Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па малер екипа од ова Салернитана нема, колку бодои испуштија сезонава ради глупости то чудо едно.

А не играат лошо

Честитки до фановите на Милан како што прочитав го одкупиле земјиштето и официјално започнала изградбата на новиот стадион. Ако сум грешка нека ме поправат.
Не не. Само земјиштето е одкупено. Изградбата е сеуште далеку. Сеа има во Сан Донато процедура некоја која ќе трае 18 месеци. Ако помине се што треба тогаш ќе се почне со израдба и треба да е спремно за почеток на 28/29 сезона.

Честитки до фановите на Милан како што прочитав го одкупиле земјиштето и официјално започнала изградбата на новиот стадион. Ако сум грешка нека ме поправат.
Фала, сите учествувавме у собирање средства :icon_lol:

Предобар фудбал првово полувреме..
Ајде неутралците искажите се, праведно ли е признат голот или не ?

Предобар фудбал првово полувреме..
Ајде неутралците искажите се, праведно ли е признат голот или не ?
Јас мислам да.

Субјективна проценка е тоа, имало случаеви кога и биле поништени голови за вакви ситуации, ама сепак Турам беше ептен во спротивен правец од движењето на топката и на голманот.

Да стоеше пред голманот секако ќе го поништеше голот, ама вака си е таман одлуката.

Голот е чист, колку што е Лукако неписмен. А тоа е многу :icon_lol:

Па уште овие Влахович ќе го жртвуваа за него… :tapp:

И после му се лутат на Мурињо што играл затворено и антифудбал, па и на Алегри… Ваљда знаат кои се можностите на тимот. Рома има сила за пола саат фудбал, потонаа у второ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom