Serie A 2023/24

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.259
Поени од реакции
18.472
Уште еден кикс може да има и ќе се врати јакиот Алегри на победи со 1-0 против велелепните Салернитана и Верона, со по 1 меч неделно.

Табелата е дури и предобра за Јувентус со ваква игра, не знам што запнал Сладоледџија толку да не ја гледа.

Честитки до сите освен до другарот на Јо соно интериста, срамно скриен позади никот Ширеа.

... исекако освен до Маркез, Даре и сите други кои 9 години не можеа да се сопрат од плачење :icon_lol:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.824
Прејака средина има Интер, газат и Барела и Михтаријан и практично се носителите на игра на тимот.
Ова е и клучното што го двои Интер од Милан и Јуве моментално, Барела Хакан и Микитаријан се класа над сите останати, а и би рекол имаат одлични wingbacks(особено Димарко),и ми се допадна Павард што иде напред од штопер, исто и Бастони.. солидни замени од клупа, Турам и Лаутаро се топ напред и да не се заборави Ачерби кој игра ко да има 25 години а не 35 колку и да има..

Ко за промена солидно дерби, не беше очобол ни секунда од мечот, што искрено ме изненади. Од Јуве би ги одвоил секако Вујче Шчезни(особено интервенцијата над Барела), да не беше толку добар овој меч би се завршил и со 3 или 4 0 предност за Интер. Костич беше доста солиден исто, правеше неколку акции и имаше неколку шутеви и исто така еден добар пас за Влахович, кој имаше лош прием и можеби тоа и беше единствената клучна шанса за Јуве да се врати во мечот и да ја сврти траекторијата на мечот.. Камбијасо солиден, иако вон позиција игран секако.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.789
Поени од реакции
4.777
Ne be solidni se, sala na strana go istrpija teskiot period posle lesni tekmi imaat do krja i naverojatno ovoj mec bese mec za titulata, odnosno so pobeda na inter i 90% ja osvoija, a juve ako pobedese samo ke ja napravese borbata neizvesna (ne i deka juve 90% ke ja osvoese ako pobedese)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Ова е и клучното што го двои Интер од Милан и Јуве моментално, Барела Хакан и Микитаријан се класа над сите останати, а и би рекол имаат одлични wingbacks(особено Димарко),и ми се допадна Павард што иде напред од штопер, исто и Бастони.. солидни замени од клупа, Турам и Лаутаро се топ напред и да не се заборави Ачерби кој игра ко да има 25 години а не 35 колку и да има..

Ко за промена солидно дерби, не беше очобол ни секунда од мечот, што искрено ме изненади. Од Јуве би ги одвоил секако Вујче Шчезни(особено интервенцијата над Барела), да не беше толку добар овој меч би се завршил и со 3 или 4 0 предност за Интер. Костич беше доста солиден исто, правеше неколку акции и имаше неколку шутеви и исто така еден добар пас за Влахович, кој имаше лош прием и можеби тоа и беше единствената клучна шанса за Јуве да се врати во мечот и да ја сврти траекторијата на мечот.. Камбијасо солиден, иако вон позиција игран секако.
Ова е клучното шо го двои Интер од Милан и Јуве....и зеде го нареди цел тим, сосе клупа. :ROFLMAO:
Добро освен Дармиан. Ама него гарант го заборај, не за друго...

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.824
Ова е клучното шо го двои Интер од Милан и Јуве....и зеде го нареди цел тим, сосе клупа. :ROFLMAO:
Добро освен Дармиан. Ама него гарант го заборај, не за друго...
хахаха не грешно ме разбра, клучен е средниот ред а ја си кажувам свое мислење за тоа што ми се допаѓа останато плус во играта..
Подобар ми е Дамфрис од Дармиан, но нема споредба на лево, Димарко е класа и за двајцата моментално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom