Јас и понатаму тврдам дека овој тим на Јувентус со тренер како Конте без проблем би се борел за титула.
Со Тудор ќе видиме
@Stefan-kobe овој тим на Интер го достигна максимумот очигледно, и тешко да бидат подобри од изминатите 2-3 сезони. Особено со Киву.......
Не мислам дека Јувентус е појак на хартија, ама не е до толку полош колку што го правиш. Разликата е многу помала.Џабе брат, знаев дека ќе ме цитираш, не се разбираме очигледно.
Сите сме свесни за Киву и ризикот, муабетот беше моментално кој тим е појак на хартија. Ако тебе ти е Јувентус појак тим тогаш ок, немам намера да те убедувам во спротивното, твое мислење и цепај.
Живи били па видели, долга е сезоната.Не мислам дека Јувентус е појак на хартија, ама не е до толку полош колку што го правиш. Разликата е многу помала.
Gi izmuvla..Види ги овие Наполи, 0-3 ќор гол не може да примат 3 меча.
Мамето мамино.
Види ги овие Наполи, 0-3 ќор гол не може да примат 3 меча.
Мамето мамино.
Интер е по комплетен. Јувентус има подобра клупа (во делот на нападот) и мислам напад во смисла по комплетен, а Интер пак среден ред.Не мислам дека Јувентус е појак на хартија, ама не е до толку полош колку што го правиш. Разликата е многу помала.
Па Киву не го гледаа ко татко баш заш со пола играчи генерација еИнтер е по комплетен. Јувентус има подобра клупа (во делот на нападот) и мислам напад во смисла по комплетен, а Интер пак среден ред.
Средниот ред е голем прашалник кај Јуве, а додека во одбраната господ да го поживее Бремер и се надевам Кабал сега кога е веќе тука ќе крњни на форма иако КЕЛИ го плукаат сите овие 3 меча е далеку подобар од Гати и Калучу.
Многу зависи од тренерите на двата тимови. Мене ми е мистерија Киву искрено ај Тудор е мотиватор, го гледаат како татко и го сакаат сите а Киву не знам искрено каков профил е…иако е некогаш прашање на среќа
Како братучед.Па Киву не го гледаа ко татко баш заш со пола играчи генерација е
Зет за втора братучеда од на мајка му страната.Како братучед.