- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.789
- Поени од реакции
- 4.777
Fala sto ne stavivte tabela 

Ова е и клучното што го двои Интер од Милан и Јуве моментално, Барела Хакан и Микитаријан се класа над сите останати, а и би рекол имаат одлични wingbacks(особено Димарко),и ми се допадна Павард што иде напред од штопер, исто и Бастони.. солидни замени од клупа, Турам и Лаутаро се топ напред и да не се заборави Ачерби кој игра ко да има 25 години а не 35 колку и да има..Прејака средина има Интер, газат и Барела и Михтаријан и практично се носителите на игра на тимот.
Ова е клучното шо го двои Интер од Милан и Јуве....и зеде го нареди цел тим, сосе клупа.Ова е и клучното што го двои Интер од Милан и Јуве моментално, Барела Хакан и Микитаријан се класа над сите останати, а и би рекол имаат одлични wingbacks(особено Димарко),и ми се допадна Павард што иде напред од штопер, исто и Бастони.. солидни замени од клупа, Турам и Лаутаро се топ напред и да не се заборави Ачерби кој игра ко да има 25 години а не 35 колку и да има..
Ко за промена солидно дерби, не беше очобол ни секунда од мечот, што искрено ме изненади. Од Јуве би ги одвоил секако Вујче Шчезни(особено интервенцијата над Барела), да не беше толку добар овој меч би се завршил и со 3 или 4 0 предност за Интер. Костич беше доста солиден исто, правеше неколку акции и имаше неколку шутеви и исто така еден добар пас за Влахович, кој имаше лош прием и можеби тоа и беше единствената клучна шанса за Јуве да се врати во мечот и да ја сврти траекторијата на мечот.. Камбијасо солиден, иако вон позиција игран секако.
хахаха не грешно ме разбра, клучен е средниот ред а ја си кажувам свое мислење за тоа што ми се допаѓа останато плус во играта..Ова е клучното шо го двои Интер од Милан и Јуве....и зеде го нареди цел тим, сосе клупа.
Добро освен Дармиан. Ама него гарант го заборај, не за друго...
Многу далеку бе, на градски е поблиску теренотПрегледај го приврзокот 405874
Pozdrav od Olimpico
Друг член од форумот и друго првенство, ама ист исход 4+Прегледај го приврзокот 405874
Pozdrav od Olimpico
Samo pazi da ne bide kasnata za vimeto, istoto ona vime od koi cicale Romul i RemROMA ROMA ROMA !!!!!
Ајмоооо Вучицо растрпајга и змијата во сабота![]()
Така зебрата ја потфатија ? За вимето ?Samo pazi da ne bide kasnata za vimeto, istoto ona vime od koi cicale Romul i Rem![]()